Starity

Saját írások, novella, vers, bármi

26 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2014. szeptember 24. 18:42 #61
Cute girl 998
Cute girl 998
suicide blonde
 
StátuszImprovement is a battle that must be fought anew each day
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.08.19.
Hozzászólás: 11981
Csatolások: 4586
Azonosító: 158722
Offline offline
Idézet (Misuzu86 @ 2014.09.24. 18:38)
Miért?
Kint az udvaron már hullanak a falevelek,
de előttem mégis csak a Te arcod lebeg.
A magány acél marka szorítja össze a szívem...
de csak magamban kiálthatom a neved,
titkos lehetsz csak nekem.
Édes titok, mi megkeseríti lelkem.
Én a pokolban, Te messze jársz a csillagokban, mondd...
miért nem lehetek Veled? sad.gif

meghajolo.gif Fantasztikus.
3 felhasználónak tetszik: ONE DIRECTION20, Misuzu86, LeerdammerGirl
2014. szeptember 24. 18:47 #62
Misuzu86
Misuzu86
동방신기 사랑해요
 
Státusz사랑해 강민규!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.06.26.
Hozzászólás: 1253
Csatolások: 28
Azonosító: 204515
Offline offline
Idézet (Cute girl 998 @ 2014.09.24. 18:42)
meghajolo.gif Fantasztikus.


Köszönöm...ma kicsit nosztalgikus hangulatban vagyok...egy ideje, olyan 16 éves korom óta írok verseket, már túlléptem a 200-at. A saját kedvemre írok, néha megosztom másokkal is...bár sokan nem szeretik a verseim, mert a 98%-a szomorú...mert engem az ihlet meg...a szomorúság. Néha gondolkodtam azon, hogy ki kellene adatnom, de ezt két okból vetettem el.
1. Nem hiszem, hogy annyira jók lennének.
2. Az összes versem a szívem egy darabkája, nem akarom, hogy másé is legyen.
2 felhasználónak tetszik: ONE DIRECTION20, Cute girl 998
2014. október 19. 06:58 #63
- törölt felhasználó -    
Már elég régóta elkezdtem írni egy könyvet,és már jó ideje gyűjtöm a bátorságom,hogy kirakjam valaholva. Nos addig nincs merszem,amíg be nem fejezem,de úgy látom nálam sokkal tehetségesebb kültő lelkek is vannak itt. Remélem azért,össze tudom szedni majd a bátorságom. laugh.gif
3 felhasználónak tetszik: ONE DIRECTION20, Cute girl 998, Misuzu86
2014. október 19. 09:01 #64
- törölt felhasználó -    
Elkezdtem végre!A romantikus fantasy regényemet, ne hogy megijedjetek, nem happy endes. Eddig egész jól álok, lehet majd felteszek kisebb részeket ide biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: ONE DIRECTION20, Cute girl 998
2014. október 24. 11:46 #65
Cute girl 998
Cute girl 998
suicide blonde
 
StátuszImprovement is a battle that must be fought anew each day
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.08.19.
Hozzászólás: 11981
Csatolások: 4586
Azonosító: 158722
Offline offline
Sziasztok, ma elhoztam nektek a regényem első fejezetét, remélem, tetszik.
Sötétlila krizantém

Egy

Gillian Shaw reszketve feküdt ágyán egy magányos, októberi estén. Odakint az időjárás tipikusan őszi volt: fújt a szél, az eső szakadt, lomhán verte az ablakokat. A lány fáradt volt, de esze ágában sem volt aludni. Inkább írni akart, papír és toll híján- meg a sötétség miatt is- a telefonjába írt le mindent, ami eszébe jutott. Némára állította a megviselt Nokia c5-03 készüléket, hogy ne hallatszódjon a billentyűk kopogása a csendben, s azt magához szorítva bámult bele a sötétségbe. A szomszédos szobában a tévé fényeket vetített a falra.
„Naplóm, 2014. október 7.
Ma kedd van, ami jó, mert legalább pár percnyi szabadidőt jelent számomra. Persze ez a nap is olyan, mint a többi, kivétel az, hogy ma történt velem jó dolog is. Délután végre eljutottam a könyvtárba, visszatérhettem sorstársaimhoz, a könyvekhez. Ez az egyik kedvenc helyem a világon, a tökéletesség egy szeglete.
Ma sem fogok aludni, tudom, érzem. Este háromnegyed kilenckor ágyban feküdni tizenhárom évesen teljesen természetellenes, most már régen a tévé előtt kellene ülnöm, pusztítanom az agysejtjeimet, éppen úgy, ahogy a korombeliek teszik ebben a pillanatban is. Csakhogy én nem akarok átlagos lenni.”- írta. Évek óta ez volt a mottója- légy más, ne légy olyan, mint a többi. Különbözz. Valahányszor kiközösítették az iskolában, ezzel magyarázta. Ahogy most visszatette telefonját a helyére, tekintete akaratlanul is beleütközött a sötétlila falba. Haloványan elmosolyodott, majd újra visszasüllyedt keserédes depressziójába.

