Starity

Ma éppen mivel van tele a tököd?

540 oldal 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. március 25. 11:29 #10581
- törölt felhasználó -    
Nem értem miért kell azt az embert (Tini-t) cikizni aki nem tett semmit. A karakterét a film és a sorozat rendezői adták neki és azt kell eljátszania. Értitek??? El-ját-sza-ni...eljátszani.
A valóságban teljesen más és nem olyan mint egyesek gondolják.
Most képzeld el mi lenne ha... ha neked kellene eljátszanod szt a karaktert amit mondanak a rendezők. Akkor meg téged csúfolnának ki,hogy"Jaj ez csak nyávogni meg hülyéskedni tud a kamerák előtt és semmi tehetsége sincs. Minek lett ez egyáltalán színész? "
Ez neked jól esne????? Mert szerintem meg nem.
Úgyhogy azzal a csöpnyi agyaddal jól gondold át mit mondasz vagy írsz másokról.
Mert én márpedig megvédem a példaképemet és kiállok mellette.
Ti hülye utálok ne írjatok róla semmit ha nem szeretitek őt.
2016. március 25. 15:39 #10582
Loreen.
Loreen.
jeed
 
Státusznow my heart feels nothing at all
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.03.15.
Hozzászólás: 3628
Csatolások: 314
Azonosító: 254798
Offline offline
Itt vagyok a nagymamámnál és ilyenkor mindig hízok vagy 2 kg-t és nem tudom megállni, hogy ne egyek a sütiből sad.gif sad.gif rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: White Soul
2016. március 25. 19:35 #10583
- törölt felhasználó -    
Idézet (Loreen. @ 2016.03.25. 15:39)
Itt vagyok a nagymamámnál és ilyenkor mindig hízok vagy 2 kg-t és nem tudom megállni, hogy ne egyek a sütiből sad.gif  sad.gif  rohog.gif

ismerős tongue.gif
2016. március 28. 19:44 #10584
megeszekvalakit
megeszekvalakit
hunter
 
Státuszso what's the plan, exactly? -don't die
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.01.21.
Hozzászólás: 2863
Csatolások: 672
Azonosító: 239298
Offline offline
azzal, hogy már megint sok pepsit ittam... mad.gif rohog.gif
2016. március 28. 19:51 #10585
- törölt felhasználó -    
Idézet (CandUs @ 2016.03.25. 10:16)
Én nagyon ki vagyok jelenleg akadva azon, ami a Kendall Jenner -es cikk alatt megy. Szerintem a világ legrosszabb hozzáállása az élethez, hogy ha sok pénzem lenne, nem tanulnék. Akkor mit csinálnék egész nap? Bámulnám a TV-t? Tanulni fontos és jó dolog, pláne, ha az embert még érdekli is, amiről tanul. Attól még, hogy valaki pénzes, lehet sötét és buta is, mint az éjszaka. Ha én lennék milliárdos, vagy száz-milliomos, biztos, hogy ugyanúgy járnék egyetemre, sőt, még elkezdenék még egy szakot, amit jelenleg nem tudok megengedni magamnak, diákhitelt meg nem fogok ezért felvenni. Plusz elkezdenék nyelveket tanulni, minél intenzívebben. Vajon miért járnak a gazdagok gyerekei a világ legjobb egyetemeire?!

OFFOFFOFF
A logikájuk, és a médiában elfoglalt helyük alapján a nevük sokkal eredményesebb pénzmágnes & elhelyezkedési lehetőség, mint tegyük fel, egy mesterdiploma. Amúgy sem lenne rá túl sok szüksége, virágkötőként is pénz állna a házhoz, a Mami jól kiaknázta az arany középutat, gratula a lelkemnek.
Példának okáért a Cosmo-cikkük is hogy megrengette a világot, és a tartalma kimerült a klisé három muskétás jeligében. Ami egyébként marha becsülendő dolog. És a Te hozzáállásod a tanuláshoz is. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: exoverdose, White Soul
2016. április 01. 09:17 #10586
House Of Wax
House Of Wax
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 08.04.11.
Hozzászólás: 14672
Csatolások: 120245
Azonosító: 57759
Offline offline
A szegedi Önkormányzattal dry.gif Az ember szeretne 5 ezer forintot (segély), hogy megvehesse az allergia gyógyszerét, erre 280 ezer féle papírt kell bevinni hozzá omg.gif Ráadásul minden alkalommal amikor bent vagyok más-más nőhöz kerülök, és valahogy mindig, mindegyik másik papírt kér blink.gif Ma voltam bent harmadjára és ma a 3. féle papírt kérték, amit az első két alkalommal rohadtul elfelejtettek megemlíteni, így persze mehetek vissza újra rolleyes.gif Úgy csinálnak mintha legalább 5 millió forintot akarnék tőlük omg.gif
Ami ebben a tetves országban megy az vérlázító, a hideg kiráz attól, hogy egyáltalán itt kell éljek dry.gif
6 felhasználónak tetszik: Szandi0820, NiceandCute, SmileyZ, exoverdose, White Soul, CandUs
2016. április 01. 15:23 #10587
- törölt felhasználó -    
Az öcsémmel. Elmondtam neki, hogy szétvet az ideg, úgyhogy legyen kedves, hagyjon békén, erre a fülembe cuppog, azt mondja, "téged semmi nem érdekel, sz*rsz mindenre", meg szokásához hűen bunkózik. (Egyébként tíz éves.) Nekem meg kezd roh@dtul elegem lenni belőle.
Ezen kívül a kisérettségivel. A tanárok jól félreinformáltak minket, konkrétan ma tudtuk meg, hogy a kisérettségi nem a jegyeink egyharmadát fogja érni, ahogy azt eddig mondták nekünk, hanem 3x lesz beírva, ami ugye nagyon nem ugyanaz. Ezen kívül nem tudom, miért kell mindenkinek ezzel stresszelnie minket, példának okáért a töri tanár azt mondta, hogy "akinek nincs meg a 12,5% írásbeliből vagy szóbeliből, az nem mehet érettségizni", és ezt olyan hangsúllyal, mintha legalábbis totál lehetetlennek tartaná, hogy az osztályból bárki is megüti azt a szintet. Az egyetlen tanár, aki totál megérti, min megyünk keresztül, a mi pszichológia tanárunk, aki ma rászánta a dupla órát arra, hogy a másik kommunikáció szakon lévő lánnyal és velem erről beszéljen, megnyugtasson minket, vagy csak meghallgasson, és már komolyan mindketten ott tartottunk, hogy bőgni fogunk, mert egyszerűen hihetetlen, hogy mekkora nyomást képesek rárakni egy 18 évesre... Most meg már ott tartok, hogy biztos, hogy én ma nem állok neki tanulni, mert már így is szívem szerint az összes tancuccomat tűzbe dobnám a tételekkel együtt, aztán kiugranék az ablakon, mert az iskola úgy leszívja az életkedvem, hogy már mínuszban vagyok, és akkor ez még csak kisérettségi lesz. (Mellesleg azt sem tudjuk, miért akarnak minket szóban feleltetni két hónappal a normális érettségi előtt.) Komolyan, a város egyetlen gimnáziumában sem veszik olyan szigorúan a kisérettségit, mint nálunk, egy tetves szakközépiskolában, a város egyik leglenézettebb iskolájában... wtf.gif És, hogy a kisérettségis problémát folytassam, szinte senki nem csináltatta még meg velünk az írásbeli részt, vagyis gőzünk sincs arról, hogy milyen jegyért felelünk hétfőn... A legtöbb végzős osztály már rég megírt mindent, vagy már csak egy van nekik vissza, mi meg még neki sem álltunk, mert a tanárok úgy gondolják, ők mindent az utolsó pillanatra halasztanak. A jövő hét például tök nyugis és laza lesz. Hétfőn szóbeli kisérettségi, kedden történelem írásbeli kisérettségi, csütörtökön magyar és német írásbeli kisérettségi. mellow.gif
utálokvégzőslenni
2 felhasználónak tetszik: Szandi0820, White Soul
2016. április 01. 15:56 #10588
cat32
cat32
»hunter«
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.02.24.
Hozzászólás: 1727
Csatolások: 153
Azonosító: 240731
Offline offline
Idézet (V-LOVERS FOREVER @ 2016.03.25. 11:29)
Nem értem miért kell azt az embert (Tini-t) cikizni aki nem tett semmit. A karakterét a film és a sorozat rendezői adták neki és azt kell eljátszania. Értitek??? El-ját-sza-ni...eljátszani. 
A valóságban teljesen más és nem olyan mint egyesek gondolják. 
Most képzeld el mi lenne ha... ha neked kellene eljátszanod szt a karaktert amit mondanak a rendezők. Akkor meg téged csúfolnának ki,hogy"Jaj ez csak nyávogni meg hülyéskedni tud a kamerák előtt és semmi tehetsége sincs. Minek lett ez egyáltalán színész? "
Ez neked jól esne????? Mert szerintem meg nem. 
Úgyhogy azzal a csöpnyi agyaddal jól gondold át mit mondasz vagy írsz másokról.
Mert én márpedig megvédem a példaképemet és kiállok mellette. 
Ti hülye utálok  ne írjatok róla semmit ha nem szeretitek őt.

