1x11 - "Blood Calls to Blood" stills (HQ)
Shadowhunters: The Mortal Instruments / Árnyvadászok: A végzet ereklyéi (2016-2019)
2016. március 11. 17:15
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
9 felhasználónak tetszik:
Cintii,
Minimanó94,
CandUs,
Bessie,
adriienn96,
missdaisy,
duracell,
Blackheart.com,
ScreamQueen
2016. március 13. 23:06
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Ütős lett a vége. Lehet hogy szeretem magam kínozni, de bírtam a verekedős jelenetet a parbataiok között. El se hiszem hogy hamarosan vége az első évadnak.
7 felhasználónak tetszik:
adriienn96,
Average Girl,
Cintii,
Minimanó94,
missdaisy,
Blackheart.com,
Beckie
2016. március 15. 16:05
funny18epiphany |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 09.09.11. Hozzászólás: 12072 Csatolások: 195680 Azonosító: 107508 offline |
1x12 - "Malec" stills (HQ)
10 felhasználónak tetszik:
alexahemingway,
Minimanó94,
CandUs,
Cintii,
adriienn96,
missdaisy,
duracell,
Bessie,
Blackheart.com,
ScreamQueen
2016. március 17. 01:59
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Végre van felirat is. Későn töltötték fel, de azért linkelem
2 felhasználónak tetszik:
Blackheart.com,
adriienn96
2016. március 18. 04:13
BessieJung Kook |
Úristen! De jó volt ez a rész Imádtam ezt az alternatív univerzumot.
Alison Lerman,
Minimanó94,
Beckie,
CandUs,
Cintii,
adriienn96,
ScreamQueen
2016. március 21. 12:26
BessieJung Kook |
Amúgy már csak egy dolog érdekel: a könyvben is ilyen Simon, mint a sorozatban? Mert akárhogy nézem, Alberto kicsit idegesítően hozza Simont. Grant Gustin által életre keltett Barry Allenre emlékeztet. Csakhogy Barrynek jól áll, de ez az állandó vigyor, mosoly Simon arcán, kifejezetten idegesít. Úristen mit nem adnék, ha kicsit badassabb lenne.
1 felhasználónak tetszik:
LDreamP
2016. március 21. 21:39
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline |
Idézet (Bessie @ 2016.03.21. 12:26)
Amúgy már csak egy dolog érdekel: a könyvben is ilyen Simon, mint a sorozatban? Mert akárhogy nézem, Alberto kicsit idegesítően hozza Simont. Grant Gustin által életre keltett Barry Allenre emlékeztet. Csakhogy Barrynek jól áll, de ez az állandó vigyor, mosoly Simon arcán, kifejezetten idegesít. Úristen mit nem adnék, ha kicsit badassabb lenne.
Igaz 3 résszel le vagyok maradva a sorozatból, szerintem az a rész fog nekem következni ahol SPOILER vámpírrá vált, de szerintem hasonlít a könyves Simonra, igaz a könyves Simon kicsit profibb a beszólásokba, de szerintem sikerült eléggé hasonlóra összehozni a sorozatos karaktert Nem úgy mint Jace esetében....kb. csak a nevük egyezik...
1 felhasználónak tetszik:
CandUs
2016. március 23. 09:03
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Végre eljutottam odáig, hogy megnézzem az első részt. Sok véleményt olvastam a sorozatról, nagyrészében azt, hogy milyen rossz. Hát nem tudom, én kifejezetten élveztem. Az egyetlen problémám Katherine, elég gyengécske színésznőnek tűnik az első rész után, remélem látványosan fejlődni fognak a skill-jei. Jelenlegi nagy kedvencek Valentine és Izzy. A szünetben ledarálom, az tuti.
2016. március 23. 13:49
BessieJung Kook |
Idézet (CandUs @ 2016.03.23. 09:03)
Végre eljutottam odáig, hogy megnézzem az első részt. Sok véleményt olvastam a sorozatról, nagyrészében azt, hogy milyen rossz. Hát nem tudom, én kifejezetten élveztem. Az egyetlen problémám Katherine, elég gyengécske színésznőnek tűnik az első rész után, remélem látványosan fejlődni fognak a skill-jei. Jelenlegi nagy kedvencek Valentine és Izzy. A szünetben ledarálom, az tuti.
szerencsére fog. Az a szenvedés, amit anyja elvesztése miatt csinált, nekem is fájt. És igen, elég jó volt a bevezető és azóta sokat fejlődött. Remélem lesz időm megnézni a tegnap esti részt is
2016. március 26. 13:29
funny18epiphany |
1x13 - "Morning Star" stills (HQ)
alexahemingway,
adriienn96,
Cintii,
Bessie,
missdaisy,
duracell,
ScreamQueen
2016. március 27. 00:42
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline |
Nem hiába lesz a következő rész címe Malec
2016. március 27. 20:20
Pezzie92*Flower Power* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.14. Hozzászólás: 7206 Csatolások: 421774 Azonosító: 206112 online |
Tumblr-en annyit posztolnak erről a sorozatról,hogy gondolkozom a nézésén.
Aki eddig látott belőle valamit (vagy mindent) az tudna nekem egy lényegre törő véleményt írni a sorozatról,hogy jó-e vagy rossz?
Aki eddig látott belőle valamit (vagy mindent) az tudna nekem egy lényegre törő véleményt írni a sorozatról,hogy jó-e vagy rossz?
