Premier: 2016
Berendelve: eddig 13 rész
Csatorna: ABC Family
Showrunner: Ed Decter
Történet: A The Mortal Instruments regény alapján. A történet egy 18 éves lányról szól, aki születésnapján megtudja, hogy ő egy Árnyvadász, egy ember/angyal hibrid, aki démonokra vadászik. Miután anyját elrabolják, beleveti magát a démonok világába (tündérek, vérfarkasok, vámpírok, boszorkányurak) legjobb barátjával és egy másik árnyvadásszal.
Shadowhunters: The Mortal Instruments / Árnyvadászok: A végzet ereklyéi (2016-2019)
2015. március 31. 15:39
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6362 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 online |
19 felhasználónak tetszik:
Misuzu86,
Darkness,
Toxic,
SmileyZ,
Minimanó94,
CandUs,
adriienn96,
Average Girl,
healy.,
Blackheart.com,
An_d_a,
Alexis_0504,
bitchina,
blackcoffee,
Cintii,
Zsófi765,
tothbianka,
Karool,
ScreamQueen
2015. március 31. 16:50
Average GirlLady of the Ñoldor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.08. Hozzászólás: 3267 Csatolások: 273 Azonosító: 172960 offline |
Én már nagyon várom. Egyik kedvenc könyvsorozatom.
2015. március 31. 16:54
Könyvben nagyon tetszett az egész,bár a Csontváros sem volt rossz,de nem sok köze volt Cassie történetéhez. Leginkább arra vagyok kíváncsi ,hogy a színészek kik lesznek,hiszen nincs is jobb Jace,mint Jamie
2015. április 03. 10:19
kurrekღ Emton ღ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 10.11.13. Hozzászólás: 6362 Csatolások: 23371 Azonosító: 138617 online |
Episode 1.01 - The Mortal Cup (Végzet kelyhe)
Az írónő Cassandra Clare és Martin Moszkowicz lesz a producer.
A forgatások nagy valószínűséggel májusban kezdődnek meg Torontóban!
Az írónő Cassandra Clare és Martin Moszkowicz lesz a producer.
A forgatások nagy valószínűséggel májusban kezdődnek meg Torontóban!
7 felhasználónak tetszik:
SmileyZ,
Average Girl,
Blackheart.com,
bitchina,
An_d_a,
blackcoffee,
Cintii
2015. április 03. 10:26
kurrekღ Emton ღ |
Az első hivatalos "poszter"
11 felhasználónak tetszik:
SmileyZ,
Szandi0820,
healy.,
Blackheart.com,
An_d_a,
bitchina,
adriienn96,
Cintii,
tothbianka,
Alison Lerman,
ScreamQueen
2015. április 20. 22:56
adriienn96serendipity™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 3466 Csatolások: 15600 Azonosító: 145576 offline |
Dominic Sherwood lesz Jace!
11 felhasználónak tetszik:
Blackheart.com,
katussnagy,
Toxic,
SmileyZ,
Alison Lerman,
Szandi0820,
Misuzu86,
An_d_a,
bitchina,
Cintii,
tothbianka
2015. április 20. 23:15
adriienn96serendipity™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.16. Hozzászólás: 3466 Csatolások: 15600 Azonosító: 145576 offline |
Idézet (Misuzu86 @ 2015.04.20. 23:06)
Nekem tetszik a választás...bár Magnus jobban érdekel
Szerintem is jó választás Dom Magnus engem is nagyon érdekel főleg, mert Godfrey magasra tette a mércét szerintem..
1 felhasználónak tetszik:
Misuzu86
2015. május 02. 10:15
adriienn96serendipity™ |
Alberto Rosende fogja Simont, Emeraude Toubia pedig Isabellet játszani!
7 felhasználónak tetszik:
Alison Lerman,
Ria1997,
Blackheart.com,
healy.,
Cintii,
tothbianka,
ScreamQueen
2015. május 07. 12:22
adriienn96serendipity™ |
Katherine McNamara alakítja majd Claryt!
