Starity

Saját írások, novella, vers, bármi

26 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. december 24. 10:21 #221
Cute girl 998
Cute girl 998
suicide blonde
 
StátuszImprovement is a battle that must be fought anew each day
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.08.19.
Hozzászólás: 11981
Csatolások: 4586
Azonosító: 158722
Offline offline
Idézet (NutellaHoney @ 2014.12.24. 10:08)
Az ünnepekre hozod a legjobbjaid  blush.gif

Köszönöm szépen! heart.gif
2014. december 25. 09:42 #222
- törölt felhasználó -    
A halál lehelete
Tizenharmadik fejezet, második rész:
A kórház gondolata , mint minden alkalommal most is nyomorúsággal és ürességgel töltött el. Ahogy kiszálltam Daniel kocsijából és megláttam a kórházat ismételten ezt éreztem. Egy három emeletes ,szürke épület. Ablakok csak a földszinti és az első emeleti szobákban találhatók. Piros betűkkel van kifüggesztve a kórház teljes neve a kétszárnyú önműködő ajtó fölé. Minesotában a lakosság 98% imádja a hideg és fagyos telet. Egyenlőre még csak ősz van ,de már most is érezni lehet ,hogy idén kemény telünk lesz. Én általában abban a két százalékban vagyok aki menekülne innen, ha lenne lehetősége ,de most kivételesen kellemes volt érezni ahogy az őszi szél kicsíp a bőrt a nyakamon és a kézfejeimen. Daniel melegséget árasztó bőrét éreztem az ujjaimon. Átfűzte rajta az ujjait majd az összefonódott kezeinket nézte. Én egyenesen őt néztem. Lassan felemelte a tekintetét és átérző ,aggódó hangon szólalt meg.
-Nem kell egyedül csinálnod, ugye tudod?
Nem tudtam. Igazából a tegnap este eseményit sem fogtam fel teljesen és már egy jó ideje nem is gondolkodtam el azon ,hogy esetleg mi lehet köztünk Daniellel. A tekintete engem fürkészett , láttam rajta , hogy az óceán habjai , hogy csapnak össze a szemeiben. Neki is szüksége volt valami megnyugtatóra , nem csak nekem.
-Persze. - hazudtam.

1 felhasználónak tetszik: Cute girl 998
2014. december 25. 10:55 #223
- törölt felhasználó -    
Fantasy novellákat, regényeket szoktam írni. biggrin.gif
2014. december 25. 18:10 #224
- törölt felhasználó -    
A halál lehelete
Tizennegyedik fejezet, első rész:
Anyukám a kórház második emeletén gyengélkedik. Akármikor tettem be a lábam ebbe az épületbe a hányinger kerülgetett. Emlékképként villantak fel előttem ,pillanatok apám halálának a napjáról. Az egyforma kék folyosók. Az egyforma ablaktalan szobák. Az egyforma kifejezéstelen arcú orvosok és nővérek. Lépésről lépésre egyre erősebben szorítottam Daniel kezét. Egymás mellet egyenletesen haladtunk végig egyenesen anyukám szobája felé. Egyikünk sem szólt egy szót a másiknak. Megérkeztünk. Megálltam a szoba fehér üveges ajtaja előtt. Az ajtóban található apró ablakon keresztül be lehetett volna látni a kórházi szobába ,ha nem lett volna olyan koszos. Elengedtem Daniel kezét és hagytam , hogy a kezem élettelenünk hulljon vissza a helyére a testem mellé. Magamba szívtam a kórház tisztítószer és klór szagát majd lenyomtam a kilincset.
1 felhasználónak tetszik: Cute girl 998
2014. december 26. 09:13 #225
Cute girl 998
Cute girl 998
suicide blonde
 
StátuszImprovement is a battle that must be fought anew each day
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.08.19.
Hozzászólás: 11981
Csatolások: 4586
Azonosító: 158722
Offline offline
Második rész, negyedik fejezetének első részlete:

Gillian mindent elkövetett, de még így sem volt képes elfeledni, amit olvasott. Nem tudta magát tovább türtőztetni, és elolvasta a naplót annak teljes, telefirkált egészében. Nagy fájdalmakat ébresztett benne a múltja, soha meg nem szűnő árnyékként vetült rá, és bármennyire is próbálta elfelejteni, néha, a legsötétebb óráiban úgy érezte, nem lesz képes leküzdeni ezt az akadályt.

Edith rendkívül jó munkaerőnek bizonyult. Minden cikket leadott időben. Szinte hiba nélkül. Gillian néha nagyon idegesítőnek találta a nőt, ezzel a tökéletességgel, meg persze azzal, hogy mindig rajta lógott. Értelemszerűen, mert Gill volt az egyetlen - valamelyest – ismerőse a szerkesztőségben. Edith ritkán ugyan, de még emlegette a bátyját, meg azt is, hogy olyan ismerős neki Gillian, ezzel pedig totálisan a nő idegeire ment. Edith érkezése óta Gillian nem azzal az érzéssel ment be dolgozni, mint eddig, nem töretlen lelkesedéssel, hanem egy pici nyűggel, már ha lehet annak mondani.
2014. december 26. 10:58 #226
- törölt felhasználó -    
A halál lehelete
Tizennegyedik fejezet, harmadik rész:
A szobába belépve semmi figyelemreméltót nem láttam. Egy teljesen rendezett gyengélkedő szoba fogadott. Fehér ,kórházi , fém ágy rajta a hozzá illó fehér ágyneművel. Az ággyal szemben a szokásos doboz alakú antennás tévé. Mellette kettő darab bézs színű fotel és az ágy mellet pedig egy éjjeliszekrény. Csak egy valami hiányzott a szobából. Az anyám. Lecsuktam a szemem és vettem egy nagy lélegzetett majd lassan kiengedtem. Kinyitottam a szemem. Semmi változás. Az anyám nincs itt. Ismételten lehunytam a szemem és mély levegőt vettem. Megcsíptem a combon , hogyha esetleg képzelődnék ébredjek fel , de semmi úgyhogy kifújtam a levegőt. A szememet még mindig nem mertem kinyitni. Csukott szemmel Daniel keze után kapálództam. Szükségem van valaki megnyugtató érintésére vagy csak valakire aki visszaránt a jelenbe. Valakire aki elmondja, hogy anyám csak kiment a mosdóba és túlreagált az egészet. Semmmi. Még mindig csukva tartom a szememet. Úgy érzem mintha egy süllyedő hajón lennék , és nem tehetnék semmi a vesztem ellen. Az egyetlen dolog ami segíthet rajtam , hogy elfogadom a sorsomat. Elfogadom , hogy jelenleg a Titanic utasa vagyok és bizony ám az Jackam már előttem megfagyott. Már jóval azelőtt , hogy megismert volna . Egy pillanatra kinyitottam a szemem , de semmi változást nem láttam ezért azonnal össze is szorítottam. Újra . Egy kéz fogta meg hátulról a csípőmet és közelebb húzott magához. Daniel volt az. Átkarolta a derekamat , fejét a vállamra hajtotta ,de nem szólalt meg. A szemem még mindig csukva volt, de az illatáról tudtam , hogy ő az. Őrölt kávé illat keveredve egy kis benzin szaggal és a márkás dezodor illatával. Kicsit megemelte a fejét, hogy szája a fülemhez simuljon.
- Én nagyon sajnálom Clare. - Úgy mondta mintha anyám meghalt volna. De tudom , hogy nem történhetett ez. Életeben van ,csak nem itt. Gyűlölöm magam és minden egyes pillanatot amikor azt kívántam bárcsak anyám halott lenne , csak mert nem mondta el nekem az igazat apuról kapcsolatban még nem érdemelte volna meg. Nem érdemelte volna a ,halált. Ami igazán rontott a helyzeten , hogy Daniel is belátta , nagyon kevés rá az esély , hogy még életben van. Ehez képes semmiség lett volna, ha elsüllyedek a Titanickal. Úgy érztem már, már rég elsüllyedtem. Jelenleg a tenger legmélyén található árokban szenvedek. Még élek , de már fuldoklom. A víz átjárja a tüdőm, fojtogat , kínoz ,de nem öl meg. Élvezi ahogyan láthatja a szenvedésem. Ahogy végignézheti milyen esetlenül küzdök az elkerülhetetlen megfulladásom ellen. Nem tudom elengedni a szenvedésem és csak úgy feladni. Valami nemhagy. Vagy inkább valaki. Daniel erős és biztonságérzetet tápláló szorítása miatt nem fulladtam meg. Könnyek folynak le az arcomon ,de nem vesződök azzal , hogy letöröljem. Érzem ahogy lecsordul egy újabb könnycsepp. Egyenesen a szememből át a kipirosodott arcomon , befordulva a szám felé ,le az állkapcsomon és a nyakamon. Végül a kulcscsontom után belefut a ruhám szegélyébe ami pedig felszívja, mintha soha nem is létezett volna. Mintha nem lett volna jelentősége. Mintha csak egy esőcsepp volna. De ez annál több volt. A lelkem utolsó darabja volt. Nem csordult ki több könycseppem. A szememet égette vágy,hogy sírjak a kezeim remegtek , de a lelkem már meghalt. Nem volt mit siratnom. Az élő részem utolsó darabkája is eltávozott. Már csak egy sakkbábú voltam amit hamarosan leütnek a mezőről. Megfordultam és Danielre néztem. Épp csak egy fél centiméternyit húzódtam hátra , hogy a szemébe nézzek. Látnia kell a tekintetem , hogy értse mennyire komolyan gondolom amit most mondani fogok.
- Azt mondtad menekülsz valaki elöl. Én ki akarom készíteni ezt valakit. Nem megölni. Örülne, ha megölném , de nem , én irtózatos módon akarom megkínozni. Eleinte csak üldözni , hogy rettegjen majd elvenni körüle mindent amit egy kicsit is szeret. És legutolsó sorban amikor már könyörög , hogy öljem meg , nem teszem meg. A saját poklát fogom megépíttetni vele és utána oda száműzöm. Értesz engem. Nem leszek többé senki áldozata. Egy lelketlen pszihopata most féltékeny lehet minden gondolatomra , mert garantáltam a Sátánt, őfelségét fogom megkínozni. Nem feltétleül fizikailag. A szellemi sérelem sokkal erőteljesebb és sokkal nehezebben begyógyítható. És,ha ehhez fel kell adnom mindent, ám legyen. Már nincs mit vesztenem. Segítesz vagy sem , rád bízom de ha hiszel nekem ha nem, én fogom az örökkévalóság kínmezejére küldeni a Sátánt, Daniel. ÉN FOGOM. Csak is ÉN. ÉN. Nem valaki más. ÉN. Clare Jessica Ferranto. Személyes és saját kezűleg.
1 felhasználónak tetszik: Cute girl 998
2014. december 26. 15:46 #227
- törölt felhasználó -    
A halál lehelete
Tizennegyedik fejezet, negyedik rész:
[12 éves kor alatt nem ajánlott, bizonyos szavak használata miatt]