Abban a szobában tényleg minden sötétlila volt. Tavaly tavasz óta. A féléves, kimerítő könyörgés meghozta gyümölcsét, a falak, a függönyök, a párnák, az ágynemű és a szőnyeg is a kedvenc színében pompázott. Az ablakban megegyező színű krizantémok kókadoztak. Itt, a szobájában élte élete nagy részét. Minden éjjel itt aludt, ágyát egyetlen dologgal, a könyvével osztotta meg. Az írás volt a legnagyobb boldogsága.

Másnap reggel negyed hatkor ébredt, egy órával korábban, mint kellett volna. Ez is egy jól ismert tünet volt, a koránkelés, a visszaalvási képtelenség. Egy ábrándozással eltöltött órával később felkelt az ágyból, hozzálátott jól bevált rutinjához. Közben elolvasta az esti bejegyzését, felidéződött benne minden, amit akkor érzett, el kellett ismernie, hogy igazából el sem múlt. Reggeli után felvette fekete bakancsát és bőrkabátját, bezárta maga mögött az ajtót, és elindult az iskolába. Gyalog ment, mint mindig, mindig ugyanakkor, ugyanazon az útvonalon. Hat hosszú, unalmas óra várt rá, telis- tele tettetéssel, „igen, jól vagyok”. Végigülte a napot, aztán örülve, hogy megszabadult a kötöttségtől, elindult, de nem egyből haza. Előtte kitérőt tett.

-Szia, Gilly!
A második kedvenc hely, a kávézó a főutcán. Éves múltra tekintett vissza ez is, szerette a kissé lepusztult helyet, a mámorítóan finom kávé illatát, és a folyton bekapcsolt állapotú rádiót. Itt érezte jól magát.
-Szia, Tony!
-Mit adhatok?
- Csak a szokásosat. – válaszolta. Ezt nem kellett magyarázni. Két perc múlva már a sok habbal elkészített tejeskávéját kortyolgatta.
- És, hogy vagyunk ma?- kérdezte Tony.
- Egész jól, kösz. Bár ugyanolyan unalmas az életem, mint eddig.
- Hétfő óta írtál valami jót?
- Pff, nem. Próbáltam, de nem volt hozzá hangulatom. Te?
- Én igen. Egész jól haladok a fantasy regényemmel.
- Az jó.
Egy rövid ideig hallgattak, aztán ismét Gillian törte meg a csendet.
- Látom, ma sincs túl nagy forgalmad. Ki az új fiú?
- Ő Matt. Most költöztek ide.
- Honnan?
- Bocs, nem kértem el az önéletrajzát.
Matt, a magas, gesztenyebarna srác odabiccentett nekik. Idősebbnek vélte magánál, de nem sokkal. Gillian kiitta papírpoharából a kávéját, letett a pultra egy ötdollárost, és felállt.
- Most lépek.
- Pénteken jössz?
- Ja. Kösz a kávét, helló!
Értsétek jól, gondolta, ez mindenkinek szólt. Hazament, otthon nekiült a matekházinak, gondolatai azonban minduntalan visszatértek a kávézóba, Matthez. Tetszett neki a név, és a viselője is.