2015. május 08. 23:26
adriienn96serendipity™ |
Ha minden igaz május 25-én kezdetét veszi a forgatás és újabb két szereplőt árultak el. Matthew Daddario lesz Alec, Isaiah Mustafa pedig Luke.
2015. május 16. 10:00
adriienn96serendipity™ |
Harry Shum Jr. lesz Magnus Bane!
2015. május 21. 17:27
Misuzu86동방신기 사랑해요 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.26. Hozzászólás: 1253 Csatolások: 28 Azonosító: 204515 offline |
Idézet (adriienn96 @ 2015.05.16. 10:00)
Harry Shum Jr. lesz Magnus Bane!
Én eddig mindegyik szereplőnek örülök, és még Harry Shum Jr is nagyon jó választás volt Magnus szerepére. (Bár azért számomra mindig is Goddfrey Gao lesz a tökéletes és utánozhatatlan Magnus Bane )
Nagyon kíváncsi leszek a sorozatra!
2015. május 22. 09:32
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline |
Jace és Alec kivételével mindenki szimpatikus. Viszont nagyon sajnálom hogy pont ők ketten nem azok, mert hatalmas kedvencek együtt is és külön-külön is. Mondjuk az mindenesetre jó hogy még egyiküket sem láttam színészkedni, mert még az is lehet hogy pozitívat fogok bennük csalódni.
A Malec párost pedig már nagyon várom
A Malec párost pedig már nagyon várom
2015. október 09. 15:06
adriienn96serendipity™ |
Promo videó
2015. október 09. 18:34
Melcsi1997Four™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.27. Hozzászólás: 4042 Csatolások: 8013 Azonosító: 62084 offline |
Kövezzetek meg, de én ettől az egész ötlettől nem vagyok elragadtatva, sem a színészektől, sem magától a történettől. Anno pedig rettentően örültem, mert az egyik kedvenc könyv sorozatom a Végzet ereklyéi, és izgatottan vártam, mi lesz belőle, de meg kell mondjam, nagyot csalódtam.
Az első igazi csalódás Clarynél ért, amikor megláttam az első képeket. Ha megfilmesítenek egy könyvet, és megpróbálnak hasonlókat keresni, akkor legalább tegyék azt sikeresen. Clary haja az ami engem sokkolt. Folyamatosan az volt a könyvben olvasható, hogy a vörös hajú Clary, erre kaptunk egy szőke és a vörös (világos) átmenet közöttit, olyan seszinű.
És ott van Jace. Első benyomásom az volt róla, hogy egy jól fésült páva. Nem akarok bárkit is megbántani, de ha egyszerűen nekiállnak egy sorozatot csinálni, akkor legalább legyen valami alapja. Dominic Sherwood egyszerűen nem Jace. Lehet, hogy ez egyéni véleményem, de a hat könyv elolvasása után akaratlanul is kialakul egy kép az ember fejében a főszereplőről.
A másik nagy meglepetés Hodge volt. Egy 31 éves csávó fogja alakítani az Árnyvadászok idősödő, anno Valentine mellett harcoló tanárát. Ez csak nekem nem tiszta, hogy miért?
Illetve Luke karakterére kiválasztott színész sem igazán fogott meg.
Egyedül a Magnust alakító színésznek örültem, mert azt úgy sikeresen sikerült eltalálniuk.
Tudom, hogy nem kell mindennek a könyvsorozathoz hasonlítania, de hogy ennyi mindennek, az szerintem már túl sok változtatás.
Ennek ellenére azt mondom, hogy adni fogok egy esélyt a sorozatnak, már csak kíváncsiságból is bele fogok nézni.