-Sziasztok , bocsi hogy megzavarom ezt azt érzelgősséget , de ez a szoba most kell nekem. - Hayley jelent meg az ajtóban. Nyafogós és egyben nyájas hangja most még inkább feldühített. Frissen manikűrözött körmével ügyetlenül integetett , hogy menjünk már onnan. De Daniel és én nem is mozdultunk. Még öleltük egymást és nem is figyeltünk Hayre. Erősen tartva egymással a szemkontaktus megráztam a fejem. Még nem álltam készen arra , hogy elhagyjam a szobát, ennél több időre van szükségem , hogy el tudjak búcsúzni az anyámtól. Daniel természetesen megértett. Elengedett és a lehető leghidegebb arcával fordult Hayley felé.
- Értem. De nem fogod megkapni! - tett egy lépést a lány felé és csak utána szólalt meg. - Remélem nem vagy türelmetlen típus.
- De az vagyok, és nem tudom kinek képzeled magad , de én most akarom ezt a szobát. - Hayley továbbra is nyafogós hangol csicsergett , de mostanra már egy kis él is volt a mondanivalójában. Legnagyobb meglepetésemre ekkor Zac lépett Hay mögé kezét a lány vállára helyezte majd súgott valamit a fülébe. Hay egy undorító grimaszt vágott majd hátrált két lépést. Fekete bőrcsizmája csak úgy csikorgott a padlón. A divatos magassarkúhoz egy pár árnyalattal világosabb halálfejekkel díszített cicanadrágot vett fel és egy testre simuló fekete , ezüst láncokkal díszített bőrpulóvert. De alig tudtam koncentrálni Hay furcsa divatvilágára. Kikerültem Danielt és egyenesen Zac karjaiba vetetem magam. Zac hátrált egy lépést a meglepetéstől ,de végül megtalálta az egyen súlyát és erőteljesen visszaölelt.
- Itt vagyok Szépségem - suttogta. Talán a többiek szempontjából az ölelés kicsit túl hosszú volt , de én nem zavartattam magam. Ahogy Zac lerakott kényelmetlenül alacsonynak éreztem magam. Pár pillanattal ezelőtt még a nyakában voltam , most meg örülök , ha egy vonalban vagyok vele. A napom fénypontjának mondanám ezt az ölést. Igaz , hogy csak egy teljes napig nem láttam Zac-at , de ez az egy nap alatt majdnem , hogy mindent meghazudtoltak amiben hittem. Nem sok biztos pont maradt az életemben , de ő még itt van. Érzem.
-Halihhó , én is itt vagyok - törte meg a pillanatot Hayley. Ma már két különleges ölelésből rángatott ki a jelenléte. Egyre nagyobb ellenszenvet éreztem ellene.
- Ki nem sz.rja le , hogy hol vagy? -Kérdeztem vissza szarkaztikusan és kicsit utánozva a viselkedését. Szegecses táskáját a könyökhajlatában tartotta és úgy hadonászott a kézfejével. Én ugyanezt a mozdulatot utánoztam csak táska nélkül ugyanis a táskám még mindig Zac lakásán van.
- Nyugalom van vadmacska, csak a szobát jöttem lecsekkolni. Anyád miatt. Neked segítek most is , de ha akarod elhúzhatok. - A kezével még mindig nevetségesen hadonászott és ,ha nem keverte volna bele anyámat valószínűleg csak nevettem volna rajta. De anyám. A kis liba tudja , hol kell ütnie. De ezt nagyon meg fogja bánni. Már éppen felé fordultam volna , hogy rávessem magam és addig tépjem oldalra fésült frissen mosott hullámos haját amíg le nem szakad a fejéről , de Zac és Daniel egyszerre megragadtak és visszarántottak. Daniel egyből el is engedett , de Zac felém fordult és életem legsokkolóbb információját közölte velem.
- Clare , kérlek ne bánts. Nem lenne hozzád méltó , ha verekedésbe keverednél. - Ártatlan kisbárány tekintettel mondta, majd megvakarta a tarkóját az egyik kezével ,kicsit hezitált és folytatta. - Nah , meg örülnék , ha nem intéznéd el a ,a hú,húgomat. - Teljesen leesett az állam. Zac , ő és ez a banya. Az lehetetlen. Nem is hasonlítanak. A lelket mardosó zöld szemüket és a mosoly göndröcskéiket leszámítva nincs is bennük semmi hasonló. Zac magas , izmos , szögletesebb arcú. Bőre hasonló árnyalatú mint az enyém, akár a márvány. Férfias állkapcsával pedig nem sok pasi tudna versenyezni. Szemöldöke íve szépen körülölelte kidülledő hatalmas halványzöld szemét. Hosszú nyaka kiemelte a kulcscsontja formáját és , hát kifejezetten nyakig-láb testalakat. Hayley még nálam is alacsonyabb volt. Talán alig érte el a százhatvan centit. Lábai valamint a karjai fele olyan vékonyak voltam mint bármelyikünké. Kerek arca alatt egy alig észrevehető rövid nyak található. Vékonysága ellenére a kulcscsontjai elbújnak a bőre alatt. Szeme igaz ugyanolyan kidülledő és zöld, de az ő szemöldöke távolról sem olyan magasan ülő. Alsó ajka telt volt halványrószaszín míg a felső alig észrevehető vonal volt. Bőre pedig akár az arany, csak úgy ragyogott. Hayley észrevette , hogy őket méregetem ezért egyből kijavította a bátyját.
- Csak mostoha testvérek pontosabban. Az apjának volt egy kalandja az anyámmal. De lényegtelen. Mostmár mehetek? - Ezzel az ajtó felé intett.
-Addig nem amíg el nem mondod mit akarsz ott. - Vágtam vissza. Talán nem a legjobb időzítést választották , hogy elmondják testvérek , de Hay megérdemelte egy kis keménységét. Főleg , ha azt sem engedi meg,hogy elbúcsúzzak anyámtól.
- Hé, Szépségem...öhmm szóval Hayleynek is vannak képességei. Ezek segítségével megnézni, hogy izéé - vett egy nagy levegőt , hogy befejezze a mondatot ,de megelőztem.
- Hogy anyám él e még.
- És, hogy hol. - Egészített ki Daniel. A tudattal még nem barátkoztam meg , hogy anyám esetleg elment ,de megpróbáltam erősnek látszani.
- Tiéd a pálya , mi épp indulóban vagyunk. -Hayley bevonult a szobába én pedig elkaptam Daniel csuklóját és elindultam vele a folyosón. Nem néztem vissza. Nem haragudtam Zacra , de még is szíven ütött , hogy ezt titkolta előlem. Talán én sem mondtam el neki mindent , de azért ,ha lett volna egy testvérem azt csak megemlítettem volna neki. Ha visszanéztem volna, talán Zac sajnálkozó tekintetével találkoztam volna és akkor sehogy sikerülne Hayley gondolatát kiverni a fejemből. Ha jól értelmeztem Zac segíteni akar nekem,és ehhez az amúgy szerintem zakkant húga segítségét kérte. Amit Daniel , ahogy láttam tudott. Szétnyílt előttem a kórház önműködős bejárati ajtaja. Levegő után kapkodva léptem ki az épületből. Fel sem tudom fogni ,hogy az utóbbi időben minden egyes dolog ami történik velem teljesen ellent mondásos, ráadásul ezek a dolgok másodpercek alatt teszik tönkre az életem. Már amit még van tönkretenni. Lelkemet. Hmm,azt már esélytelen hiszen nem is létezik. De azért a büszkeségem vagy az emberekbe vetett bizalmamat meg akartam volna őrizni. Akartam volna. De szokás szerint elb.szt.m. Elb.szt.m. El hát. Mint valami éhes keselyű kering a fejem fölött a gondolat , hogy csak én tehetek a körülöttem lévő emberek sérelmiről és haláláról. Egy széttépet húsfalat vagyok. És ez a gondolat, ez a keselyű meg akar enni. Még jobban szét akar szaggatni. Ez az természet rendje. A gyengéket eltapossák. És én most r.h.d gyenge vagyok.
1 felhasználónak tetszik: Cute girl 998
2014. december 28. 10:36 #228
Cute girl 998
Cute girl 998
suicide blonde
 
StátuszImprovement is a battle that must be fought anew each day
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.08.19.
Hozzászólás: 11981
Csatolások: 4586
Azonosító: 158722
Offline offline
Idézet (NutellaHoney @ 2014.12.26. 15:46)
A halál lehelete
Tizennegyedik fejezet, negyedik rész:
[12 éves kor alatt nem ajánlott, bizonyos szavak használata miatt]

