Starity

2011 legnagyobb sztárbotrányai

2011. december 12. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Összeszedtük 2011 tizenegy legnagyobb port kavaró botrányát, melyektől hetekig zengett a média.

hirdetés
2011 legnagyobb sztárbotrányai

Pikáns mobilfotók, hangos ajtócsapkodások és züllött, részeges esték – egyes sztárok esetében ezek mind nagy visszhanggal vonultak be a celebtörténelembe. Összegyűjtöttük azt a tizenegy legemlékezetesebb, legmeghökkentőbb és legnagyobb botrányt, amelyek 2011-ben felkavarták a csendes mindennapokat.

Taylor Swift

A countryénekesnő idén az unalmukban hamis fotókat gyártó emberkék áldozata lett – legalábbis Taylor ezt állítja, aki beperelt egy weboldalt, mely pornográf jellegű fotót közölt róla, amelyen ráadásul nem is ő, csak egy hozzá hasonló korú, fiatal lány látható. A Mean énekesnőnek egyébként nemcsak a kinézete, de viselkedése is visszafogott, eddig egyetlen kisebb botránya volt; amikor alsóneműje megvillant egy fellépésen, de ettől eltekintve nem támogatja az alkoholt, a dohányzást és a drogokat sem. Ez a kis csorba, még ha valódi is lenne, biztosan nem rondítana bele a szépen növekvő karrierjébe.

Kesha Sebert

A vadóc énekesnő egyes botrányai valószínűleg csapnak akkora visszhangot, mind Lady Gagáéi. A nyáron Magyarországra is ellátogatott Kacsa márciusban sokkolta azzal az embereket, hogy egyik koncertjén kicsavart egy állatszívet, majd a benne található vért jóízűen elfogyasztotta. Már akkor lehetett sejteni, hogy az ausztrál sztár nem százas, de ez a későbbiekben be is bizonyosodott, amikor rajongóitól fogakat kért Twitter-oldalán, hogy azokból nyakláncot készítsen.

Hugh Hefner és Crystal Harris

A Playboy atyja és 25 éves exbarátnője akkora felhajtást szervezett volna esküvőjük köré, amekkorát a királyi család nem is álmodhatott volna – ám a frigy tervezett időpontja előtt Crystal Harris lefújta az esküvőt, majd alaposan meg is alázta Hefet különféle beszólogatásaival. Csaknem háromszáz meghívót küldtek szét, és már minden meg volt tervezve, amikor az ara visszalépett. Döntését hatalmas botrány övezte, majd macska-egér harchoz hasonlító játékot folytattak a lapok hasábjain keresztül.

Scarlett Johansson

A színésznő a 2011-ben igencsak aktívnak mutatkozó mobilhackerek áldozata lett, hiszen nemcsak az ő, hanem Blake Lively készülékét is feltörték. Ennek következtében Scarlett totál kiakadt, még az FBI-t is mozgósította, akik néhány nap leforgása alatt elfogták az elkövetőt. A Vasember 2 sztárja később úgy nyilatkozott, egyáltalán nem bánja az aktképeket, hiszen ő is csak emberből van, így nincs értelme elítélni.

Fluor vs. Kiszel Tünde

A 2011-es év egyik legnagyobb magyar sztárbotrányaként számon tartott incidens során előkerült egy olyan két évvel ezelőtti felvétel, amelyen a Mizu és a Lájk énekese részegen szidja a naptárkirálynőt. Természetesen a videó előkerülése után jött a magyarázkodás és a pereskedés, de végül a két sztár megegyezett bíróságon kívül, így Fluor másfél millió forintot fizethetett elfogadhatatlan viselkedése miatt.

Charlie Sheen

A színésznek húzós éve volt, hiszen nagy momentumai között szerepelt a rehab, a munkanélküliség, sőt, még azzal is megvádolták, hogy teherbe ejtett egy pornócsillagot. A sorozatsztárt még tavasszal bocsátották el a Két pasi meg egy kicsi című tévéshow-ból, miután Chuck Lorre-t nyíltan sértegette egy rádióműsorban – s ez csak a mélypont kezdete volt. Hogy felháborodását nyilvánosságra hozza, beperelte egykori munkaadóit, majd a helyét átvevő Ashton Kutchert kezdte szidalmazni. Charlie azóta persze belátta hibáit, és elnézést kért faragatlan viselkedése miatt, de azért arra még volt ideje 2011-ben, hogy újabb botrány okozzon azzal, hogy Jimmy Kimmelt szájon csókolta.