Az első igazi csalódás Clarynél ért, amikor megláttam az első képeket. Ha megfilmesítenek egy könyvet, és megpróbálnak hasonlókat keresni, akkor legalább tegyék azt sikeresen. Clary haja az ami engem sokkolt. Folyamatosan az volt a könyvben olvasható, hogy a vörös hajú Clary, erre kaptunk egy szőke és a vörös (világos) átmenet közöttit, olyan seszinű.
És ott van Jace. Első benyomásom az volt róla, hogy egy jól fésült páva. Nem akarok bárkit is megbántani, de ha egyszerűen nekiállnak egy sorozatot csinálni, akkor legalább legyen valami alapja. Dominic Sherwood egyszerűen nem Jace. Lehet, hogy ez egyéni véleményem, de a hat könyv elolvasása után akaratlanul is kialakul egy kép az ember fejében a főszereplőről.
A másik nagy meglepetés Hodge volt. Egy 31 éves csávó fogja alakítani az Árnyvadászok idősödő, anno Valentine mellett harcoló tanárát. Ez csak nekem nem tiszta, hogy miért?
Egyedül a Magnust alakító színésznek örültem, mert azt úgy sikeresen sikerült eltalálniuk.
Tudom, hogy nem kell mindennek a könyvsorozathoz hasonlítania, de hogy ennyi mindennek, az szerintem már túl sok változtatás.
Ennek ellenére azt mondom, hogy adni fogok egy esélyt a sorozatnak, már csak kíváncsiságból is bele fogok nézni.
2015. október 10. 09:57
Ria1997dollophead |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.17. Hozzászólás: 1072 Csatolások: 0 Azonosító: 151247 offline |
Idézet (Melcsi1997 @ 2015.10.09. 18:34)
Kövezzetek meg, de én ettől az egész ötlettől nem vagyok elragadtatva, sem a színészektől, sem magától a történettől. Anno pedig rettentően örültem, mert az egyik kedvenc könyv sorozatom a Végzet ereklyéi, és izgatottan vártam, mi lesz belőle, de meg kell mondjam, nagyot csalódtam.
Te jó ég, végre valaki kimondta. Mindenhol csak azt látom mennyire várják az emberek, meg mennyire tetszik nekik a cast, én meg itt ülök és tök hülyén érzem magam amiért eddig semmi sem nyerte el a tetszésem. Még a trailer is olyan mintha a saját maga paródiája lenne.
És hát eléggé rosszul esik, mert a kedvenc könyveim közé tartozik..
2 felhasználónak tetszik:
Melcsi1997,
Cintii
2015. október 10. 19:29
adriienn96serendipity™ |
A sorozat premier időpontja: január 12, december 6-án pedig egy különleges rész érkezik
Kapcsolódó sztárok
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Eugenio Derbez szerint kínos, ahogy Selena Gomez spanyolul beszél az új filmjében
Szerinte egyenesen ciki.
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
A TikTokker válaszolt: Barry Keoghan megcsalta-e vele Sabrina Carpentert
Elárulta, hogy mi történt.
Hetekkel a terhesség bejelentése után szakított Megan Fox és Machine Gun Kelly
Hetekkel a terhesség bejelentése után szakított Megan Fox és Machine Gun Kelly
Nagyon meglepő hír érkezett.
Szorul a hurok: Jay-Z-t azzal gyanúsítják, hogy P. Diddyvel közösen megerőszakolt egy 13 éves lányt
Szorul a hurok: Jay-Z-t azzal gyanúsítják, hogy P. Diddyvel közösen megerőszakolt egy 13 éves lányt
Napvilágra kerülnek a disznóságok.
Benny Blanco eljegyezte Selena Gomezt
Benny Blanco eljegyezte Selena Gomezt
Egy éve tart a producer és az énekesnő szerelme.
Kiderült, miért szakított hirtelen Megan Fox és Machine Gun Kelly
Kiderült, miért szakított hirtelen Megan Fox és Machine Gun Kelly
Újabb hírek a szakításról.