-Sziasztok , bocsi hogy megzavarom ezt azt érzelgősséget , de  ez a szoba most kell nekem. - Hayley jelent meg az ajtóban. Nyafogós és egyben nyájas hangja most még inkább feldühített. Frissen manikűrözött körmével ügyetlenül integetett , hogy menjünk már onnan. De Daniel és én nem is mozdultunk. Még öleltük egymást és nem is figyeltünk Hayre. Erősen tartva egymással a szemkontaktus megráztam a fejem. Még nem álltam készen arra , hogy elhagyjam a szobát, ennél több időre van szükségem , hogy el tudjak búcsúzni az anyámtól. Daniel természetesen megértett. Elengedett és a lehető leghidegebb arcával fordult Hayley felé. 
- Értem. De nem fogod megkapni! - tett egy lépést a lány felé és csak utána szólalt meg. - Remélem nem vagy türelmetlen típus. 
- De az vagyok, és nem tudom kinek képzeled magad , de én most akarom ezt a szobát. - Hayley továbbra is nyafogós hangol csicsergett , de mostanra már egy kis él is volt a mondanivalójában. Legnagyobb meglepetésemre ekkor Zac lépett Hay mögé kezét a lány vállára helyezte majd súgott valamit a fülébe. Hay egy undorító grimaszt vágott majd hátrált két lépést. Fekete bőrcsizmája csak úgy csikorgott a padlón. A divatos magassarkúhoz egy pár árnyalattal világosabb halálfejekkel díszített cicanadrágot vett fel és egy testre simuló fekete , ezüst láncokkal díszített bőrpulóvert. De alig tudtam koncentrálni Hay furcsa divatvilágára. Kikerültem Danielt és egyenesen Zac karjaiba vetetem magam. Zac hátrált egy lépést a meglepetéstől ,de végül megtalálta az egyen súlyát és erőteljesen visszaölelt.
- Itt vagyok Szépségem - suttogta.  Talán a többiek szempontjából az ölelés kicsit túl hosszú volt , de én nem zavartattam magam. Ahogy Zac lerakott kényelmetlenül alacsonynak éreztem magam. Pár pillanattal ezelőtt még a nyakában voltam , most meg örülök , ha egy vonalban vagyok vele. A napom fénypontjának mondanám ezt az ölést. Igaz , hogy csak egy teljes napig nem láttam Zac-at , de ez az egy nap alatt majdnem , hogy mindent meghazudtoltak amiben hittem. Nem sok biztos pont maradt az életemben , de ő még itt van. Érzem
-Halihhó , én is itt vagyok - törte meg a pillanatot Hayley. Ma már két különleges ölelésből rángatott ki a jelenléte. Egyre nagyobb ellenszenvet éreztem ellene.
- Ki nem sz.rja le , hogy hol vagy? -Kérdeztem vissza szarkaztikusan és kicsit utánozva a viselkedését. Szegecses táskáját a könyökhajlatában tartotta és úgy hadonászott a kézfejével. Én ugyanezt a mozdulatot utánoztam csak táska nélkül ugyanis a táskám még mindig Zac lakásán van. 
- Nyugalom van  vadmacska, csak a szobát jöttem lecsekkolni. Anyád miatt. Neked segítek most is , de ha akarod elhúzhatok. - A kezével még mindig nevetségesen hadonászott és ,ha nem keverte volna bele anyámat valószínűleg csak nevettem volna rajta. De anyám. A kis liba tudja , hol kell ütnie. De ezt nagyon meg fogja bánni. Már éppen felé fordultam volna , hogy rávessem magam és addig tépjem oldalra fésült frissen mosott hullámos haját amíg le nem szakad a fejéről , de Zac és Daniel egyszerre megragadtak és visszarántottak. Daniel egyből el is engedett , de Zac felém fordult és életem legsokkolóbb információját közölte velem.
- Clare , kérlek ne bánts. Nem lenne hozzád méltó , ha verekedésbe keverednél. - Ártatlan kisbárány tekintettel mondta, majd megvakarta a tarkóját az egyik kezével ,kicsit hezitált és folytatta. - Nah , meg örülnék , ha nem intéznéd el a ,a hú,húgomat. - Teljesen leesett az állam. Zac , ő és ez a banya. Az lehetetlen. Nem is hasonlítanak. A lelket mardosó zöld szemüket és a mosoly göndröcskéiket leszámítva nincs is bennük semmi hasonló. Zac  magas , izmos , szögletesebb arcú. Bőre hasonló árnyalatú mint az enyém, akár a márvány. Férfias állkapcsával pedig nem sok pasi tudna versenyezni. Szemöldöke íve szépen körülölelte kidülledő hatalmas halványzöld szemét. Hosszú nyaka kiemelte a kulcscsontja formáját és , hát kifejezetten nyakig-láb testalakat. Hayley még nálam is alacsonyabb volt. Talán alig érte el a százhatvan centit. Lábai valamint a karjai fele olyan vékonyak voltam mint bármelyikünké. Kerek arca alatt egy alig észrevehető rövid nyak található. Vékonysága ellenére a kulcscsontjai elbújnak a bőre alatt. Szeme igaz ugyanolyan kidülledő és zöld, de az ő szemöldöke távolról sem olyan magasan ülő. Alsó ajka telt volt halványrószaszín míg a felső alig észrevehető vonal volt. Bőre pedig akár az arany, csak úgy ragyogott. Hayley észrevette , hogy őket méregetem ezért egyből kijavította a bátyját. 
- Csak mostoha testvérek pontosabban. Az apjának volt egy kalandja az anyámmal. De lényegtelen. Mostmár mehetek? - Ezzel az ajtó felé intett.
-Addig nem amíg el nem mondod mit akarsz ott. - Vágtam vissza. Talán nem a legjobb időzítést választották , hogy elmondják testvérek , de Hay megérdemelte egy kis keménységét. Főleg , ha azt sem engedi meg,hogy elbúcsúzzak anyámtól. 
- Hé, Szépségem...öhmm szóval Hayleynek is vannak képességei. Ezek segítségével megnézni, hogy izéé - vett egy nagy levegőt , hogy befejezze a mondatot ,de megelőztem. 
- Hogy anyám él e még. 
- És, hogy hol. - Egészített ki Daniel. A tudattal még nem barátkoztam meg , hogy anyám esetleg elment ,de megpróbáltam erősnek látszani. 
- Tiéd a pálya , mi épp indulóban vagyunk. -Hayley bevonult a szobába én pedig elkaptam Daniel csuklóját és elindultam vele a folyosón. Nem néztem vissza. Nem haragudtam Zacra , de még is szíven ütött , hogy ezt titkolta előlem. Talán én sem mondtam el neki mindent , de azért ,ha lett volna egy testvérem azt csak megemlítettem volna neki. Ha visszanéztem volna, talán Zac sajnálkozó tekintetével találkoztam volna és akkor sehogy sikerülne Hayley gondolatát kiverni a fejemből. Ha jól értelmeztem Zac segíteni akar nekem,és ehhez az amúgy szerintem zakkant húga segítségét kérte. Amit Daniel , ahogy láttam tudott. Szétnyílt előttem a kórház önműködős bejárati ajtaja. Levegő után kapkodva léptem ki az épületből. Fel sem tudom fogni ,hogy az utóbbi időben minden egyes dolog ami történik velem teljesen ellent mondásos, ráadásul ezek a dolgok másodpercek alatt teszik tönkre az életem. Már amit még van tönkretenni. Lelkemet. Hmm,azt már esélytelen hiszen nem is létezik. De azért a büszkeségem vagy az emberekbe vetett bizalmamat meg akartam volna őrizni. Akartam volna. De szokás szerint elb.szt.m. Elb.szt.m. El hát. Mint valami éhes keselyű kering a fejem fölött a gondolat , hogy csak én tehetek a körülöttem lévő emberek sérelmiről és haláláról. Egy széttépet húsfalat vagyok. És ez a gondolat, ez a keselyű meg akar enni. Még jobban szét akar szaggatni.  Ez az természet rendje. A gyengéket eltapossák. És én most r.h.d gyenge vagyok.


Legszívesebben megtapsolnálak, de komolyan, imádom. heart.gif

Negyedik fejezet, második, s egyben utolsó részlete:

Hétfő reggel kimondottan rossz idő volt, szakadt az eső, és még a szél is fújt, Gillian –nek pedig életében először semmi kedve nem volt munkába menni. Edith természetesen már ott ült a szerkesztőségben hevenyészett íróasztalánál, és nagyon vidám hangulatban volt.
- Jó reggelt, Gillian!
- Mégis mi a jó benne?
- Például az, hogy én már egy órával hamarabb bejöttem, és összeállítottam a heti magazint.
Gillian rámeredt.
- Te.
- Igen, én. Tudom, hogy csak riporter vagyok, de…
- Aha.
- Haragszik rám?
- Nem örülök annyira. – válaszolt Gill, és igyekezett minden ellenszenvet elrejteni a hangjában. Belekortyolt a kávéjába.
- Szeretnék valamit kérni. – folytatta Edith.
- És mi lenne az?
- Hamarabb el kellene mennem.
- Miért?
- A nagymamám temetésére megyek.
- Teljesen egyedül? – kérdezett vissza Gillian gyanakvóan. Leült a saját asztalához.
- Nem, a bátyám értem jön.
- Mikor?
- Kettőkor.
- Hm – morgott Gill – sejtettem, hogy valami hátsó szándéka van a hízelgéssel. A magazin összeállítása, a kávém… Szóval ezt akarta elérni. Mert ugyan mit is mondhatnék egy temetésre, igaz? Menjen nyugodtan, hát persze.
- Köszönöm.
- Részvétem.
Edith alig észrevehetően elmosolyodott, de feljebbvalója ezt már nem láthatta, mert teljesen belemélyedt egy új kéziratba.

Kettőkor valóban kopogtak a szerkesztőség ajtaján, Edith már várta Mattet. Gillian igyekezett úgy tenni, mintha kicsit sem érdekelné a dolog, sőt, mintha teljesen el is feledkezett volna róla.
Amikor Matt Halston belépett az ajtón, Gillian először direkt nem figyelt rá. Csakhogy amaz megszólalt. Méghozzá kedves, ugyanakkor színtelen hangon.
- Jó napot, Mrs. Beaumont.
- Jó napot.
Edith tűsarkai végigkopogtak a padlón, és megálltak a bátyja előtt.
- Mehetünk?
- Persze. – válaszolta a húga, majd a főnökéhez fordult. – Akkor holnap találkozunk, Gillian.
Amint Matt meghallotta húga főnökének keresztnevét, alig észrevehetően megrándult az ajka. De Gill észrevette, és azt is, hogy ezt követően a férfi túlságosan sokáig nézett vele farkasszemet, mielőtt a húgával együtt kiléptek a fagyos időjárásba, ami továbbra sem akart javulni.

2014. december 28. 11:05 #229
- törölt felhasználó -    
Idézet (Cute girl 998 @ 2014.12.28. 10:36)
Legszívesebben megtapsolnálak, de komolyan, imádom. heart.gif
 
Negyedik fejezet, második, s egyben utolsó részlete:
Hétfő reggel kimondottan rossz idő volt, szakadt az eső, és még a szél is fújt, Gillian –nek pedig életében először semmi kedve nem volt munkába menni. Edith természetesen már ott ült a szerkesztőségben hevenyészett íróasztalánál, és nagyon vidám hangulatban volt.
- Jó reggelt, Gillian!
- Mégis mi a jó benne? 
- Például az, hogy én már egy órával hamarabb bejöttem, és összeállítottam a heti magazint. 
Gillian rámeredt. 
- Te.
- Igen, én. Tudom, hogy csak riporter vagyok, de…
- Aha. 
- Haragszik rám?
- Nem örülök annyira. – válaszolt Gill, és igyekezett minden ellenszenvet elrejteni a hangjában. Belekortyolt a kávéjába.
- Szeretnék valamit kérni. – folytatta Edith.
- És mi lenne az?
- Hamarabb el kellene mennem.
- Miért?
- A nagymamám temetésére megyek.
- Teljesen egyedül? – kérdezett vissza Gillian gyanakvóan. Leült a saját asztalához.
- Nem, a bátyám értem jön.
- Mikor?
- Kettőkor.
- Hm – morgott Gill – sejtettem, hogy valami hátsó szándéka van a hízelgéssel. A magazin összeállítása, a kávém… Szóval ezt akarta elérni. Mert ugyan mit is mondhatnék egy temetésre, igaz? Menjen nyugodtan, hát persze. 
- Köszönöm.
- Részvétem.
Edith alig észrevehetően elmosolyodott, de feljebbvalója ezt már nem láthatta, mert teljesen belemélyedt egy új kéziratba.
Kettőkor valóban kopogtak a szerkesztőség ajtaján, Edith már várta Mattet. Gillian igyekezett úgy tenni, mintha kicsit sem érdekelné a dolog, sőt, mintha teljesen el is feledkezett volna róla. 
Amikor Matt Halston belépett az ajtón, Gillian először direkt nem figyelt rá. Csakhogy amaz megszólalt. Méghozzá kedves, ugyanakkor színtelen hangon.
- Jó napot, Mrs. Beaumont. 
- Jó napot.
Edith tűsarkai végigkopogtak a padlón, és megálltak a bátyja előtt.
- Mehetünk? 
- Persze. – válaszolta a húga, majd a főnökéhez fordult. – Akkor holnap találkozunk, Gillian.
Amint Matt meghallotta húga főnökének keresztnevét, alig észrevehetően megrándult az ajka. De Gill észrevette, és azt is, hogy ezt követően a férfi túlságosan sokáig nézett vele farkasszemet, mielőtt a húgával együtt kiléptek a fagyos időjárásba, ami továbbra sem akart javulni.