2016. március 30. 21:46
rammievengeance |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.09. Hozzászólás: 2007 Csatolások: 5022 Azonosító: 227324 offline |
Na, erre a részre vártam már a sorozat első percétől, és hű, nagyon jó volt! :3
8 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman,
Bessie,
Average Girl,
CandUs,
adriienn96,
Cintii,
An_d_a,
ScreamQueen
2016. április 05. 09:52
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline |
Megnéztem az eddig megjelent részeket, és én nagyon élvezem Egyik nap 5 részt daráltam egymás után, és fel sem tűnt, hogy igazából 5 rész volt. Régen kötött le ennyire sorozat. Én kíváncsian várom a következő évadot. Érezhetően kinőtte a gyermekbetegségeit az első rész óta. Engem megvettek kilóra.
2016. április 05. 16:37
BessieJung Kook |
Idézet (CandUs @ 2016.04.05. 09:52)
Megnéztem az eddig megjelent részeket, és én nagyon élvezem Egyik nap 5 részt daráltam egymás után, és fel sem tűnt, hogy igazából 5 rész volt. Régen kötött le ennyire sorozat. Én kíváncsian várom a következő évadot. Érezhetően kinőtte a gyermekbetegségeit az első rész óta. Engem megvettek kilóra.
ugye hogy jó? Kíváncsi leszek a második évadra. Illetve hogy minden egyes évadban, egy "új" könyvet dolgoznak fel?
El se hiszem, hogy ennek is vége este. Nem akarooom
2016. április 28. 11:19
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6375 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline |
Öö. Az ott most tényleg II. Miklós volt Orosz Romanov Cár, mint "Magnusnál hatalmasabb boszorkánymester"? Vagy csak a 6 éves korom óta bennem bújkáló történész jött elő rejtekéből?
2016. június 04. 23:47
Beckie⋅ tattoos ⋅ wine ⋅ rock&roll ⋅ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.27. Hozzászólás: 2805 Csatolások: 343 Azonosító: 75146 offline |
Szerintem hihetetlen volt az egész évad, éppen a minap fejeztem be. Kat mint Clary nekem se volt a kedvencem, sőt a legelső pár részben úgy "játszott", hogy konkrétan semmi hiteles nem volt benne, de szerintem idővel kialakult, még ha nem is volt tökéletes (a hajszínével meg semmi baj). Emeraude mint Izzy szinte köszönő viszonyban sincs a könyvbéli karakterrel, de én ennek ellenére csíptem. Külsőleg semmi kifogásolni való nem volt rajta, igenis nagyon szép, még ha nem is olyan magas mint amilyennek le van eredetileg írva, és kifejezetten bejött, hogy egy jó fej és törődő karaktert kaptunk a könyvbéli Izzy őrjöngései nélkül. Alberto mint Simon nem fogott meg nem is fecsérelek rá túl sok szót, jónak jó, de a könyveben sem vagyok oda a karakteréért itt se. Magnus majdnem ugyanaz a helyzet kivéve, hogy Harry Shum néha olyan penge alakítást hoz, hogy muszáj visszatekernem és újra és újra megnéznem, remélem a következő évadban több ilyet is kapunk, mert az elsőben kevesebb volt mint szeretném. Isiah mint Luke szerintem rohadt jó döntés volt, tetszik hogy egy ilyen kemény karaktert kaptunk, egy jó színésszel, és nem egy ilyen egyetemi professzor figurát (nekem a filmbeli verzióról ez a benyomásom volt). Matthew, hát egyszerűen fenomenális szerintem ő az egész gárdának a fénypontja, hihetetlenül beletudok feledkezni a játékába, és nagyon jól letolja a srácot aki keresi önmagát több területen is az életben. Valahogy ösztönösen jön neki amit csinál, mintha a többiekkel ellentétben csak besétált volna a szobába mint Alec, mindenféle próba és szövegtanulás nélkül. Dominic meg természetes Jace. Sokkal jobb mint amit Jamie valaha is hozott (bár meg kell hagyni ő se volt rossz, sőt). De egyszerűen természetes az arroganciája a képernyőn, nem kell kimondania semmit. Nekem ő jött be a legjobban, és nem nem azért mert vonzónak találom, mert amúgy nem találom annak, egyszerűen akárcsak mint Daddario Alec karakteréhez ő is tökéletesen illik Jace szerepébe. A kémia közte és Clary között az első pár részben valóban nem volt az igazi, de az ötödik/hatodik rész körül ez egészen jól ment már. Azt én is sajnáltam, hogy Jace hatezerszer letolt egy "I will protect you"-t az nem illik hozzá, de az igen, hogy mindenhová Clary után megy, és nem bírja magára hagyni, ez a könyvben is így volt, csak nem mondta ki hangosan az okot, mert az nem rá vallana.
Egy szó mint tízezer én oda meg vissza vagyok a sorozattól, és alig várom a második évadot, úgy örülök, hogy berendelték.
Egy szó mint tízezer én oda meg vissza vagyok a sorozattól, és alig várom a második évadot, úgy örülök, hogy berendelték.
Kapcsolódó sztárok
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
Saját életét kockáztatva ment vissza a tűzvész által fenyegetett házába a macskájáért a Gossip Girl sztárja
A színésznő nem hagyta veszni kedvencét.
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
Blake Lively új filmjének rendezője is hozzászólt a színésznő botrányához
A rendező is hozzászólt.
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
A fanok szerint Sydney Sweeney ugyanazt fogja csinálni Brandon Sklenarral, mint Glen Powell-lel
Van egy elméletük a fanoknak.
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Justin Baldoni szerint Blake Lively teljesen megborította a Velünk véget ér büdzséjét a ruhaválasztásaival
Újabb vádak érkeztek Justintól.
Várandós a Little Mix egykori énekese
Várandós a Little Mix egykori énekese
Ikrekkel várandós Jesy Nelson.
A tűzvészben elpusztult háziállatait gyászolja a Jurassic World sztárja
A tűzvészben elpusztult háziállatait gyászolja a Jurassic World sztárja
A színésznő nem tudta kimenekíteni őket.