Nincs kedvem veszekedni,meg ilyenek,de szerintem kicsit túlreagálod a dolgot.Nem mindenki szeretheti a te példaképed,és ez normális.Az embereknek nem ugyan olyan az ízlésük.És mindenkinek joga van leírni a véleményét.Csak ilyenkor az a baj,hogy valaki káromkodás,lefikázás nélkül nem tudja.És ki rudjana te példaképed lehet,hogy a való életbe nyávogós.Nem ismerem nem tudhatod.Az interjúkban meg lehet,hogy nem is magát játsza.Vagy nem tudom. blink.gif De nem is érdekel.Nekem az ilyen emberekkből van elegem,mert nem fogadjak el mas őszinteségéd.Bár jó dolog védni a kedvenced.
3 felhasználónak tetszik: Nina 10, White Soul, CandUs
2016. április 04. 17:49 #10589
- törölt felhasználó -    
Az osztályfőnökömmel, aki egyben a magyar tanárunk is. Ma volt kisérettségi, és mi már kezdjük megszokni, hogy mindig mindenbe beleszól, de egy kicsit erős, hogy a fél osztálynak nem engedte végig mondani a tételt. Volt, aki sírva jött ki, mert olyan bunkó volt vele ofő, volt olyan, aki felkelt, és ott hagyta őt (miután ofő közölte vele, hogy be kéne járnia suliba, holott tudja, hogy egy elég súlyos betegség miatt járkál dokihoz), megint másra csak úgy nézett, mintha elevenen meg akarná nyúzni. Én meg szépen leírtam magamnak a tételt, miután kihúztam, elkezdem mondani (Berzsenyi Dániel - két korszak határán), és akkor még csak A magyarokhoz I. elemzésének a felénél járok, már elkezd kérdezgetni a Közelítő télből, mondom, "oké, azért megvárja még A magyarokhoz II.-t is?", de nem, mert két korszak határán kell, és ő kéri a másikat is, mondom, oké, csak roh@dtul el is kéne jutnom addig, mert az nem fair, hogy közbeszól, és nem hallgat meg. Na mindegy, ezután ezt letudtam elég röviden, jött a nyelvtan. Hát az valami borzalmas volt. Elkezdem mondani, egyetlen mondatot mondtam el, és már nekiáll kérdezgetni, mondom, tök jó, hogy ismét én mondom a tételt, és nem ő. Aztán akkor még elvárja, hogy frappánsan tudjunk mindent nyelvtanból, mikor 4 éve sz*rt sem vettünk, és múlt tanév szeptemberétől a Stilisztika témakörét "vesszük", idén meg áll egy oldalból a nyelvtan füzetem (amik a tételcímek). És akkor még képes nekem olyat mondani, hogy "tűnj a szemem elől"? Én meg nyeljem le, és ne szóljak neki vissza? Persze, ez tök így működik. A tanár azt vág a diákhoz, amit akar, én meg annyit merek mondani egy kérdésre, hogy "nekem mindegy", és már tiszteletlen, flegma, és bunkó vagyok. Fuck logic.
5 felhasználónak tetszik: Nina 10, Szandi0820, Shireen, White Soul, Cute girl 998
2016. április 06. 08:26 #10590
Pezzie92
Pezzie92
*Flower Power*
 