Ha lehet most még ezerszer kíváncsibb vagyok rá ,mint monduk három nappal ez előtt wub.gif heart.gif zseniális

A halál lehelete
Tizenötödik fejezet, első rész:
-Szeretlek Candy! Nem hazudok , és ezt te is érzed! Látod rajtam, látod a szememben ,muszáj látnod. Hallasz Candy?! Nem menekülhetsz az igazság elől. Sajnálom. A szeretetem talán súlyként nehezedik a válladra , de attól még nem fog megszűnni , hogy befogod a füled. - Daniel ordibált. Mindenféle kéz -és lábhadonászásokkal gesztkulálta az érzelmeit. A lakásán vagyunk. Két és fél hét telt el azóta , hogy összefutottunk Zaccal és a húgának nevezett nőszeméllyel a kórházi folyosón. Ez volt életem legmozgalmasabb két és fél hete. Végre mindent megkaptam amire csak valaha is vágytam. Szerelmet. Törődést. Figyelmet. Erőt. De mindez nem számított. Mert már megtanultam milyen mulandó dolgok is ezek. Daniel azt próbálja bizonyítgatni , hogy a szerelmünk pont az ellenkezője. Örök. Nem tudok hinni neki. A háromszobás lakásának a hatalmas nappalijának a sarkában összegörnyedve sírok. "Semmi sem örök" suttogom inkább magamnak,mintsem neki. A mai estét nem éppen így terveztem. Az egész akkor kezdődött el csak igazán amikor kiléptem a kórház ajtaján , bepattantam Daniel Audi-jába. Daniel hazavitt. A lakókocsiparkban a konténer helyén ahol éltem már csak egy hatalmas föld kupac hevert. Eltüntettek mindent onnan. Daniel ezt hadi üzenetnek vette ,ezért elhozott a lakására. Ahol most is vagyunk. A lakása egy tipikus agglegényé-lak. Két hálószoba és egy fürdő található benne, valamint egy nappali ami egybe van nyitva a konyhával. A lakásban főként a modern stílus uralkodik elkeveredve az antik jellemzőivel. Az ajtón belépve egyből a nappaliban találjuk magunk. Sötétbarna parketta, Viktória kori kandalló az ajtóval szembe a szoba másik felében. A kandalló mellet bőrkanapé és könyvespolcok tömkelege. Az ajtótól jobbra a nappaliból kilépve a konyha van. Kellemes átmeneti barna színű konyhabútor , modern sütő és egy saját jégadagolós hűtő. A hűtő mellet található ajtó mögött van Daniel hálószobája. Fehér falak , világosbarna parketta és régimódú bútorok. Az egyetlenegy e századi kellék a szobában az ágy. Az az én ágyam volt. Azaz ágy ami eltűnt a lakókocsival együtt , de időközben Daniel a kapcsolatai révén visszaszerezte. Az ággyal szemben egy falnagyságú festmény. Egy tájkép Wales hegyeiről , a kedven képem. Tudtommal Daniel nem rajong annyira a művészetekért és nem hibáztathatom érte , de ez a kép még őt is megfogta. Az ágy mellet pár méterre még egy ajtó van. A mögött van a fürdőszoba. Arra a fürdőre még a luxusszállodák is féltékenyek lennének. Masszázskád és gőzkabin valamit kétszemélyes szauna. A mosdókagyló fehér porcelán színe tökéletes illik a fürdőben uralkodó szürkés árnyalatokhoz. És végül van még egy ajtó a házban. A nappali másik oldalán. Annak az ajtónak a túloldalán található Zac szobája , ahova még soha tettem be a lábam. Amikor elrabolták az otthonom Zac is úgy érezte ideje váltani, így összeköltöztek Daniellel. Zac szerecsére most nincs itthon. Nem tudni , hogy fogadná a látványt. Szóval amikor is elrabolták az otthonom igazából ideköltöztem. Röpke két hét alatt ismételten meghazudtoltam mindent amiben ezelőtt hittem. Miután Daniel és én elhagytuk a lakókocsiparkot parkot nem mentem többet iskolába. Nem tartott sok időbe, hogy Hay is kiiratkozott. Amikor elkezdtem vele szövetkezni megírtam a halálos ítéletem. Ezt már akkor tudtam és most még elevenebb él bennem a tudat. Ezért sírok. Daniellel veszekszünk azon , hogy szeretjük egymást amikor azt sem tudjuk biztosan mi lesz velünk holnap.

1 felhasználónak tetszik: Cute girl 998
2014. december 28. 14:32 #230
- törölt felhasználó -    
Idézet (NutellaHoney @ 2014.12.28. 11:05)
Ha lehet most még ezerszer kíváncsibb vagyok rá ,mint monduk három nappal ez előtt  wub.gif  heart.gif zseniális 
A halál lehelete
Tizenötödik fejezet, első rész:
-Szeretlek Candy! Nem hazudok , és ezt te is érzed! Látod rajtam, látod a szememben ,muszáj látnod. Hallasz Candy?! Nem menekülhetsz az igazság elől. Sajnálom. A szeretetem talán súlyként nehezedik a válladra , de attól még nem fog megszűnni , hogy befogod a füled. - Daniel ordibált. Mindenféle kéz -és lábhadonászásokkal gesztkulálta az érzelmeit. A lakásán vagyunk. Két és fél hét telt el azóta , hogy összefutottunk Zaccal és a húgának nevezett nőszeméllyel a kórházi folyosón. Ez volt életem legmozgalmasabb két és fél hete. Végre mindent megkaptam amire csak valaha is vágytam. Szerelmet. Törődést. Figyelmet. Erőt. De mindez nem számított. Mert már megtanultam milyen mulandó dolgok is ezek. Daniel azt próbálja bizonyítgatni , hogy a szerelmünk pont az ellenkezője. Örök. Nem tudok hinni neki. A háromszobás lakásának a hatalmas nappalijának a sarkában összegörnyedve sírok. "Semmi sem örök" suttogom inkább magamnak,mintsem neki. A mai estét nem éppen így terveztem. Az egész akkor kezdődött el csak igazán amikor kiléptem a kórház ajtaján , bepattantam Daniel Audi-jába. Daniel hazavitt. A lakókocsiparkban a konténer helyén ahol éltem már csak egy hatalmas föld kupac hevert. Eltüntettek mindent onnan. Daniel ezt hadi üzenetnek vette ,ezért elhozott a lakására. Ahol most is vagyunk. A lakása egy tipikus agglegényé-lak. Két hálószoba és egy fürdő található benne, valamint egy nappali ami egybe van nyitva a konyhával. A lakásban főként a modern stílus uralkodik elkeveredve az antik jellemzőivel. Az ajtón belépve egyből a nappaliban találjuk magunk. Sötétbarna parketta, Viktória kori kandalló az ajtóval szembe a szoba másik felében. A kandalló mellet bőrkanapé és könyvespolcok tömkelege. Az ajtótól jobbra a nappaliból kilépve a konyha van. Kellemes átmeneti barna színű konyhabútor , modern sütő és egy saját jégadagolós hűtő. A hűtő mellet található ajtó mögött van Daniel hálószobája. Fehér falak , világosbarna parketta és régimódú bútorok. Az egyetlenegy e századi kellék a szobában az ágy. Az az én ágyam volt. Azaz ágy ami eltűnt a lakókocsival együtt , de időközben Daniel a kapcsolatai révén visszaszerezte. Az ággyal szemben egy falnagyságú festmény. Egy tájkép Wales hegyeiről , a kedven képem. Tudtommal Daniel nem rajong annyira a művészetekért és nem hibáztathatom érte , de ez a kép még őt is megfogta. Az ágy mellet pár méterre még egy ajtó van. A mögött van a fürdőszoba. Arra a fürdőre még a luxusszállodák is féltékenyek lennének. Masszázskád és gőzkabin valamit kétszemélyes szauna. A mosdókagyló fehér porcelán színe tökéletes illik a fürdőben uralkodó szürkés árnyalatokhoz. És végül van még egy ajtó a házban. A nappali másik oldalán. Annak az ajtónak a túloldalán található Zac szobája , ahova még soha tettem be a lábam. Amikor elrabolták az otthonom Zac is úgy érezte ideje váltani, így összeköltöztek Daniellel. Zac szerecsére most nincs itthon. Nem tudni , hogy fogadná a látványt. Szóval amikor is elrabolták az otthonom igazából ideköltöztem. Röpke két hét alatt ismételten meghazudtoltam mindent amiben ezelőtt hittem. Miután Daniel és én elhagytuk a lakókocsiparkot parkot nem mentem többet iskolába. Nem tartott sok időbe, hogy Hay is kiiratkozott. Amikor elkezdtem vele szövetkezni megírtam a halálos ítéletem. Ezt már akkor tudtam és most még elevenebb él bennem a tudat. Ezért sírok. Daniellel veszekszünk azon , hogy szeretjük egymást amikor azt sem tudjuk biztosan mi lesz velünk holnap.