3 felhasználónak tetszik: ONE DIRECTION20, Bátor Ventillátor, tamcica
2014. október 26. 13:27 #66
- törölt felhasználó -    
Azt hiszem még mielött megbánom megtesz. Már egy ideje elkezdtem egy könyvet,és habár még távolról sincsen kész,most pont van annyi bátorságom,hogy kirakjam az első részét.
A halál lehelete

Első fejezet,első rész:

A plafonomat bámulva hallgatom az esőt. Lassan és ritmusosan verik az esőcseppek az ablakom üvegét. A szél erősöik,és egyre csak erősdöik és talán már a konténer sem bírja sokáig. Ideje lenne,hogy felborul. Hogy megadja magát,hogy feladja. De mégsem teszi. Kitart. Ahogy nekem is ezt kéne tennem,pedig az év legnehezebb napjával nézek szembe. Ma pontosan 1 éve,hogy apa meghalt. Emlékszem minden pillanatra arról a napról . Ugyanúgy indult mint bármelyik másik. Felkeltem, és boldogan iskolába sétáltam ,vártam a gimnazista létem első napját,elképzeltem milyen tökéletes lesz,nevetgélek,barátokat szerzek és beilleszkedem,de még is minden kisiklott. Épp haladó irodalmon ültem és Mr.Gregorius Shakeaspera műveiről mesélt amikor anyukám berontott az órára és kiráncigált onnan. Majd egyenesen a korházba tartottunk. Egész úton egy szót sem szólt,és egy érzelmet sem láttam tükröződni az arcán. Szinte már megijesztett. Mereven vezetett ,majd megáltunk a kórházban a 182 szoba elött. Megállt és sírni kezdett. Először nem értettem mi történik,de egy pillanaton belül megláttam apukám élettelen testét a kórházi ágyon,meghallotam a gép szüntelen sípolását,éreztem,hogy vége. Apu meghalt. Elment,és itthagyott végleg. Anyu melletem sírt,bömbölt,de én nem egyszerűen nem tudtam sírni,semmit nem tudtam csinálni,csak áltam ott és bambám bámultam ki a fejemből. Láttam ahogy lekapcsolják az orvosi gépekről,hallotam,hogy anyám ordibál Istenehez ,de én csak álltam és bámultam a semmibe. Nem tudtam sírni. Nem akartam. Semmin nem változtatott volna,ha sírok. Nem hozta volna vissza apámat,anyám sem nyugodott volna meg tőle,csak még esetlenebbé tett volna. Ezért nem sírtam. Figyeltem ahogy elindul egy nővér apám életlelen testével a folyosón figyeltem,hogyan pusztul el a lelkem széppen lassan, keservesen ahogy apám élettelen teste egyre távoldikk tőlem. Figyeltem,ahogy elkőkészítik a kórházi a szobár a következő betegnek,figyeltem az idő múlását,de én nem mozdultam. Nem tudtam.
5 felhasználónak tetszik: ONE DIRECTION20, Bátor Ventillátor, poisonivy, Cute girl 998, Beyla
2014. október 26. 14:01 #67
Bátor Ventillátor
Bátor Ventillátor
level 90-es procrastinator
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.09.22.
Hozzászólás: 2771
Csatolások: 6
Azonosító: 233680
Offline offline
Most találtam meg csak a topikot, ezért egy 5 éves postra fogok reagálni, de Necros, nagyon tetszenek az írásaid smileeee.gif Az "Idilli" jövő tetszett a legjobban nagyon a Forever-ökre emlékeztetett, csak ők még halhatatlanok is biggrin.gif
2014. október 26. 14:34 #68
ONE DIRECTION20
ONE DIRECTION20
morsa
 