StátuszI am done adulting | Let's be mermaids
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.07.14.
Hozzászólás: 6552
Csatolások: 373681
Azonosító: 206112
Offline offline
Egész éjjel ébren voltam és vártam a Shadowhunters évadzáró részét,de kb. ez a gif bőven kifejezi mennyire tetszett...
Ráadásul a tudat,hogy 2017-ben folytatják... 110.gif
1 felhasználónak tetszik: CandUs
2016. április 06. 17:06 #10591
exoverdose
exoverdose
leech
 
StátuszSzerelemvirágot hajt a szív
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.05.28.
Hozzászólás: 2354
Csatolások: 1181
Azonosító: 226704
Offline offline
A szlovák nyelvvel. Lett volna egy remek munkalehetőségem, de mivel szlovák cégről van szó, folyékonyan kell tudni beszélni az említett nyelven. Igaz, hogy Szlovákiában élek, de a környezetemben élőknek magyar az anyanyelve, nem igazán kell használni a szlovákot a mindennapokban. Az iskolában hiába volt tanítva, ha egyszer nem idegennyelvként volt kezelve. Hát azt hiszem ezentúl szlovák nyelven kell majd néznem mindent, hogy valami fejlődést produkáljak. wacko.gif
3 felhasználónak tetszik: White Soul, Szandi0820, Wyrd
2016. április 07. 21:32 #10592
- törölt felhasználó -    
Imádom, amikor elküldenek az anyám p*csájába, csak mert nem szeretem azt, aki nekik a szívük csücske.. biggrin.gif
És ezért már nem is egyszer lettem r*banc, k*rva meg minden.. biggrin.gif (bocs a káromkodásokért)
1 felhasználónak tetszik: Nina 10
2016. április 07. 21:39 #10593
Shireen
Shireen
bokeh
 
Státuszmásképp vagyunk egyformák
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.03.29.
Hozzászólás: 1501
Csatolások: 610
Azonosító: 255253
Offline offline
A matekkal, mi mással mega_shok.gif
2016. április 09. 07:08 #10594
Gureka10
Gureka10
queen of clubs
 
StátuszVengeance
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.01.13.
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Offline offline
az irodalom tételekkel...20 tétel egy-egy tétel kidolgozása 3 oldal...bele fogok gebedni, mire vizsgázok...és akkor az angol még csak fel sem került..(pedig az irodalom és az angol egy napon van) dry.gif
2 felhasználónak tetszik: White Soul, Szandi0820
2016. április 09. 14:21 #10595
- törölt felhasználó -    
Idézet (Gureka10 @ 2016.04.09. 07:08)
az irodalom tételekkel...20 tétel egy-egy tétel kidolgozása 3 oldal...bele fogok gebedni, mire vizsgázok...és akkor az angol még csak fel sem került..(pedig az irodalom és az angol egy napon van) dry.gif

Nekem töri, matek! sad.gif tudom mit érzel cry.gif
2016. április 09. 19:12 #10596
riri17
riri17
coup d'état
 