Tizenötödik fejezet, második rész:

Két héttel korábban:
A Danielhez való átköltözésem nem különösebben arra szolgált , hogy erősítse a kapcsolatunk , inkább egy amolyan kényszerlépés volt. Daniel azóta elég távolságtartó velem , hogy tudtomra adta turkálgatott a fejemben. Az , hogy egy fedél alatt lehetünk viszont remek lehetőségnek ígérkezett. Alig három nap telt el , hogy Hayley-vel ordibáltam a kórházi folyosón , most viszont együtt kávézgatok vele a mondhatni konyhámban. Hay szerette volna telefonon lerendezni , de attól , hogy kicsit lecsökkentettem a kiadásaimból még mindig volt életem és a telefont amit a kórháztól kaptam visszakérték miután anyukám már nem volt a betegük. Többször is kikérdeztem minden alkalmazottat , hogy nem látták-e vagy nem tudják hogyan ment esetleg vitték el , de nem nagy meglepetésemre senki nem tudott semmit. Csak annyi rémlett nekik , hogy egy bizonyos Camielle Rewen a betegük volt , de aztán kisétált önszántából. Nyilván Lucifer emberei tették , mert azt már Danieltől tudtam a leghűségesebb szolgái képesek egy kis elmebabrálásra. Ez az út teljesen kihűlt nyomnak bizonyult ezért Hay képességire kellet hagyatkoznom. A konyhában ültünk az bőrhuzatos ,bordó bárszékeken. Hayley és én. Csak mi ketten. Ilyen találkozásra nem volt példa körübelül a nyolcadikos ballagásom óta.
- Szóval , ahogy arra emlékszem bementem Mrs. Ferranto szobájába és próbáltam minden energiát magamba szívni. Komolyan mondom Clare , ott kevesebb negatív erő volt jelen,mint most ebben a szobában. - Hay szokása szerint nyafogós, vékony ,hízelgős hangján beszélt, pedig semmi nyájas nem volt abban amiről most volt szó. Frissen festett körmeivel össze-vissza hadonászott , hogy nagyobb nyomatékot adjon a mondanivalójának. Most épp francia manikűr díszelgett az ujjai végén. Remekül kiemelte vékony ujjait és tökéletesen passzolt, a vadonatúj , fehér , magassarkú csizmájához. A csizma szára Hayley térde aljáig tartott. Ehhez Hay egy testre simuló combközépig érő tengerkék egybe ruhát vett fel és testszínű harisnyát. Ehhez képes én alul öltöztem. A szokásos barna bakancsom volt rajtam fekete ,tépett végű sorttal és egy bézs színű toppal. A hajam kiengedve volt így a derekam csapkodták a hajtincseim ahogy fordulgattam a bárpult és a hűtő között.
- De ez azt bizonyítja , hogy anyád nem szenved, és nem is szenvedett. Az életjelei nagyon alacsonyak voltak ,ami azt jelenti ,hogy amikor elhagyta a szobát még élt , de nem tudtam többet kisilabizálni.
Megnyugtató volt végre egy lány hangját is hallani. Hay alapvetően nem rossz szándékú ,csak kicsit nyers. És minden egyes porcikámat öröm járta át ahogyan elcsicseregte , hogy lehet , hogy anyám még életben van. Jelen helyzetben nekem már a lehet is elég volt.
-Remek. És most hogyan tovább? Biztos van valami ötleted. Vagy innentől kiszálsz? - Talán nem ő a jelenleg legnagyobb kedvencem , de kifejezetten kedves volt és minden tőle telhetőt megtett , hogy ne hozzon minket kellemetlen helyzetbe.
- Ó,tőlem nem menekülsz ilyen könnyen édesem! - Az utolsó szó kicsit meglepett , de visszamosolyogtam Hayleyre. - Még csak most jön a java. Ki tudtam deríteni Lucifer melyik kis kedvence járt ott...- A mondat végét nagyon óvatosan és megfontoltan mondta, mintha attól félne , hogy el fog törni egy alapból is nagyon instabil és vékony üveg. - Danielen kívül.
-Egyre jobban örülök annak ,hogy nincs telefonom. Mire mindezt kihúztam volna belőled a vonalon keresztül.- Viccnek szántam ,de Hay nem szándékozott még csak mosolyogni sem. Arca teljesen komorrá változott, és ahogy szóra akarta nyitni száját,láttam rajta , hogy most jön igazából a legrosszabb része a beszélgetések.
- Clare. Én ,én eleinte igazából fogalmam sem volt mit éreztem. Olyat még soha az előtt nem tapasztaltam. Olyan volt minta valakinek a jeges keze megragadott volna és rajtam keresztül akart volna visszakapaszkodni az életébe, abba az életébe ami már rég megszűnt létezni. Clare, az apádat éreztem. Ne kérdezd honnan tudom ,csak tudom. - A szavai mint a kés a húsba úgy hatoltak az elmémbe. De úgy éreztem ezt a kést most alaposan meg is forgatják bennem mielőtt kihúzták volna. Elhatároztam , hogy túlteszem magam mindenen ami a múltammal összekötött és minden a jelenemnek ,az anyámnak, a bosszúmnak szentelem. Ennek ellenére mindenhol a múltam sötét árnyékaiba botlok. Mindenhol.
- Sokan veszthették el a szeretteiket abban a szobában Hay. Magyarázd még honnan érzed,az apám jelenlétét.- Tárgyilagosnak hangzott a mondatom, pedig legbelül véres háborúk dúltak bennem. És vesztésre álltam.
- Ezt sajnos nem tudom megmagyarázni ,de még dolgozom az ügyön. Remélem legközelebbre majd több információval tudok szolgálni. Most viszont rohannom kell sajnálom. - Hayley magyarázkodása a nyálas hangjával hasonlóan hangzott mint amikor egy énekes madár énekelni akar,de torokgyulladást kapott. Borzalmasan hazudott. Valószínűleg nem is sajnálta és ezt a lassan szétterülő mosolyából is láttam.
- Jó,sajnálni nem tudom, randim van. Bocsii. Megígérem beszámolok róla , de most sietek nem akarok elkésni,pusszantás édesem.- Rohan menetben távozott és becsapta maga mögött az ajtót.
1 felhasználónak tetszik: Cute girl 998
2014. december 28. 19:46 #231
- törölt felhasználó -    
Sziasztok, remélem nem zavar senkit, ha én is fogok mostantól errefelé járni, bár nem olyan gyakran, mert nem sok időm van írni. Szóval, sok írásom van, de tegnap elkezdtem egy újat, ami kicsit napló szerű, de még nagyon nyers. Nem igazán van ahhoz érzékem, hogy hol zárjam le egy fejezetet, szóval lehet, hogy kicsit hosszú lesz, bár ki tudja. Majd amit Ti írtatok, azokat is szépen lassan elolvasgatom, ha lesz rá időm. smileeee.gif

Gyorsan élni, lassan halni
Első fejezet:
A nevem Joanna Frewen. Egy húszéves, sötét múltú leány vagyok, akinek furcsa szokásai körbehálózzák az életét. Számomra felülmúlhatatlan érzés az esőben álldogállni, mindezt úgy, hogy a szobám falai közt vagyok. Van egy tetőablakom, és mindig aláállok, pont ahogyan most is. Az esőcseppek az arcomra zuhannak, szenvedélyesen végigszállingóznak a nyakamon, majd beleolvadnak fekete ingem sötétségébe, maguk után egy halott foltot hagyva. Az átlagos emberek, amikor ilyet éreznek, akkor sírnak. Én inkább az ég könnyeiben fürdök, mert túl gyenge vagyok könnyeket képezni. Túl sok okom lenne rá, és azok feléért nem érdemes sírni. Inkább élem a legkevésbé átlagos életem, s annak felét ebben a házban, azon belül eme szobában töltöm. Előttem egy hatalmas ablak magasodik. Az ég igen megáldott engem ablakokkal, de kedvelem őket, mert a puszta természetet mutatják nekem éjjel-nappal. Ezen keresztül látom a szomszéd lányt, Mychalt, aki egyben a legjobb barátom is. Ő az egyetlen, akiben bízok, aki maradt nekem. Neki is hatalmas ablaka van, kettőnké egymással szemben helyezkednek el, így szinte minden másodpercben figyelemmel követhetjük egymás lépteit, ha csak meg nem akadályozom ezt, amikor a fekete vászonfüggönnyel eltakarom az életem az utca és Mychal elől. Mychal egy gyönyörű, barna hajú lány, aki most engem néz, én meg őt. Az eső még mindig rám esik, s mikor már szinte csontig hatolva megfagyok, ökölbe szorítom a kezeim, becsukom a szemeim és tiszta szívből mosolygok - pedig nem vagyok boldog. Mychal még mindig néz és
velem nevet, pedig ő sem boldog. Érzem. Visszatérek a földi életbe, intek neki és becsukom az ablakot. Ezt követően rögtön meg is szólal a telefon, mint ahogyan gondoltam, Mychal mindig felhív a mi kis "rituálénk" után.
- Aranyos voltál az előbb, kislány. - szól bele a telefonba.
- Aranyos, mióta? Miért vagy ilyen bolond?
- Miért vagy ilyen komoly?
- Maradj már... Ez nem igaz...
- Most az állítod, hogy hazudok?
- Kiforgatod a szavaim, Mychal.
- Veszekedni szeretnél? Inkább gyere át, megjavították a basszusgitárom. - mondja elégedett hangon.
Lecsapom a telefont, mert nincs más megbeszélni valónk. Sohasem köszönünk el egymástól, az egy történet végét jelentené. Gyorsan végigfutok a házon, megkeresem a bundás bőrdzsekim, nagyon hűvös van odakint ilyenkor, novemberben. Egy mozdulattal felkapom, kivágtatok az ajtón, és kimegy a fejemből, hogy talán be is kéne zárnom. Alig az útra pillantva megnézem, hogy jön-e jármű, és átrohanok az úttesten, egész Mychal házának ajtajáig. Csengetek.
- Mychal! - kiáltom egy őrült vigyorral az arcába, amint ajtót nyit.
- Már azt hittem, otthon éled a világfájdalmad, nem szoktad ennyire erősen lecsapni a telefont. Egy pillanatra megfordult a fejemben, hogy megsértődtél, és át sem jössz.
- Hát, úgy látszik jó színésznő vagyok, ugyanis ügyesen átvertelek. Élek és virulok.
- Jó színésznő? Te?! Na, ne röhögtess, még a nem létező kutyám is hitelesebben színészkedik. Gyere már be! - parancsol rám indulatosan, amin nem lepődök meg, Mychalnak elég gyakoriak a hangulatváltozásai.
Túl magas vagyok a ház alacsony faajtajához, így le kell hajtanom a fejem, különben egy csúnya baleset részese lennék.
- Emlékszem azokra a gyönyörű nyári napokra, amikor lassú dalokat hallgattunk a magnón, mind, együtt, a basszusgitárod húrjait könnyedén és szenvedélyesen pengettük, de nem zavart senki és semmi. Hiányoznak azok a pillanatok.
- Honnan magoltad be ezt a borzalmas idézetet? - kérdezi, majd beleharap egy almába.
- Hát te nem emlékszel, micsoda napok voltak azok?! Apropó, mutasd azt a megjavított basszusgitárt!
Mychal csalfán mosolyog rám, miközben kezében a csonka almával boldogan táncikál. Ilyet még sosem csinált, kissé furcsa így látni őt.
Gyere! - kiáltja, majd megragadja a karomat és bevonszol a szobájába. Már fáj a karom, de nem csoda azok után, ahogy végigvezetett a lépcsőn. Megállok a hálószobája ajtaja előtt. Valami azt súgja, nem basszusgitár lesz odabent.
- Uram Isten... - szalad ki belőlem ez a két szó, amikor megpillantom régen nem látott nővérkémet, aki Mychal szépen megvetett ágyán üldögél, és kedvesen mosolyog rám. Ő Maddie, azaz Madison. Kiskorunkban szétválasztottak minket egymástól, a szüleinktől, azóta is csak egyszer láttam, még 5 évvel ezelőtt. Sokat változott, de rögtön megismertem tekintélyes arcáról és vékony testalkatáról. Ragyogó, fekte haja van, sötét rúzs az ajkain és erős tusvonal a szeme fölött. Egy igazi nő lett belőle. Annyi kérdésem van hozzá, de csak annyi tellik ki tőlem, hogy odafutok hozzá és megölelem. Könnybe lábad a szemem, de én nem sírhatok, főleg nem most.
- Óh, Mychal, akkor hol is az a basszusgitár? - kérdezem nevetve, miközben kézfejemmel akaratlanul is kicsordult könnyeimet törölgetem.
- A szerelőnél. Még.
- Hazudtál.
- Nemes cél érdekében tettem - feleli gyöngéd mosollyal az arcán.
- Köszönöm.
Leülök Maddie mellé, aki mindeddig meg sem szólalt, csak őszintén mosolygott.
- Szia, nővérem.
- Szia, kishúgom - mindketten elnevetjük magunkat - mi van veled?
- Hogy velem mi van? Veled mi a helyzet? Mióta vagy itt? És miért nem hozzám jöttél? Jól vagy?
- Hé, egyszerre csak egy kérdést, és akkor ígérem, hogy mindenre kapsz választ.
Utolsó mondat tőle, amit hallottam ez volt, ugyanis közben elbambulok, a falat nézem, de a látóterem szélén Mychal arca ég előttem. Semmit nem hallok, semmit nem érzek, ugyanis az arcára szegezem a tekintetem, és csak arra öszpontosítok úgy, hogy ne vegyen róla tudomást. Ő az az ember, aki talán életem legnagyobb örömét okozta nekem eme pillanatokban. De, én mit tettem érte? Úgy bizony, nem sokat. Most nem annyira harcias, mint amilyennek mutatja magát, még ha vannak is hangulatingadozásai. Gyöngéd és örül, hogy boldog vagyok.
- ...hogy meglepetés legyen, szóval Mychal szerette volna, hogy hozzá és ne hozzád menjek - fejezte be a mondanivalóját a nővérem.
Kizökkenek a kusza gondolatokból és visszatérek a Földre.
- Hogy mi? Elmondanád mégegyszer, nem igazán értettem.
- Szerintem majd holnap, mert mind fáradtak vagyunk. Ráadásul, már be is sötétedett, szóval indulnunk kéne.
- Nem, ma este mind itt alszotok. Joannának is jót fog tenni egy kis közösségi élet és neked is. Majd nézünk valami filmet, amin maximum elalszunk. - szól közbe a nyugodt hangulatba Mychal, újra, mint a régi önmaga.
Nem tudom, mennyire jó ötlet, mert túl sok gondolat kavarog a fejemben, és csak rontanám a levegőt az idegeskedéssel. De tény, hogy nagyon rég voltam több emberrel egy légtérben és nem is szeretnék konfliktust, úgyhogy beleegyezek. Hiszen, szeretem őket.
1 felhasználónak tetszik: Cute girl 998
2014. december 28. 20:53 #232
- törölt felhasználó -    
Idézet (sound of silence. @ 2014.12.28. 19:46)
Sziasztok, remélem nem zavar senkit, ha én is fogok mostantól errefelé járni, bár nem olyan gyakran, mert nem sok időm van írni. Szóval, sok írásom van, de tegnap elkezdtem egy újat, ami kicsit napló szerű, de még nagyon nyers. Nem igazán van ahhoz érzékem, hogy hol zárjam le egy fejezetet, szóval lehet, hogy kicsit hosszú lesz, bár ki tudja. Majd amit Ti írtatok, azokat is szépen lassan elolvasgatom, ha lesz rá időm.  smileeee.gif 
Gyorsan élni, lassan halni
Első fejezet:
A nevem Joanna Frewen. Egy húszéves, sötét múltú leány vagyok, akinek furcsa szokásai körbehálózzák az életét. Számomra felülmúlhatatlan érzés az esőben álldogállni, mindezt úgy, hogy a szobám falai közt vagyok. Van egy tetőablakom, és mindig aláállok, pont ahogyan most is. Az esőcseppek az arcomra zuhannak, szenvedélyesen végigszállingóznak a nyakamon, majd beleolvadnak fekete ingem sötétségébe, maguk után egy halott foltot hagyva. Az átlagos emberek, amikor ilyet éreznek, akkor sírnak. Én inkább az ég könnyeiben fürdök, mert túl gyenge vagyok könnyeket képezni. Túl sok okom lenne rá, és azok feléért nem érdemes sírni. Inkább élem a legkevésbé átlagos életem, s annak felét ebben a házban, azon belül eme szobában töltöm. Előttem egy hatalmas ablak magasodik. Az ég igen megáldott engem ablakokkal, de kedvelem őket, mert a puszta természetet mutatják nekem éjjel-nappal. Ezen keresztül látom a szomszéd lányt, Mychalt, aki egyben a legjobb barátom is. Ő az egyetlen, akiben bízok, aki maradt nekem. Neki is hatalmas ablaka van, kettőnké egymással szemben helyezkednek el, így szinte minden másodpercben figyelemmel követhetjük egymás lépteit, ha csak meg nem akadályozom ezt, amikor a fekete vászonfüggönnyel eltakarom az életem az utca és Mychal elől. Mychal egy gyönyörű, barna hajú lány, aki most engem néz, én meg őt. Az eső még mindig rám esik, s mikor már szinte csontig hatolva megfagyok, ökölbe szorítom a kezeim, becsukom a szemeim és tiszta szívből mosolygok - pedig nem vagyok boldog. Mychal még mindig néz és
velem nevet, pedig ő sem boldog. Érzem. Visszatérek a földi életbe, intek neki és becsukom az ablakot. Ezt követően rögtön meg is szólal a telefon, mint ahogyan gondoltam, Mychal mindig felhív a mi kis "rituálénk" után.
- Aranyos voltál az előbb, kislány. - szól bele a telefonba.
- Aranyos, mióta? Miért vagy ilyen bolond?
- Miért vagy ilyen komoly?
- Maradj már... Ez nem igaz...
- Most az állítod, hogy hazudok?
- Kiforgatod a szavaim, Mychal. 
- Veszekedni szeretnél? Inkább gyere át, megjavították a basszusgitárom. - mondja elégedett hangon.
Lecsapom a telefont, mert nincs más megbeszélni valónk. Sohasem köszönünk el egymástól, az egy történet végét jelentené. Gyorsan végigfutok a házon, megkeresem a bundás bőrdzsekim, nagyon hűvös van odakint ilyenkor, novemberben. Egy mozdulattal felkapom, kivágtatok az ajtón, és kimegy a fejemből, hogy talán be is kéne zárnom. Alig az útra pillantva megnézem, hogy jön-e jármű, és átrohanok az úttesten, egész Mychal házának ajtajáig. Csengetek.
- Mychal! - kiáltom egy őrült vigyorral az arcába, amint ajtót nyit. 
- Már azt hittem, otthon éled a világfájdalmad, nem szoktad ennyire erősen lecsapni a telefont. Egy pillanatra megfordult a fejemben, hogy megsértődtél, és át sem jössz. 
- Hát, úgy látszik jó színésznő vagyok, ugyanis ügyesen átvertelek. Élek és virulok.
- Jó színésznő? Te?! Na, ne röhögtess, még a nem létező kutyám is hitelesebben színészkedik. Gyere már be! - parancsol rám indulatosan, amin nem lepődök meg, Mychalnak elég gyakoriak a hangulatváltozásai.
Túl magas vagyok a ház alacsony faajtajához, így le kell hajtanom a fejem, különben egy csúnya baleset részese lennék.
- Emlékszem azokra a gyönyörű nyári napokra, amikor lassú dalokat hallgattunk a magnón, mind, együtt, a basszusgitárod húrjait könnyedén és szenvedélyesen pengettük, de nem zavart senki és semmi. Hiányoznak azok a pillanatok.
- Honnan magoltad be ezt a borzalmas idézetet? - kérdezi, majd beleharap egy almába. 
- Hát te nem emlékszel, micsoda napok voltak azok?! Apropó, mutasd azt a megjavított basszusgitárt!
Mychal csalfán mosolyog rám, miközben kezében a csonka almával boldogan táncikál. Ilyet még sosem csinált, kissé furcsa így látni őt. 
Gyere! - kiáltja, majd megragadja a karomat és bevonszol a szobájába. Már fáj a karom, de nem csoda azok után, ahogy végigvezetett a lépcsőn. Megállok a hálószobája ajtaja előtt. Valami azt súgja, nem basszusgitár lesz odabent.
- Uram Isten... - szalad ki belőlem ez a két szó, amikor megpillantom régen nem látott nővérkémet, aki Mychal szépen megvetett ágyán üldögél, és kedvesen mosolyog rám. Ő Maddie, azaz Madison. Kiskorunkban szétválasztottak minket egymástól, a szüleinktől, azóta is csak egyszer láttam, még 5 évvel ezelőtt. Sokat változott, de rögtön megismertem tekintélyes arcáról és vékony testalkatáról. Ragyogó, fekte haja van, sötét rúzs az ajkain és erős tusvonal a szeme fölött. Egy igazi nő lett belőle. Annyi kérdésem van hozzá, de csak annyi tellik ki tőlem, hogy odafutok hozzá és megölelem. Könnybe lábad a szemem, de én nem sírhatok, főleg nem most.
- Óh, Mychal, akkor hol is az a basszusgitár? - kérdezem nevetve, miközben kézfejemmel akaratlanul is kicsordult könnyeimet törölgetem. 
- A szerelőnél. Még.
- Hazudtál.
- Nemes cél érdekében tettem - feleli gyöngéd mosollyal az arcán. 
- Köszönöm.
Leülök Maddie mellé, aki mindeddig meg sem szólalt, csak őszintén mosolygott. 
- Szia, nővérem.
- Szia, kishúgom - mindketten elnevetjük magunkat - mi van veled?
- Hogy velem mi van? Veled mi a helyzet? Mióta vagy itt? És miért nem hozzám jöttél? Jól vagy?
- Hé, egyszerre csak egy kérdést, és akkor ígérem, hogy mindenre kapsz választ. 
Utolsó mondat tőle, amit hallottam ez volt, ugyanis közben elbambulok, a falat nézem, de a látóterem szélén Mychal arca ég előttem. Semmit nem hallok, semmit nem érzek, ugyanis az arcára szegezem a tekintetem, és csak arra öszpontosítok úgy, hogy ne vegyen róla tudomást. Ő az az ember, aki talán életem legnagyobb örömét okozta nekem eme pillanatokban. De, én mit tettem érte? Úgy bizony, nem sokat. Most nem annyira harcias, mint amilyennek mutatja magát, még ha vannak is hangulatingadozásai. Gyöngéd és örül, hogy boldog vagyok.
- ...hogy meglepetés legyen, szóval Mychal szerette volna, hogy hozzá és ne hozzád menjek - fejezte be a mondanivalóját a nővérem.
Kizökkenek a kusza gondolatokból és visszatérek a Földre.
- Hogy mi? Elmondanád mégegyszer, nem igazán értettem.
- Szerintem majd holnap, mert mind fáradtak vagyunk. Ráadásul, már be is sötétedett, szóval indulnunk kéne.
- Nem, ma este mind itt alszotok. Joannának is jót fog tenni egy kis közösségi élet és neked is. Majd nézünk valami filmet, amin maximum elalszunk. - szól közbe a nyugodt hangulatba Mychal, újra, mint a régi önmaga.
Nem tudom, mennyire jó ötlet, mert túl sok gondolat kavarog a fejemben, és csak rontanám a levegőt az idegeskedéssel. De tény, hogy nagyon rég voltam több emberrel egy légtérben és nem is szeretnék konfliktust, úgyhogy beleegyezek. Hiszen, szeretem őket.

