Nos, nemrég egyik barátnőm hatására megnéztem a filmet, ami nagyon tetszett!
Annyi negatívuma van, hogy sok mindent nem magyaráztak meg. De ezt valószínűleg a második filmre akarták hagyni, ami sajnos nem készült el.
A héten viszont masszívan elkezdtem nézni a sorozatot, és már a 2. évadból is megnéztem 2 részt. Elsőre nem jött be, de folytattam és nagyon megtetszett. Tudniillik, hogy a filmben lévő két főszereplőt imádtam. Lily és Jamie egyszerűen tökéletesek a szerepre. Na már most, a sorozatban Kat és Dom se rossz, de közelükbe se érnek az előbbi kettőnek. A sorozat többi szereplője viszont sokkal jobban tetszik, mint akik filmben voltak. Kivételt képez ugye a két főszereplő, ami most nem tudom eldönteni, hogy jó-e vagy rossz, mert így nehéz összevetni a két adaptációt.
Folytatom tovább a többi karakterrel. Luke nekem a soriban jobban tetszik, ahogy Simon is. Utóbbi picit idegesít, de szerencsére nem sok vizet zavar. Habár azt már előre tudom, hogy nem fog tetszeni, ha összejön Claryvel. Valentine is jobb itt. A filmben valahogy nem tudtam komolyan venni. Jocelyn az aki a filmben szintén szimpibb volt. Amióta megmentették nagyon idegesít. Camille-lel és Raphael-lel a filmben nem találkoztam, ahogy Lydiával sem. De ők meglepően nagyon tetszettek. Hodge-ot szimplán nem bírom, de nekem jobban bejön fiatalon, mint öregen. Magnust az elejétől fogva bírtam, és most is nagyon szeretem, habár ő tipikus Joker karakter, mert a filmben se volt rossz. Izzy pedig az egyik kedvencem. Szerintem a soriban sokkal jobban hozza szerepét Emeraude, mint Jemima. Em sokkal szebb, jófejebb és nem bunkó, mint a filmben volt néha. És imádom a badass bitch stílusát!
Alec meg nekem kellemes csalódás volt.
A filmben nagyon nem bírtam a karaktert, annak ellenére, hogy az őt alakító Kevin Zegerst a Gossip Girl óta imádom. De a sorozatban Matthew Daddario megkedveltette velem Alecet, így talán ő lett a fiúk közül a kedvencem. Na meg Matt annyira helyes ahww
Hottest guy az egész soriban. Imádom!
UI: Összességében sajnálom, hogy a Clary és Jace nem annyira jó, mint a filmben. (Habár így is szeretem őket.) De a sorozat nagyon tetszik ennek ellenére is, úgyhogy mindenképp folytatom. ÉS ennek hatására ma kivettem a könyvet a könyvtárból, és hamarosan neki is kezdek.
De előtte még megnézek pár részt!