Státuszte quiero más que nunca
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.08.29.
Hozzászólás: 1999
Csatolások: 8
Azonosító: 210787
Offline offline
Idézet (NutellaHoney @ 2014.10.26. 13:27)
Azt hiszem még mielött megbánom megtesz. Már egy ideje elkezdtem egy könyvet,és habár még távolról sincsen kész,most pont van annyi bátorságom,hogy kirakjam az első részét. 
A halál lehelete
Első fejezet,első rész:
A plafonomat bámulva hallgatom az esőt. Lassan és ritmusosan verik az esőcseppek az ablakom üvegét. A szél erősöik,és egyre csak erősdöik és talán már a konténer sem bírja sokáig. Ideje lenne,hogy felborul. Hogy megadja magát,hogy feladja. De mégsem teszi. Kitart. Ahogy nekem is ezt kéne tennem,pedig az év legnehezebb napjával nézek szembe. Ma pontosan 1 éve,hogy apa meghalt. Emlékszem minden pillanatra arról a napról . Ugyanúgy indult mint bármelyik másik. Felkeltem, és boldogan iskolába sétáltam ,vártam a gimnazista létem első napját,elképzeltem milyen tökéletes lesz,nevetgélek,barátokat szerzek és beilleszkedem,de még is minden kisiklott. Épp haladó irodalmon ültem és Mr.Gregorius Shakeaspera műveiről mesélt amikor anyukám berontott az órára és kiráncigált onnan. Majd egyenesen a korházba tartottunk. Egész úton egy szót sem szólt,és egy érzelmet sem láttam tükröződni az arcán. Szinte már megijesztett. Mereven vezetett ,majd megáltunk a kórházban a  182 szoba  elött. Megállt és sírni kezdett. Először nem értettem mi történik,de egy pillanaton belül  megláttam apukám élettelen testét a kórházi ágyon,meghallotam a gép szüntelen sípolását,éreztem,hogy vége. Apu meghalt. Elment,és itthagyott végleg. Anyu melletem sírt,bömbölt,de én nem egyszerűen nem tudtam sírni,semmit nem tudtam csinálni,csak áltam ott és bambám bámultam ki a fejemből. Láttam ahogy lekapcsolják az orvosi gépekről,hallotam,hogy anyám ordibál Istenehez ,de én csak álltam és bámultam a semmibe. Nem tudtam sírni. Nem akartam. Semmin nem változtatott volna,ha sírok. Nem hozta volna vissza apámat,anyám sem nyugodott volna meg tőle,csak még esetlenebbé tett volna. Ezért nem sírtam. Figyeltem ahogy elindul egy nővér apám életlelen testével a folyosón figyeltem,hogyan pusztul el a lelkem széppen lassan, keservesen ahogy apám élettelen teste egyre távoldikk tőlem. Figyeltem,ahogy elkőkészítik a kórházi a szobár a következő betegnek,figyeltem az idő múlását,de én nem mozdultam. Nem tudtam.

Ha ezt kiadod könyvnek,előrendelek belőle egy díszpéldányt biggrin.gif nagyon tetszik az első rész,remélem többet is fogsz ide felrakni smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Cute girl 998
2014. október 26. 14:52 #69
ONE DIRECTION20
ONE DIRECTION20
morsa
 
Státuszte quiero más que nunca
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.08.29.
Hozzászólás: 1999
Csatolások: 8
Azonosító: 210787
Offline offline
Idézet (Dianne Bandit @ 2011.10.08. 16:37)
egy kedves barátommal interneten szoktunk írogatni együtt verseket filmekről,van egy pár,csak nagyon hosszúak,majd szépen sorban el is hozom nektek smileeee.gif 
ez a kedvencem,A HALOTT MENYASSZONY 
Egy borús, sötét város 
Eső cseppen denevér szálldos 
Itt él Victor magányosan 
Magányos, bár laknak itt sokan.
Esküvőre készül az egész család, 
mindenki boldog,kivéve Victoriát. 
Victor csak nagyokat sóhajt, 
Vajon a párom is szeretni fog majd?
Victor és Victoria egymást sosem látta 
Az esküvőt ki kitalálta kettőjük családja 
De mikor végre találkoztak 
Elszállt a bús hangulat.
Victor a zongorához ült, 
sok szép dallam felcsendült. 
A leány sosem játszhatott rajta, 
mert anyja sajnos megtiltotta. 
E esős napon az esküvőre próbálnak 
Többször elpróbálják, de meg-megállnak 
Victor néha elrontja a szövegét 
S zavartan keresi a gyűrű közepét.
A esküvői próba végül kudarcba fullad, 
a leendő anyós ruhája meggyullad. 
Próbálják oltani,semmivel sem tudják, 
végül egy idegen szerényen besétál.
Victor a szövegét gyakorolja, 
attól fél, az esküvőn elrontja 
Az erdőben a szöveget próbálja újra és újra 
Nagy hevében a gyűrűt egy fadarabra húzza.
De lám,az ág életre kelt, 
Mennyasszony lett belőle. 
Ártalmatlan volt,senkit sem bántott, 
de a menyecske szíve már nem dobogott.
Victor minden szavát hallotta 
Az ujján a gyűrű, azt hordta 
A fiú ígéretét komolyan vette, 
S így lett a lány eljegyezve.
Halottak mindenütt,senki sem él már, 
de Victornak még furcsa az alvilág. 
Rémültnek látszik,és nem ért semmit, 
Emily megtalálta,kit úgy várt eddig.
Emily tele szeretettel és hálával 
megajándékozta Victort volt kutyájával 
Emily kitalálta, hogy fel akar menni 
az alvilágtól távol, az élőkhöz kerülni.
Fent már sötét éjszaka volt, 
az égen fénylett a telihold. 
Emily már rég nem látta, 
itt végződött utolsó találkozása.
Victor örült, hogy végre feljutott, 
meg akart szökni, így gyorsan elfutott 
Azt mondta Emilynek várjon kicsit rá 
Victoriához rohant, hova szíve huzá.
Victor teljesen átfagyott, 
a hidegtől foga is vacogott. 
Victoria nagyon aggódott érte, 
vajon mi történhetett szerelmével?
De Emily megjelent, Victort kereste 
A vőlegényét, kié volt csontkeze 
Elrángatta Victort, a féltékenység hajtotta 
Szomorú volt látni, hogy más lányért van oda.
Eközben város már pletykálódik, 
Victor a lányt készül megcsalni? 
Szülei aggódnak már veszettül, 
de ezzel Victoria sincs egyedül.
Victoria félve a paphoz rohan 
vajon élő házasodhat holttal? 
Eközben Emily rettentő magányos 
szomorú éneke az alvilágban is gyászos.
Párnája már a könnyektől nedves, 
túlvilági élete sem volt hozzá kedves? 
Volt szeretője is összetörte szívét, 
ki nem akart mást,csak az örökségét.
Victor Emilynek ígéretét tette 
De halottnak kell lennie hogy elvehesse 
Egy gróf Victoria kezét megkérte 
ugyanaz, ki Emilyt a halálba űzte.
Lent már készül a hatalmas lagzi, 
készen áll minden,a ruha és a torta is. 
De Victoria egyáltalán nem boldog, 
hiába megy hozzá egy igazi grófhoz.
Esküvő, és násznép, bár csak Victor él már 
Élők közé mennek a holtak, viszlát alvilág! 
A halott sereg a templomba özönlik 
Hogy Emily és Victor megesküdjenek itt.
De egy ember véget vet az esküvőnek, 
nem más ő,mint Emily volt szeretője. 
felismeré benne ki szívét törte szét, 
bosszújából egy kardot rántott elé.
A férfit végül elérte a vég, 
a mérgező bájitalt itta meg épp. 
Elsápult arca,szíve nem lüktetett, 
a holtak az alvilágba küldték el.
Végül Emily és Victor nem házasodott össze 
látta a lány, hogy nincs szerelem Victor és közte 
Látta, hallotta kiért dobog szíve 
a fiú kezét odaadta Victoria kezébe.
Igaz szerelem csillogott szemükben, 
Szívük erős,de egyben törékeny. 
Emily is örök boldogságra talált, 
az égre könnyű pillangóként szállt.

Ez fantasztikus lett,imádom biggrin.gif
2014. október 26. 14:54 #70
- törölt felhasználó -    
Idézet (ONE DIRECTION20 @ 2014.10.26. 14:34)
Ha ezt kiadod könyvnek,előrendelek belőle egy díszpéldányt biggrin.gif nagyon tetszik az első rész,remélem többet is fogsz ide felrakni smileeee.gif

OMG, köszönöm szépen...pedig ez még nagyon az eleje,és teljesen meglepődtem ,de nagyon köszönöm a szép szavakat. Nem tudom,hogy valaha kiadom-e ,de ha lesz időm folytatni...mármint még tovább mert kicsit előrébb járok mint amennyit feltörltöttem,akkor szerintem továbbra is rakok fel ide könyvrészleteket hetente.
1 felhasználónak tetszik: ONE DIRECTION20
2014. október 26. 14:57 #71
ONE DIRECTION20
ONE DIRECTION20
morsa
 
Státuszte quiero más que nunca
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.08.29.
Hozzászólás: 1999
Csatolások: 8
Azonosító: 210787
Offline offline
Idézet (NutellaHoney @ 2014.10.26. 14:54)
OMG, köszönöm szépen...pedig ez még nagyon az eleje,és teljesen meglepődtem ,de nagyon köszönöm a szép szavakat. Nem tudom,hogy valaha kiadom-e ,de ha lesz időm folytatni...mármint még tovább mert kicsit előrébb járok mint amennyit feltörltöttem,akkor szerintem továbbra is rakok fel ide könyvrészleteket hetente.

Örömmel várom happy.gif
2014. október 26. 15:10 #72
ONE DIRECTION20
ONE DIRECTION20
morsa
 
Státuszte quiero más que nunca
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.08.29.
Hozzászólás: 1999
Csatolások: 8
Azonosító: 210787
Offline offline
Én is írok verseket.Eddig csak egy történettel próbálkoztam,de írás közben rájöttem,hogy nagyon összekuszáltam a gondolataimat,először be kellett volna fejeznem a történetemet,és csak utána feltennem a netre...elhamarkodott döntés volt.Ha el akarjátok olvasni a szerencsétlenkedésemet,az aláírásomban megtaláljátok(a hozzászólás alatt).
Verseket pedig nem nagyon szeretnék megosztani a világgal,mert félek,hogy az én gondolataimra azt fogja mondani valaki,hogy ezt ő írta.Nem esne jól.De néhányat ide ki fogok írni.Egyébként Május környékén kezdtem el verseket írni.Első versem az Anya címet kapta,egyértelműen anyák napjára.Aztán jött a többi.Volt már a matek iránti utálatról,az unalomról,boldogságról,a búcsú alternatív verziójáról,Halloween-ról,a barátnőimnek szülinapjukra,a 1D-ről és Avril Lavigne-ról...nem is tudom,miről nem írtam még biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Cute girl 998
2014. október 26. 15:18 #73
- törölt felhasználó -    
Idézet (ONE DIRECTION20 @ 2014.10.26. 15:10)
Én is írok verseket.Eddig csak egy történettel próbálkoztam,de írás közben rájöttem,hogy nagyon összekuszáltam a gondolataimat,először be kellett volna fejeznem a történetemet,és csak utána feltennem a netre...elhamarkodott döntés volt.Ha el akarjátok olvasni a szerencsétlenkedésemet,az aláírásomban megtaláljátok(a hozzászólás alatt).
Verseket pedig nem nagyon szeretnék megosztani a világgal,mert félek,hogy az én gondolataimra azt fogja mondani valaki,hogy ezt ő írta.Nem esne jól.De néhányat ide ki fogok írni.Egyébként Május környékén kezdtem el verseket írni.Első versem az Anya címet kapta,egyértelműen anyák napjára.Aztán jött a többi.Volt már a matek iránti utálatról,az unalomról,boldogságról,a búcsú alternatív verziójáról,Halloween-ról,a barátnőimnek szülinapjukra,a 1D-ről és Avril Lavigne-ról...nem is tudom,miről nem írtam még biggrin.gif


Ezek után mostmár én is várom a te alkotásaid. Mármint,a verseid ha egyszer te is rászánod magad,hogy elkezdet nyilvánosságra hozni az eddig nem publikált műveid. wink.gif
1 felhasználónak tetszik: ONE DIRECTION20
2014. október 26. 15:49 #74
ONE DIRECTION20
ONE DIRECTION20
morsa
 
Státuszte quiero más que nunca
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.08.29.
Hozzászólás: 1999
Csatolások: 8
Azonosító: 210787
Offline offline
Idézet (NutellaHoney @ 2014.10.26. 15:18)
Ezek után mostmár én is várom a te alkotásaid. Mármint,a verseid ha egyszer te is rászánod magad,hogy elkezdet nyilvánosságra hozni az eddig nem publikált műveid.  wink.gif

Köszönöm biggrin.gif az osztályba mindenki úgy emleget hogy "a költő",mert a matek órás verset mindenki igaznak találta biggrin.gif
Itt is van,ha már olyan sokat mesélek róla,akkor már le is írom biggrin.gifD
Matek óra

Unalmas a matek,
mint mindig.De ilyet?!
Tudnék jobbat is kívánni,
mint olyat,meg ilyet...

Összeadás-kivonás,
szorzás és osztás.
Minden feladat kész már,
de jön még.Ne már!

Ha bírod ezt ép ésszel,
szerencsés vagy,hidd el!
Mert engem sírba visz a matek,
a szabályok,az egyenletek!
3 felhasználónak tetszik: poisonivy, Cute girl 998, Betti90
2014. október 26. 18:42 #75
- törölt felhasználó -    
Idézet (ONE DIRECTION20 @ 2014.10.26. 15:49)
Köszönöm biggrin.gif az osztályba mindenki úgy emleget hogy "a költő",mert a matek órás verset mindenki igaznak találta biggrin.gif
Itt is van,ha már olyan sokat mesélek róla,akkor már le is írom biggrin.gifD
Matek óra
Unalmas a matek,
mint mindig.De ilyet?!
Tudnék jobbat is kívánni,
mint olyat,meg ilyet...
Összeadás-kivonás,
szorzás és osztás.
Minden feladat kész már,
de jön még.Ne már!
Ha bírod ezt ép ésszel,
szerencsés vagy,hidd el!
Mert engem sírba visz a matek,
a szabályok,az egyenletek!


laugh.gif aranyos vers,főleg hogy a matekról van benne szó..arről aztán nem egyszerű költeni w00t.gif
3 felhasználónak tetszik: Cute girl 998, ONE DIRECTION20, AvrilSmile
2014. október 26. 18:47 #76
Diomendes
Diomendes
 
StátuszI'll be needing stitches..
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.02.06.
Hozzászólás: 538
Csatolások: 0
Azonosító: 220652
Offline offline
Én 1 ismerősömmel írok egy fantasyt. Sajnos nagyon kezdetleges a megfogalmazása. :/ És eddig csak az anime fanoknak jött be, mivel harcról van szó.
Katt
2 felhasználónak tetszik: Cute girl 998, ONE DIRECTION20
2014. október 26. 20:31 #77
Cute girl 998
Cute girl 998
suicide blonde
 
StátuszImprovement is a battle that must be fought anew each day
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.08.19.
Hozzászólás: 11981
Csatolások: 4586
Azonosító: 158722
Offline offline
OMG! El sem hiszem, milyen zseniális írókkal/ költőkkel vagyok körülvéve! Fantasztikusakat írtok! laugh.gif
1 felhasználónak tetszik: ONE DIRECTION20
2014. október 26. 20:42 #78
Emily007
Emily007
új tag
 
Státuszhappy!!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.06.25.
Hozzászólás: 67
Csatolások: 30
Azonosító: 228256
Offline offline
nem is hittem volna hogy ennyien írtok valamit!!! laugh.gif
2014. október 26. 22:31 #79
ONE DIRECTION20
ONE DIRECTION20
morsa
 
Státuszte quiero más que nunca
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.08.29.
Hozzászólás: 1999
Csatolások: 8
Azonosító: 210787
Offline offline
Idézet (Cute girl 998 @ 2014.10.26. 20:31)
OMG! El sem hiszem, milyen zseniális írókkal/ költőkkel vagyok körülvéve! Fantasztikusakat írtok! laugh.gif

Te se vagy ám semmi!fantasztikusak a műveid,le a kalappal biggrin.gif
hi.gif
1 felhasználónak tetszik: Cute girl 998
2014. október 26. 22:36 #80
ONE DIRECTION20
ONE DIRECTION20
morsa
 
Státuszte quiero más que nunca
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.08.29.
Hozzászólás: 1999
Csatolások: 8
Azonosító: 210787
Offline offline
Idézet (NutellaHoney @ 2014.10.26. 18:42)
laugh.gif  aranyos vers,főleg hogy a matekról van benne szó..arről aztán nem egyszerű költeni  w00t.gif

Köszi,törekszem ^^
Egyébként valószínüleg holnap fogok feltölteni egy "komolyabb" témájú költeményt,ami a Búcsú címet kapta,de a többit majd holnap.Viki barátnőm már úgyis látni akarta hogy miféle vers ez,na most megtudja biggrin.gif
26 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!