Az,hogy nyers kicsit azért erős kifejezés szerintem. A történetet szerintem elég jól indítottad, bár bevallom ,hogy amolyan apró információk hiányoznak nekem ,hogy hogy néz ki Mychal , Joanna, a ház, a gitár, milyen igazából az az esős idő. De ez csak ilyen személyes hülyeségem.... laugh.gif Viszont ahogy megfogalmaztál dolgokat az nagyon is tetszett "csontig hatolva megfagyok". Sok információ volt már most, benne és elég titokzatosra sikeredett. Sőt meglehetősen egyedi hogy teljesen jelenbe írtad, engem kicsit meg is lepett - általában folyamatos múltban vagy hasonlóba írok - ,de etől még egyedibb. Remélem ,ha csak fokozatosan is bontakoztatod ki az eseményeket és a sötét múltat , hasonlóan jól lesznek blush.gif
1 felhasználónak tetszik: Cute girl 998
2014. december 28. 21:01 #233
- törölt felhasználó -    
Idézet (NutellaHoney @ 2014.12.28. 20:53)
Az,hogy nyers kicsit azért erős kifejezés szerintem. A történetet szerintem elég jól indítottad, bár bevallom ,hogy amolyan apró információk hiányoznak nekem ,hogy hogy néz ki Mychal , Joanna, a ház, a gitár, milyen igazából az az esős idő. De ez csak ilyen személyes hülyeségem.... laugh.gif  Viszont ahogy megfogalmaztál dolgokat az nagyon is tetszett "csontig hatolva megfagyok". Sok információ volt már most, benne és elég titokzatosra sikeredett. Sőt meglehetősen egyedi hogy teljesen jelenbe írtad, engem kicsit meg is lepett - általában folyamatos múltban vagy hasonlóba írok - ,de etől még egyedibb. Remélem ,ha csak fokozatosan is bontakoztatod ki az eseményeket és a sötét múltat , hasonlóan jól lesznek  blush.gif

Nagyon sokat jelent nekem , hogy válaszoltál. smileeee.gif Van egy elképzelésem az egészről, inkább mindent egy kicsit később fedek fel, ahogyan egyre több minden lesz tudható a szereplők életéről, mindennapjaikról, úgy fogok visszamenni a múltjukba és megmutatni, honnan is kötöttek ki ide. A külsejüket pedig majd átlagos mondatokba szeretnék rejteni, ahol nem annyira feltűnő, de mégis részletesebb lesz, mint most, épp ezért lennék kíváncsi, hogy "kinek szúrja majd ki a szemét." Remélem érthetően mondtam el, amit igazán szerettem volna. blush.gif
2014. december 28. 21:06 #234
- törölt felhasználó -    
Idézet (sound of silence. @ 2014.12.28. 21:01)
Nagyon sokat jelent nekem , hogy válaszoltál. smileeee.gif Van egy elképzelésem az egészről, inkább mindent egy kicsit később fedek fel, ahogyan egyre több minden lesz tudható a szereplők életéről, mindennapjaikról, úgy fogok visszamenni a múltjukba és megmutatni, honnan is kötöttek ki ide. A külsejüket pedig majd átlagos mondatokba szeretnék rejteni, ahol nem annyira feltűnő, de mégis részletesebb lesz, mint most, épp ezért lennék kíváncsi, hogy "kinek szúrja majd ki a szemét." Remélem érthetően mondtam el, amit igazán szerettem volna.  blush.gif

Igen. Hát ez esetben majd nagyon figyelmesen olvasom végig a többi részletet is - ha a közeljövőben várhatóak lesznek wink.gif - és minden rejtett információt megfigyelek laugh.gif
2014. december 28. 21:08 #235
LHanna
LHanna
†paranoid_illusions†
 
StátuszI see humans, but no humanity.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.07.09.
Hozzászólás: 1220
Csatolások: 80
Azonosító: 205659
Offline offline
Húú, nem is tudom merjek-e írni. Sajnálom ha ratyi, de az unalom sokra képes.. Azért remélem talál olvasottságot. Szívesen veszek bármilyen vélemény! smileeee.gif

/Stella/
Ha valaki végzős, akkor az emberek azt gondolják hogy nincs semmi gondja a sulival Hát én nem ilyen vagyok. Kitűnök a burgundy vörös hajammal és az orr piercingemmel. Az elmúlt 4 évem kész gyötrelem volt. Még a mai napig megszólnak a suliban, az osztálytársaim s.. Tényleg, egy barátom sincs.

Ahogy haza értem, sejtettem mi vár rám. Anyám egyedül nevelt, így őt jobban meg viseli az hogy magányos vagyok. Ezért sokszor kiabál velem. Komolyan, néha nem értem. Ma este lekéne lépni. Péntek van, ki kell szellőztetni a fejem.
Kihagytam a vacsorát, és 7 óra felé sikerült megszöknöm. Igazából sétának indult, de aztán megláttam ahogy a fiatalok egy szórakozóhelyre özönlenek. Valami nagy buli lehet. Hezitáltam hogy benézzek-e, de inkább kikerültem egy részeg fickót, és a part felé vettem az irányt. Leültem a megszokott helyemre a dombon a gyér fűre. Nem is tudom mennyi idő telhetett el, teljesen elvesztettem az időérzékem, csak hirtelen egy ismeretlen hangot hallottam meg:
-Nocsak! Látom más is ide jár vígasztalódni...
Elmosolyodtam. Velem egyidős fiú állt mögöttem.
-Leülhetek?
-Persze.- bólintok, mire leül mellém.
Csend volt. Talán egy idő után már kínosan nagy csend. Nem bírta sokáig:
-Evan vagyok.
-Stella.- mondom és remélem hogy nem kérdez többet.
A vadtengert bámultuk, a hullámokat, ahogy a sziklákat csapkodják. Susogó hangon a szél lent a parton hordta a homokot, hajam elfújta a vállamról és mögöttem lebegett. Kicsit hideg van, de ez a kép mindig megnyugtat. Bár sokszor fel is zaklat, mert itt jövök rá igazán hogy mennyire egyedül vagyok. Más velem egykorú lányok már több éve kapcsolatban élnek, egyesek az érettségi után már az esküvőt tervezik. Ehhez képest én sehol sem vagyok. Egész életem során egyetlen egyszer csókolóztam, amit valljunk be, 18 év során nem nagy teljesítmény... Mindegy, megszoktam hogy kerülnek a fiúk. Szeretet hiányos lúzerként fogok meghalni..
Egy meleg pulcsi trítődött rá. Oldalra néztem.
-Láttam hogy fázol..- túr zavartan a hajába, nem mert a szemembe nézni.
Elmosolyodtam a kedvességén. Nem értem miért teszi...


Hát, ennyi lenne. Sorry a helyesírási hibákért, gyorsan írtam. Van folytatás is, ha esetleg valakit megfogott a story. rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Baharka34
2014. december 28. 21:14 #236
- törölt felhasználó -    
Idézet (LHanna @ 2014.12.28. 21:08)
Húú, nem is tudom merjek-e írni. Sajnálom ha ratyi, de az unalom sokra képes.. Azért remélem talál olvasottságot. Szívesen veszek bármilyen vélemény! smileeee.gif 
/Stella/
Ha valaki végzős, akkor az emberek azt gondolják hogy nincs semmi gondja a sulival Hát én nem ilyen vagyok. Kitűnök a burgundy vörös hajammal és az orr piercingemmel. Az elmúlt 4 évem kész gyötrelem volt. Még a mai napig megszólnak a suliban, az osztálytársaim s.. Tényleg, egy barátom sincs.
Ahogy haza értem, sejtettem mi vár rám. Anyám egyedül nevelt, így őt jobban meg viseli az hogy magányos vagyok. Ezért sokszor kiabál velem. Komolyan, néha nem értem. Ma este lekéne lépni. Péntek van, ki kell szellőztetni a fejem.
Kihagytam a vacsorát, és 7 óra felé sikerült megszöknöm. Igazából sétának indult, de aztán megláttam ahogy a fiatalok egy szórakozóhelyre özönlenek. Valami nagy buli lehet. Hezitáltam hogy benézzek-e, de inkább kikerültem egy részeg fickót, és a part felé vettem az irányt. Leültem a megszokott helyemre a dombon a gyér fűre. Nem is tudom mennyi idő telhetett el, teljesen elvesztettem az időérzékem, csak hirtelen egy ismeretlen hangot hallottam meg:
-Nocsak! Látom más is ide jár vígasztalódni...
Elmosolyodtam. Velem egyidős fiú állt mögöttem.
-Leülhetek?
-Persze.- bólintok, mire leül mellém.
Csend volt. Talán egy idő után már kínosan nagy csend. Nem bírta sokáig:
-Evan vagyok.
-Stella.- mondom és remélem hogy nem kérdez többet.
A vadtengert bámultuk, a hullámokat, ahogy a sziklákat csapkodják. Susogó hangon a szél lent a parton hordta a homokot, hajam elfújta a vállamról és mögöttem lebegett. Kicsit hideg van, de ez a kép mindig megnyugtat. Bár sokszor fel is zaklat, mert itt jövök rá igazán hogy mennyire egyedül vagyok. Más velem egykorú lányok  már több éve kapcsolatban élnek, egyesek az érettségi után már az esküvőt tervezik. Ehhez képest én sehol sem vagyok. Egész életem során egyetlen egyszer csókolóztam, amit valljunk be, 18 év során nem nagy teljesítmény... Mindegy, megszoktam hogy kerülnek a fiúk. Szeretet hiányos lúzerként fogok meghalni..
Egy meleg pulcsi trítődött rá. Oldalra néztem.
-Láttam hogy fázol..- túr zavartan a hajába, nem mert a szemembe nézni.
Elmosolyodtam a kedvességén. Nem értem miért teszi...

Hát, ennyi lenne. Sorry a helyesírási hibákért, gyorsan írtam. Van folytatás is, ha esetleg valakit megfogott a story. rolleyes.gif

Aranyos indítás szerintem. Nem tudom, hogy zavaros történet vagy hasonló van tervben,de a magány és hasonló érzékeseket jól metaforáltad szerintem, csak olyan hirtelenre vetted , kicsit rövidre wink.gif de szerintem ahogy említettem is kezdetnek elég jó volt..nem tudom,hogy csak ilyen hirtelen dolog,folytasásos... vagy címe esetleg hasonlója lesz e... mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: LHanna
2014. december 28. 21:16 #237
LHanna
LHanna
†paranoid_illusions†
 
StátuszI see humans, but no humanity.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.07.09.
Hozzászólás: 1220
Csatolások: 80
Azonosító: 205659
Offline offline
Idézet (NutellaHoney @ 2014.12.28. 21:14)
Aranyos indítás szerintem. Nem tudom, hogy zavaros történet vagy hasonló van tervben,de a magány és hasonló érzékeseket jól metaforáltad szerintem, csak olyan hirtelenre vetted , kicsit rövidre  wink.gif de szerintem ahogy említettem is kezdetnek elég jó volt..nem tudom,hogy csak ilyen hirtelen dolog,folytasásos... vagy címe esetleg hasonlója lesz e... mellow.gif


hát, az a helyzet, hogy ha valamit nagyon megszeretnék írni, már az egész story kereken megvan a fejemben, és talán ezért pörgetem az eseményeket. nem tudom, nincs nagy rutinom, főleg az itteniekhez képest. Tényleg itt MINDENKI FANTASZTIKUSAKAT ÍR!
2014. december 29. 01:38 #238
Beyla
Beyla
carter
 
StátuszÉljen a szabadszólás joga! :)
  Csoport: Kitiltott
Csatlakozott: 12.09.22.
Hozzászólás: 8612
Csatolások: 2491
Azonosító: 186418
Offline offline
Igaz, régen írtam ide kritikát, de jelentem, hogy folyamatosan olvasom errefelé a bemásolt részleteket a saját regényeitekből. Borzasztóan jó tudni, hogy nem csak én vagyok az egyetlen eme univerzumban, akinek szenvedélye az írás lett. Írni a világ egyik legklasszabb és legfelemelőbb dolga. Sokan még a mai napig sem értik, hogy mi a fene jó abban, hogy órákig ülök a Word előtt és pötyörészek. Talán ti lehettek azok az emberek, akiknek nem is kell megmagyaráznom, hiszen tudjátok. Klasszabbnál klasszabb dolgokat olvasok errefelé hétről hétre. Örömmel tölt el, hogy a fiatalabb generáció is néha napján kezébe vesz pár könyvet, s olykor a fantáziájuk szárnyaltatására adják fejüket. laugh.gif

Én jelenleg egy kémsztorin dolgozom, és végre úgy néz ki, hogy kezd komoly lenni. Végre nem egy szárnypróbálgatás, hanem ízig-vérig saját. Elképzelhető, hogy majd hozok nektek egy kis részletet, de egyelőre még nem érzem szalonképesnek a dolgot.

Viszont ti tehetséges tollforgatók vagytok. Gratulálok mindenkinek! laugh.gif
2 felhasználónak tetszik: Cute girl 998, LHanna
2014. december 29. 09:20 #239
- törölt felhasználó -    
A halál lehelete
Tizenötödik fejezet, harmadik rész:
Kiskoromban imádtam kirakózni, ha a játék összes darabja megvolt , így könnyen megtalálhattam az egymáshoz illeszkedő darabokat és végül általában egy aranyos állatos képet kaptam eredményül. Most talán a fejemben kirakósozom , de ennek a képnek még rengeteg darabja hiányzik és a meglévők közül sem passzol túl sok egymáshoz. Most , hogy Hayley elment teljesen egyedül maradtam. Daniel és Zac nem sokszor jönnek haza mindig valami újabb nyomott vizsgálnak meg , és amikor itthon vannak olyankor meg inkább alszanak. Így az időm nagy részében magamnak voltam. És ez volt az egészben a legrosszabb. Kettesben magammal , kettesben a gondolataimmal ,kettesben az érzéseimmel. Ezek a dolgok elől nem tudtok menekülni , mert mindenhova követnek. Nem szabadulhatok tőlük. Az egyetlen megoldásom , ha elviselem őket. Egyre többször csak arra tudok gondolni , hogy vajon milyen nyomon járhatnak most a srácok. Vajon Daniel miért ilyen távolságtartó velem? Igazából még nem teljesen sikerült magamban azt a képet sem összeraknom , hogy Daniel pontosan mivel haragította magára a Sátánt, és Zac mivel nem. És , hogy hogyan menekült eddig meg? Ki rabolta el az anyámat? Mit tudok én tenni? A kérdések egyszerűen leterítettek. Egyikre se tudtam volna válaszolni , még ha nagyon akarok akkor sem. Az egyetlen dolog amit tehetek , hogy várok. De ez a legutolsó dolog amihez most kedvem van. És ez az első számú dolog, ami az őrületbe kerget...
1 felhasználónak tetszik: Cute girl 998
2014. december 29. 09:57 #240
Cute girl 998
Cute girl 998
suicide blonde
 
StátuszImprovement is a battle that must be fought anew each day
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.08.19.
Hozzászólás: 11981
Csatolások: 4586
Azonosító: 158722
Offline offline
Idézet (NutellaHoney @ 2014.12.29. 09:20)
A halál lehelete 
Tizenötödik fejezet, harmadik rész:
Kiskoromban imádtam kirakózni, ha a játék összes darabja megvolt , így könnyen megtalálhattam az egymáshoz illeszkedő darabokat és végül általában egy aranyos állatos képet kaptam eredményül. Most talán a fejemben kirakósozom , de ennek a képnek még rengeteg darabja hiányzik és a meglévők közül sem passzol túl sok egymáshoz.  Most , hogy Hayley elment teljesen egyedül maradtam. Daniel és Zac nem sokszor jönnek haza mindig valami újabb nyomott vizsgálnak meg , és amikor itthon vannak olyankor meg inkább alszanak. Így az időm nagy részében magamnak voltam. És ez volt az egészben a legrosszabb. Kettesben magammal , kettesben a gondolataimmal ,kettesben az érzéseimmel. Ezek a dolgok elől nem tudtok menekülni , mert mindenhova követnek. Nem szabadulhatok tőlük. Az egyetlen megoldásom , ha elviselem őket.  Egyre többször csak arra tudok gondolni , hogy vajon milyen nyomon járhatnak most a srácok. Vajon Daniel miért ilyen távolságtartó velem? Igazából még nem teljesen sikerült magamban azt a képet sem összeraknom , hogy Daniel pontosan mivel haragította magára a Sátánt, és Zac mivel nem. És , hogy hogyan menekült eddig meg? Ki rabolta el az anyámat? Mit tudok én tenni? A kérdések egyszerűen leterítettek. Egyikre se tudtam volna válaszolni , még ha nagyon akarok akkor sem. Az egyetlen dolog amit tehetek , hogy várok. De ez  a legutolsó dolog amihez most kedvem van. És ez az első számú dolog, ami az őrületbe kerget...


Egyre jobban tetszik, szerintem ez az egyik legjobb részleted. Én is írtam, egy egész fejezetet, a náthám miatt hajnali fél négykor írtam. laugh.gif

A bizonyíték

A héten semmi sem történt a hétfői kis incidenst követően, ezt pedig Gillian hamarosan el is felejtette, ráparancsolt magára, és megfeszített munkatempóban dolgozta végig a hetet. Azon a szombaton Tony ismét nem volt otthon, de megígérte vasárnapra hazajön. De még így is sikerült megbántania a feleségét, aki arra kérte, maradjon, de képtelen volt maradásra bírni.
Gillian szombat délelőtt semmit sem csinált, a kimerültségtől csak jóval tíz óra után bírt felkelni, de nem bánta. Úgy gondolta, ennyit még ő is megérdemel. A sovány ebéd után leugrott a boltba. Délután a kanapén olvasgatott, egészen addig, amíg három óra körül be nem kopogtak az ajtón. Egészen pontosan a legrosszabb rémálma, teljes valójában.
Matt Halston.
- Jó napot, Mrs. Beaumont! Vagy mondjam inkább, Gillian Shaw?
Gill néma maradt, de kinyitotta a férfi előtt az ajtót, beengedte, ő maga pedig belülről neki támaszkodott.
- Milyen szép kis házad van! – folytatta Matt.
- Mit akarsz? - a nő hangja olyan halk volt, hogy csak suttogással ért fel.
- Választ, Gill. Mondd meg őszintén, magad mögött tudtad hagyni a múltad?
Egyre közelebb volt.
- Válaszolj, kérlek.
- Igen.
- Akkor már nem is szeretsz engem, Gill? – kérdezte a férfi.
Gillian ellökte magától, de hangja még mindig csak fojtott suttogásra futotta.
- Neked fogalmad sincs, mennyire kegyetlenül szerettelek téged húsz évvel ezelőtt! - mondta.
- És már nem?
- Nem!
- Akkor kit szeretsz?
- Micsoda hülye kérdés, a férjemet, Matt! – most már szinte kiabált.
- Bizonyítsd be!
Azzal odalépett hozzá, és vadul szájon csókolta a nőt.

Gillian később azt hitte, csak álmodta az egészet. Egyáltalán, honnan tudja a címét? Honnan tudja, hogy egyedül van? És... honnan tudja, hogy képtelen ellenállni neki?

26 oldal 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!