Státuszyou risk it all to feel alive
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.12.18.
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Offline offline
apám mindig lehülyéz, elmondja hogy semmit nem fogok elérni az életben és elhord mindennek és őszintén szólva rohadtul elegem van, hogy 18 éve ez megy folyamatosan. anyám meg minden krvának elmond, jelenleg azt a pénzt, amit a ballagásomra kapok elakarja venni. nemtudom mi jogon, de az biztos, hogy engem akkor többet nem lát. istenem, olyan hülye vagyok, hogy maradok még 2 évet, legszivesebben már júliusba külföldön lennék és haza se jönnék, mert értelme nem nagyon van. alig vagyok itthon, de ha mégis akkoris csak azt hallom, hogy mennyire szar ember vagyok, ez így érettségi előtt nagyon aranyos dolog tőlük. smileeee.gif semmit nem értenek meg, else mondhatok semmit, már unom az egészet. már évek óta ugyanez megy, nem is tudom hányszor írtam ide ezzel kapcsolatban...
4 felhasználónak tetszik: Nina 10, Wyrd, Szandi0820, exoverdose
2016. április 09. 20:35 #10597
CandUs
CandUs
perfect imperfection
 
StátuszMusic is the strongest form of magic
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.04.19.
Hozzászólás: 7940
Csatolások: 1586
Azonosító: 125437
Offline offline
Most több aprósággal is:

1. Nőtt a 4. és 5. lábujjam között egy tyúkszem, ami k.rvára fáj és zavar, hogy csak hétfőn tudok venni ilyen tapaszt, ami lejjebb tudja vinni. Valószínűleg a kényelmetlen cipőim okozták...

2. Tegnap pár pohár bor -csak úgy, lazításképpen- lecsúszott este. Ebből kifolyólag ma full másnapos voltam, szarul is aludtam, keveset is, fáj a fejem -bár kettős front is van, amit eléggé meg szoktam érezni.

3. Nem tudtam edzeni a fáradtságom és fejfájásom miatt. Az edzőteremben 15 percet bírtam a kerékpáron, pedig 50-et akartam. Megérdemlem. Hülye voltam, legközelebb nem iszom.
2 felhasználónak tetszik: White Soul, Szandi0820
2016. április 10. 10:28 #10598
Mrs.Jack Frost
Mrs.Jack Frost
Zelo's babe™
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.08.09.
Hozzászólás: 1973
Csatolások: 51
Azonosító: 208797
Offline offline
A jegyek javitásával.. rolleyes.gif
2016. április 10. 10:49 #10599
- törölt felhasználó -    
Annyi mindenre kellene időmnek lennie, még sincs semmire és ez iszonyatosan fel tud húzni. Tanulnom kellene, de azt sem tudom mit. Olvasni szeretnék, de közben sorozatot is akarok nézni. Az állatkáim hetek óta hiányolnak, mert nekem hetek óta annyi időm sincs, hogy normálisan vegyek levegőt...
2 felhasználónak tetszik: Cute girl 998, CandUs
2016. április 11. 13:46 #10600
- törölt felhasználó -    
Nem is inkább tök, minthogy nincs pofám a miregondoltokmost totyikba írni, de mi az a világi érzés, amikor előveszed az így is a kárhoztatás és a halál között lévő gépedet, és full porcukor és túrós táska maradék az egész, mert miért is kéne egy holmira vigyáznod, Drágaságom, vagy legalább abban a tudatban tönkretenned, hogy többet ér, mint az életed. smileeee.gif
Nem mintha amúgy akkora titok lenne, hogy utál, mert a legtöbben tesznek arra a vetésre, amit Ő művel, és még mindig én nem tudom lerázni magamról a reinkarnálódott Layne Staley-t, vagy ezt az égetnivaló "elkallódott tehetség" imidzset, ami Neki sosem fog menni, mert körökkel ver engem, csak nem veszi észre.
2 felhasználónak tetszik: Bátor Ventillátor, Lovatics04
540 oldal 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!