Lady Gaga

A 2011 botrányhősnője címet egyértelműen a lédi kapja, aki szinte minden héten újabb szkandállal lepte meg a nagyérdeműt. Számára az, hogy szinte egy szál semmiben megy vásárolni, már nem újdonság, így sokkal extrémebb dolgokkal próbálta felhívni magára a figyelmet: februárban óvszernek öltözött és szarvimplantátumokat tetetett bőre alá, de májusban már azzal sokkolt, hogy papírdarabkákat vacsorázott David Letterman show-jában. A két legemlékezetesebb botrány közé viszont a vérfürdőről szóló híresztelés, a pénisz alakú mikrofonnal, valamint a levágott fejjel való szereplés tartozik. A Lédi meglehetősen sok extrém dologgal kápráztatott el minket 2011-ben, már csak az a kérdés, mikor fogy ki az ötletekből, és sokkol minket végre azzal, hogy normális lesz.

Arnold Schwarzenegger

Kalifornia exkormányzója nyári botránya minden bizonnyal nagyobb port kavart volna, ha még akkor is a politikával foglalkozott volna, de így „szerencsésen” megúszta azzal, hogy elveszítette családját, vagyonának fele elúszott, és természetesen megannyi rajongót elvesztett. Mindezt miért? Májusban derült ki, hogy a Terminátor sztárja csaknem tíz évig titkolta felesége elől, hogy megcsalta a házvezetőnővel, s hogy a kisebb afférból egy gyerek is született. Az esetet követően nagyjából három hónapig volt tele a sajtó az Arnoldot támadó hírekkel, míg végül elismerték a Schwarzenegger–Shriver-válást.

Nicolas Cage

A szellemlovas sztárja még áprilisban került dutyiba, amikor az utcán állat módjára őrjöngött és üvöltözött nejével – természetesen részegen. A gyönyörű rendőrségi fotóval büszkélkedő sztárt azért is vették őrizetbe, mert a helyszínre kiérkező hatósági személyeket örömmel kezdte el anyázni, majd erőszakoskodott velük. Cage hamar kiszabadult, és el is felejtette tavaszi botrányát, hiszen azóta abszolút jófiúként viselkedik, s egy rossz szót sem lehet hallani az akciósztár felől.

Lindsay Lohan

Az énekesnő idei botrányait egyáltalán nem könnyű felsorolni. Leginkább hiúsága és ellenszegülése miatt került kínos helyzetekbe, amikor ékszerlopását követően nem volt hajlandó ülni a hűvösben, de még azt a csekély, 480 órának megfelelő közmunkát is elutasította, amit egy közértben kellett volna teljesítenie. Lohan idén házi őrizetbe került, és a bíróság szinte második otthonává vált, így nem csoda, hogy az év vége felé megjött az esze, s tucatszorra sikeresen elkezdte a hullaházban történő közmunkáját. Kérdéses azonban, hogy a bíróság meddig fogja elnézni a sztár gyerekes viselkedését, s mikor fog vasakarattal úgy határozni, hogy nem elég tizenkét órát a rács mögött töltenie.

Justin Bieber

A kanadai körömlakk-királyról november elején kezdték el terjeszteni, hogy teherbe ejtett egy nála idősebb nőt, aki egyébként akár börtönt is kaphatott volna kiskorú megrontásáért. A hír természetesen nem bizonyult igaznak, hiszen a tini titán már több mint egy éve él boldog párkapcsolatban a Disney-sztárral, Selena Gomezzel. Mindenesetre Mariah Yeater váltig állította, hogy bizonyítéka van Justin apaságára, s az énekes még abba is belement, hogy DNS-tesztet csináltasson a kedélyek csillapítása érdekében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek