Starity

Milyen filmet láttál legutóbb? II.

710 oldal 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2018. július 07. 21:52 #14081
- törölt felhasználó -    
Pál,Krisztus apostola
6/10
Vártam ezt a filmet főleg azért mert Néró korába kalauzolja el a nézőt a történet. Én amúgy is régóta várok egy olyan filmre ami bemutatja az ókori Rómának ezt a sötét korszakát. Néró császár egy elképesztő és kegyetlen figurája a történelemnek. Igazából ettől a filmtől kaptam is valamit meg nem is. Ez egy keresztény film aminek a szentírás volt a forgatókönyve és sajnos ennyiben ki is merül a film. A film főszereplője Pál apostol aki a kivégzésére vár egy Római tömlöc mélyén és eközben meglátogatja őt régi követője és barátja Lukács akinek levélbe diktálja életének és utazásának fontosabb állomásait. De sajnos ezekből sem látunk semmit. dry.gif A film leginkább a Rómában kialakult kis keresztény közösség szenvedéseit mutatja be de azt is elég mérsékelten. Néha meg mutatják nekünk Néró élő "fáklyáit" is meg azt hogy önként és dalolva mennek a keresztények az arénába mártír halált halni. De így igazából ennyi néha meghal valaki a Rómaiak pedig kegyetlenek és pont. Lukács és Pál beszélgetései pedig nekem eléggé érdektelenek voltak. Egyetlen érdekes szereplője van a filmnek az a Római börtön parancsok ő egy érdekes figura szívesebben néztem volna az ő szemszögéből az eseményeket. Egy felejthető film.
https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BMWRkYTQ4NzctMDAwYS00NmE3LWI5NzUtMTMzNTQ0MDgwOWI1XkEyXkFqcGdeQXVyODQyOTY2OTA@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg

Ready Player One
7/10
Egy igazik geek film. Amiben szinte minden jelenetre jut egy Easter Egg. biggrin.gif Viszont szerintem a filmben és a történetében nem volt annyi hogy ez több mint 2 órán keresztül elhúzzák. A látvány elképesztő a zenéje nagyon jó tényleg és egy szórakoztató film de nekem mondom egy kicsit hosszú volt. A film legnagyobb pozitívuma az Mark Rylance volt iszonyat nagyot játszik a filmben és nekem azok a jelenetek tetszettek a legjobban amiben ő szerepelt. Vele és a Simon Pegg által alakított karakterrel megnéznék egy spin off filmet.
https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BY2JiYTNmZTctYTQ1OC00YjU4LWEwMjYtZjkwY2Y5MDI0OTU3XkEyXkFqcGdeQXVyNTI4MzE4MDU@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg
A hihetetlen család 2
9/10
Én nekem ez a film jobban tetszett mint az első. Iszonyat élveztem minden percét a karakterek még mindig állati jók a zene még mindig kiváló és fantasztikusan nézett ki a film. Sokkal pörgősebb is volt mint az első film. Én simán megnéznék belőle még egy filmet ha képes tartani ezt a minőséget. Brad Bird nagyon vágja ezt a témát.
https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BMTEzNzY0OTg0NTdeQTJeQWpwZ15BbWU4MDU3OTg3MjUz._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg
Sicario 2: A zsoldos
7/10
Bevallom iszonyat vártam ezt a filmet pedig előzetesen úgy gondoltam hogy nem igazán kell ennek a filmnek egy folytatás. Egyébként most is ezt gondolom tudtam volna élni tovább akkor is ha ez a film nem készül el. Tudni kell hogy az első Sicario filmet iszonyat imádtam én fúúúú eszméletlen elégedetten jöttem ki az első filmről a moziból és alig vártam hogy kiadják DVD-én hogy újra nézhessem. A film zenéjét pedig rongyosra hallgattam.És megdöbbenve vettem tudomásul hogy a film készítői Johann Johannsonnak ajánlják a filmet...nem is tudtam hogy meghalt Johannson. sad.gif
Szóval vártam végülis a folytatást és be is mentem moziba miatta és egy korrekt film lett a Sicario 2. Viszont nekem néha kicsit önismétlő lett. Ebben is van pl. egy autós konvojos jelenet hasonló mint az elsőben. Aztán nekem valahogy a story sem adta annyira ez a kislányos elrablós kartell összeugrasztós haditerv sem volt annyira meggyöző. Mondhatnám elég sablonos az egész film. Meg nekem Alejandro és Matt Graver karakterével is voltak gondjaim ebben a filmben. Az első film tökéletesen bemutatta hogy ez a két fazon bizony elhívatott és elszánt és minden határt feszegető vér profi katona de akárhogy nézzük nem jó emberek. És a Villeneuve féle film nem is akart meggyőzni az ellenkezőjéről. Egyszerűen bemutatott egy helyzetet amit hogy intéznek el profi katonák. Még úgy is hogy egy másik ember vagy társuk életét vagy karrierjét teljesen tönkretették (Emily Blunt) és csupán eszközként használták fel saját céljaikara.
Ebben a filmben viszont megprobálták a néző arcába tolni hogy ez a két karakter mennyire vagány és menő. Pedig nekem pont az tetszett ebben a két figurában hogy nem voltak mesterkéltek és nem voltak mindenáron szimpatikusnak beállítva az első filmben.
Szóval nekem annyira nem tetszett ez a film mint az első viszont egy korrekt akciófilm lett a Sicario 2 aminek nagyon valószínű hogy lesz folytatása a közeljövőben.
https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BMjgyOWRhMDctZTZlNC00M2I1LWI0NDQtYzlmODdmYjY2MThiXkEyXkFqcGdeQXVyMzY0MTE3NzU@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg
3 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Bessie, Lady Suzy
2018. július 12. 12:04 #14082
ramio
ramio
delaney
 
Státusztalán egy napon majd újra
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.07.24.
Hozzászólás: 13726
Csatolások: 622
Azonosító: 258309
Offline offline
The Invitation / A meghívás

Pár évvel korábban már volt szerencsém ehhez a filmhez, tegnap éjjel újranéztem, és nagyon tetszett. Elképesztő a feszültség egész idő alatt és a vége nagyot szól.
A történet röviden: Will és Kira meghívást kapnak 2 éve nem látott barátaik otthonába egy könnyed estére. Ám már a megérkezés pillanatában Will érzi, hogy valami nincs rendben. A 10 fős társaság kellemesen cseveg, nevetgél mindaddig, amíg a házigazdák szóba nem hozzák, hogy csatlakoztak egy szektához. Elsőre nem tűnik szörnyűnek a dolog, ugyanis a szekta vezetője (akit egy videóban mutatnak meg a barátaiknak) arra tanít, hogyan fogadjuk el a veszteségeinket, hogyan tanuljunk meg élni velük (például ha meghal egy családtagunk vagy közeli barátunk). Természetesen a téma kissé elrontja a hangulatot, ami csak még rosszabb lesz az órák múlásával, ugyanis Will egyre gyanakvóbb, egyre inkább úrrá lesz rajta valami megmagyarázhatatlan, borzasztó érzés, amire végül választ kap, ha nem is úgy, ahogy várta volna.
A szereplők klasszul működnek együtt, erősítik azt az érzést, hogy Will mennyire nem tartozik közéjük, ami a történet előrehaladtával egyre zavarosabb és kétségbeejtőbb lesz. Ahogy egy-egy karakter megszólal, vagy csak rápillant a másikra, bennem is éppúgy kérdéseket vetett fel, mint Will-ben.
A sztori lassan bontakozik ki, hogy aztán a végén szó szerint arcba vágjon, mert ott hirtelen felgyorsulnak az események és brutális fordulatot vesznek. Számítani lehetett ilyesmire, hiszen végig nyomasztó volt az este, a naivság, a megjátszott könnyedség és vidámság, mégis váratlanul jön a körülbelül 15-20 perces lezárás.
A fényképezés letisztult, a helyszínek sötétek vagy félhomályosak (mivelhogy szinte az egész történet este/éjszaka játszódik), és bár egy másik filmben talán megnyugtató lenne ez a körítés, itt már kezdetektől fogva kifejezetten nyugtalanító. A zene teljesen mellékes, időnként halkan a háttérben megszólal, de nincs jelentősége.
A színészek szuperek, mind elképesztően jók, hiszen apró, sokszor alig észrevehető érzelmeket prezentálnak egy pillanat erejéig. Külön kiemelném Michiel Huisman-t, nagyon ijesztő már az első megjelenésekor, Tammy Blanchard-ot, aki bármilyen kedves, szabad és nyitott, mégsem tudsz benne megbízni egy pillanatra sem, és Logan Marshall-Green-t, aki zseniálisan keltette életre Will-t, az ő szemén keresztül látjuk az eseményeket és akarva-akaratlanul is "megbízol" benne, elhiszed neki, hogy valami nincs rendben (mert egyébként senki nem gyanakszik úgy, mint ő). Számomra a reakcióik nagyon élethűek voltak minden helyzetben, nem volt túljátszva semmi, minden karakterhez passzolt az adott viselkedés, reagálás a történtekre. Azt hiszem, ebben a legerősebb a film.
Mindenképpen ajánlom, mert gyönyörű a színészek játéka és jól van összerakva a történet.
10/10
1 felhasználónak tetszik: Christo
2018. július 16. 14:52 #14083
- törölt felhasználó -    
Jákob lajtorjája
7/10
Fiatal korom egyik legsokkolóbb filmje volt sokáig a Jákob lajtorjája. Szerintem kb. 20 éve láttam utoljára ezt a filmet. Múlthéten megvettem DVD-én, hétvégén meg is néztem. Felnőtt fejjel már talán nem üt akkorát hiszen már annyi féle filmet láttam több mint 20 év alatt. De még mindig képes megborzongatni ez a film. Tim Robbins egyik legjobb alakítása a Remény Rabjai mellett. Szerintem ez a film megelőzte egy kicsit a korát nagyon hatásos film volt ez a 90-es évek elején. A Twin Peaks-hez tudnám hasonlítani atmoszférájában. Egy nagyon egyedi film még mindig. De még is úgy gondolom kicsit elszállt felette az idő! smileeee.gif De ennek ellenére ma is képes magával ragadni és kicsit libabőrössé tenni. Viszont abban biztos vagyok hogy az évek alatt alaposan megvágták ezt a filmet és egy eléggé lebutított verzió került kiadásra DVD-én itthon! sad.gif Tisztán emlékszem arra hogy a Vietnámi faluban történt borzalmas mészárlás az benne volt abban a verzióban amit én láttam a 90-es években. Az egyik legbrutálisabb jelenet volt a filmben ezt teljesen kivágták meg azt is ahogy Jacob próbálja magába visszapakolni a beleit a támadás után. Tuti hogy megvágták a filmet alaposan. dry.gif
https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BZTg5MTMyNjktNTZhOC00MGFlLWFlMTMtZGU2MjE3OWQ3NjJkXkEyXkFqcGdeQXVyNzkwMjQ5NzM@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg
2018. július 17. 19:15 #14084
Florena
Florena
új tag
 
Státusz▪ The world needs to enjoy it, not to be afraid of it.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 18.06.28.
Hozzászólás: 2
Csatolások: 0
Azonosító: 270212
Offline offline
Rampage - Tombolás. (10/10) wub.gif

Rettentően vártam, hogy kíváló minőségben tudjam megnézni. Elejétől a végéig pozitív tapasztalataim voltak a filmről, szuperül sikeredett. Sok jelenet volt, amik meg is hatottak, de bebizonyították a szereplők, hogy kemény fából faragták őket, szóval legtöbbször megmosolyogtattak. Különösen tetszett a film témája, a helyszínek és az animációk, amik számomra, igazán érdekessé varázsolták a történetet. A legvégére pedig kiemelném kedvenc színészemet, Dwayne Johnsont, aki, mint az eddigi filmjeiben, ebben is hatalmasat alakított, mondhatni, ebben túl is teljesítette a magától megszokottat, szóval ismét pozitívat csalódhattam benne. meghajolo.gif

Sok - sok film van, amik a szívem csücskei, amiket rongyosra tudnék nézni, de a Rampage lett az új number one-m! blush.gif
2018. július 17. 22:50 #14085
- törölt felhasználó -    
Sztálin halála
7/10

Egy iszonyat szórakoztató, és groteszk szatíra ami Sztálin haláláról és az utána maradt hatalmi harcról és fejetlenségről szól. Nemrég láttam egyébként egy dokumentumfilmet pont erről hogy miként halt meg Sztálin. A film a halála körülményeit tekintve elég valósághű. smileeee.gif Még ha ez elsőre látva mosolyogtató is lehet. Egyébként a film szerintem attól működik hogy egyébként nem is áll messze a valóságtól legyen az bármennyire is abszúrd és sokszor vicces! biggrin.gif és bizony nagyon durva és meredek dolgok vannak a filmben. Iszonyat mik mentek Sztálin és Beria rémuralma alatt a Szovjetunióban!
https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BMDhkMjdkNjEtMDExMi00MzRhLTgyMWUtNWRmZTdhZThhMDNhXkEyXkFqcGdeQXVyNTIyODMzMzA@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg

A Viszkis
8/10

Én még emlékszem a 90-es évekből erre a média kontra rendőrség herce-hurcára aminek nyertese Ambrus Attila lett még akkor is ha végül elfogták és 12 évet börtönben töltött. Akárhogy nézem a fazonról még film is készült! biggrin.gif És valóban úgy beszéltek róla akkoriban mint a magyar Robin Hoodrol! Engem leginkább az akasztott ki hogy a rendőrség mennyire tehetetlen volt a viszkissel szemben. És tényleg sorba jöttek a hírek hogy mikor melyik bankot postát rabolta ki. Egy idő után már mosolyogtató volt az egész. Évek óta beszélték hogy megfilmesítik az életét még emlékszem hogy Johnny Depp neve is felmerült régebben a viszkis szerepe kapcsán. Végül a film el is készült és nem is akármilyen film egy remek film aminek nagyon jó hangulata van és piszkosúl nézeti magát. A film nagyon jól megragadta a korszaknak a hangulatát és iszonyat pörög az egész történet. Csupán Ambrus kihallgatásával törik meg egy kicsit a film lendülete. A film egyébként Ambrus vallomás tétele gyakorlatilag elmeséli a történetét az őt kihallgató nyomozónak. A casting nagyon jól sikerült a Viszkist alakító srác szerintem telitalálat volt és a rendőrnyomozó is nagyon jól alakít. Az akció jelenetek is remekül vannak vágva és pörgősek simán megállják a helyüket a nyugatifilmek színvonalán. Látszik hogy Antal Nimród-ra ragadt valami az évek során! biggrin.gif Amit még meg kell említeni az a film zenéje fűűűű állati jó soundtrack-je van! meghajolo.gif
https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BZmRkOTgyM2UtZGZjOC00YzcxLTgzZTMtOGVkZTNmYmU2N2MzXkEyXkFqcGdeQXVyMjIzMTU0Nzk@._V1_UY268_CR2,0,182,268_AL_.jpg
1 felhasználónak tetszik: ramio
2018. július 22. 13:51 #14086
Christo
Christo
 
StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 08.11.23.
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Offline offline
Ant-Man and The Wasp / A Hangya és a Darázs
Valahogy biztos voltam benne, hogy jól fogunk szórakozni, imádtuk az első részt is. Szerintem az még mindig vezet, valahogy jobban össze volt rakva a sztori, de segáz, nem sokkal maradt le a folytatás. biggrin.gif Iszonyat jók az akciójelenetek, a poénok nem elcsépeltek. A stáblistát meg hagyjuk. Vagyis ne, de aki látta a filmet, tudja hogy értem.
10/8
https://78.media.tumblr.com/c5495ba151b0ce4f4c2e10c09ea15f12/tumblr_pb3fe1lbkU1ugcq3jo2_540.gif
3 felhasználónak tetszik: ramio, Romolia, thundercloud
2018. július 23. 22:59 #14087
Fannycska999
Fannycska999
rrrromantic
 
Státuszluminous lux tides
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.09.04.
Hozzászólás: 3681
Csatolások: 163
Azonosító: 160042
Offline offline
A mindenség elmélete
Ez a film... hú. Az elején el voltam ragadtatva, ez átcsapott szomorúságba, onnan felháborodásba, aztán a végén valahogy mégis kellemes érzések maradtak bennem a szereplőkkel és a történettel kapcsolatban. Nyilván az alapokat tudtam Hawking életéről, de így részletekbe menően végignézve szinte fájdalmas volt, és sokszor már azt hittem, nem tudom végignézni. Maga a film csodálatos, Eddie Redmayne - t még jobban megszerettem, és a többi színész is jól alakított. De a történet... nem akarom kritizálni, elvégre ezt a sztorit az élet írta. Nem hibáztathatunk igazán senkit azért, ahogy ezek a kapcsolatok és személyiségek alakultak, mert minden logikusan következett a szituációkból. Ha viszont eltekintünk a szerelmi száltól, egy nagyon motiváló történet kerekedik ki. "Bármily rossznak tűnjék is az élet, mindig lehet egy célunk, amit sikerre vihetünk. Amíg élet van, remény is van." Összességében véve nagyon tetszett a film, és komolyan felkeltette az érdeklődésemet Stephen Hawking munkássága iránt. Kár, hogy a fizika (reál tárgyak általában...) sosem volt az én asztalom unsure.gif
10/9
https://78.media.tumblr.com/f7ecd5b48bbc46363b36180a00b4985b/tumblr_p7ay9lXk9u1wes6pxo2_r2_540.gif
2 felhasználónak tetszik: ramio, Christo
2018. július 29. 22:22 #14088
Christo
Christo
 
StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 08.11.23.
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Offline offline
Back to The Future I., II., III. - Vissza a jövőbe-trilógia
Imádom, imádom, imádom. Komolyan, iszonyat nevetségesen festhetek az átszellemült vigyorral a képemen, mikor a DeLorean tűzcsíkot hagyva, szikrázva elhúz az időben szeretett hőseinkkel, Dokival és Martyval, egy agyament kalandra az elbaltázott idő vonalán. Megunhatatlan.
10/10
4 felhasználónak tetszik: ONE DIRECTION20, ramio, mannika, Alison Lerman
2018. július 30. 13:06 #14089
- törölt felhasználó -    
Idézet (Christo @ 2018.07.29. 22:22)
Back to The Future I., II., III. - Vissza a jövőbe-trilógia
Imádom, imádom, imádom. Komolyan, iszonyat nevetségesen festhetek az átszellemült vigyorral a képemen, mikor a DeLorean tűzcsíkot hagyva, szikrázva elhúz az időben szeretett hőseinkkel, Dokival és Martyval, egy agyament kalandra az elbaltázott idő vonalán. Megunhatatlan.
10/10


Fúúúú az tuti!!!! meghajolo.gif Egy igazi vidám film maraton ami egyszerűen kortalan. meghajolo.gif
Pár éve újranéztük öcsémmel is és iszonyat élvezetes még mindig mindhárom film. biggrin.gif Én egyébként a film szinkronját is nagyon szeretem Rajhona Ádám és Rudolf Péter fantasztikus!!! meghajolo.gif
Ezt pedig muszáj vagyok berakni:
2 felhasználónak tetszik: ramio, Christo
2018. július 30. 13:39 #14090
KryPatln
KryPatln
not damen
 
Státuszdreamin'
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.04.21.
Hozzászólás: 12307
Csatolások: 610
Azonosító: 224684
Offline offline
A barackvirág éneke (The Sound of a Flower · Dorihwaga)
Gyönyörű film. A tájak, a történet, a színészi játék. Az ének is csodás, kissé talán hasonlít is a magyar népzenére. Sokszor mégis értelmetlen, néhol kissé visszataszitó, aki megnézi az tudni fogja melyik jelenetekre és fő szálra gondolok. Újra nem hiszem, hogy nézném. Ez egy olyan törénet amit elég egyszer látni és akkor elraktározod későbbre.
10/7
https://m.blog.hu/ko/koreaifilmdrama/image/soundofaflower4.jpg

2018. július 30. 13:48 #14091
- törölt felhasználó -    
A Hangya és Darázs
7/10

Hozta az első rész színvonalát. Humorban még talán még erősebb is mint az első. Én az igazságszérumos résznél visítva szakadtam a nevetéstől a moziban. rohog.gif
Tetszett az is hogy Hope és Hank Pym sokkal több szerephez jutott. Michael Douglas-nek elképesztő beszólásai voltak. biggrin.gif Meg azok a fejek amiket vágott. rohog.gif Michael Pena meg a kis csapata megint ellopta a show-t. rohog.gif
https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BYjcyYTk0N2YtMzc4ZC00Y2E0LWFkNDgtNjE1MzZmMGE1YjY1XkEyXkFqcGdeQXVyMTMxODk2OTU@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg
2 felhasználónak tetszik: Christo, thundercloud
2018. augusztus 05. 21:29 #14092
Christo
Christo
 
StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 08.11.23.
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Offline offline
Christopher Robin / Barátom, Róbert Gida
Hát, ez valami iszonyat cukkerály és megindító film volt, pedig én különösebben sosem szerettem Micimackót és a Százholdas Pagonyban élő hiperventilláló (kivéve Fülest, my spirit animal) baráti társaságát. Nah, de ez egy nagyon szerethető és kedves film lett, a színészeket pedig imádom. Még a kislány is aranyos volt.
10/8

valamint folytattam a régi klasszikusos hétvégi maratonomat, mégpedig a

Predator / Ragadozó-val
Még mindig feszült, még mindig vicces, még mindig f@sza zene, még mindig b@d@ss. You're one ugly motherf@cker!
10/10

(Jól összehoztam ezt a két filmet, nem? Nah jó, megyek folytatom a klasszik-maratont a Predator 2-vel... rohog.gif )
2 felhasználónak tetszik: Alison Lerman, thundercloud
2018. augusztus 05. 23:05 #14093
- törölt felhasználó -    
Idézet (Christo @ 2018.08.05. 21:29)

valamint folytattam a régi klasszikusos hétvégi maratonomat, mégpedig a 
Predator / Ragadozó-val
Még mindig feszült, még mindig vicces, még mindig f@sza zene, még mindig b@d@ss. You're one ugly motherf@cker!
10/10
(Jól összehoztam ezt a két filmet, nem? Nah jó, megyek folytatom a klasszik-maratont a Predator 2-vel... rohog.gif )


Az igen a mindenit!!!! meghajolo.gif A fene hogy nincs több időm basszus ezt együtt kellett volna! biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Christo
2018. augusztus 06. 13:40 #14094
Selz
Selz
leighade™
 
Státusz" I'm still here bitches. And I know everything. -A "
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 11.07.20.
Hozzászólás: 3252
Csatolások: 45164
Azonosító: 155975
Offline offline
Mamma Mia 2: Sose hagyjuk abba
10/10 heart.gif
[spoilert tartalmaz!]
Tegnap végre eljutottam a moziba és sikerült megnéznem. Az első rész az 'örök kedvenc filmjeim' lista első helyét foglalja el, így természetesen tűkön ülve vártam a folytatást. Sajnos túl nagy elvárásokkal ültem be a filmre, így az elején nem annyira tetszett, de egyre jobban kezdett hozzám nőni az új szereplőgárda. Lily James szerintem tökéletesen alakította a fiatal Donnát, a hangja pedig egyszerűen levett a lábamról. A fiatal karakter közül egyébként majdnem mindenki elnyerte a tetszésemet, egyedül Hugh Skinner Harry alakítását tudnám negatívumként említeni. Igen, a karakter nem egy talpraesett személyiség, de szerint az egykori énje kicsit el lett túlozva. Az elején nagyon szomorú voltam, mikor azt mondták se Bill, se Harry, se Sky nem lesz jelen, de hatalmas pozitív csalódás volt, ahogy ezt az egészet kivitelezték és mindannyian visszatértek. Amanda Seyfried is hozta a formáját és csodálatos volt az egész film alatt. Nagyon tetszettek az új dalok és fantasztikus volt hallani az első részből már ismerteket. A végén Cher aka Ruby nagyi belépője fenomenális volt, neki is a hangját emelném ki, mert eszméletlen. A vége pedig meghozta a várt hatást: a párhuzam a jelen és a múlt között, Donna megjelenése és a My Love, My Life című dal kihozták belőlem a könnyeket. A vége pedig tökéletes lezárás volt. cray.gif

Még egy negatívum, amik nem befolyásolták a film nézhetőségét, de nekem, aki rongyosra nézte az első részt szembetűnő volt, hogy a készítők vagy szándákosan vagy egészen véletlen, de nem igazán figyeltek a történet menetére. Ugyanis az első részben, miközben Donna naplóját olvassák fel, említik, hogy Sam, Bill, majd Harry találkozik vele, itt viszont először Harryvel, majd Billel, Sammel, majd megint Billel találkozik. unsure.gif

Összességében a film hatalmas 10/10, és mindenképp megéri elmenni rá heart.gif


https://i2.wp.com/geekisphere.com/wp-content/uploads/2018/07/mamma-mia-2-gif-5.gif
4 felhasználónak tetszik: Alysia, Fannycska999, Nina 10, thundercloud
2018. augusztus 11. 18:43 #14095
- törölt felhasználó -    
Mission:Impossible - Utóhatás

9/10
Háááá fel kell kötni a gatyát annak a rendezőnek aki ennél idén jobb akciófilmet készít.
Gyerekek ennek a filmnek 5 akciójelenetes csúcspontja van. De atyaég de milyen akciók ezek és micsoda csúcs pontok. Én komolyan libabőrős voltam ahogy néztem a filmet eszméletlen jó lett. Tom Cruise-ék megint megcsinálták. meghajolo.gif Mindenképp ajánlom a moziban nézést elsőre mert fantasztikus hangkeverése van a filmnek és ugyan ilyen jó az operatőri munka is. meghajolo.gif K*rva jó film lett az Utóhatás nahhh!!!! meghajolo.gif
https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BMTk3NDY5MTU0NV5BMl5BanBnXkFtZTgwNDI3MDE1NTM@._V1_UY268_CR0,0,182,268_AL_.jpg
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Christo
2018. augusztus 26. 00:51 #14096
Christo
Christo
 
StátuszQuot libros, quam breve tempus.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 08.11.23.
Hozzászólás: 7844
Csatolások: 21645
Azonosító: 77830
Offline offline
Hereditary / Örökség

Jesszusúristen.
10/10
3 felhasználónak tetszik: Bessie, Lady Suzy, Alison Lerman
2018. augusztus 26. 11:47 #14097
RubySaw
RubySaw
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 18.08.14.
Hozzászólás: 96
Csatolások: 4305
Azonosító: 270579
Offline offline
Szupercella 2. - Hades

Háááát... Az első nagyon tetszett. Fordulatos volt, meglepő, akciódús. A második az első gyenge verziója. Nem estem hasra, nem lepődtem meg. Shu tartotta bennem végig a lelket. laugh.gif

6/10
2018. augusztus 29. 17:34 #14098
Alison Lerman
Alison Lerman
♦ Princess of Persia™♦
 
Státusz"Jesus gave his life for me, and I'll give my life to him." R.J.S.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 10.08.30.
Hozzászólás: 6379
Csatolások: 1346
Azonosító: 134139
Offline offline
Kincsem

Nem tartom magam sznobnak, hogy 'a magyar filmek rosszak, a szinkron is rossz, bezzeg 900 éve'....tattarattara DE, ez a film nem jó. Ugyanolyan sablonos, nyálas amerikai f*s-t csináltak belőle, hogy egyszerűen másodpercre pontosan tudtam, hogy a hollywoody nagy könyv szerint mi mikor fog történni. Az első egy óra hihetetlen izgalmas volt, ha ez egy dokumentumfilm lett volna Kincsemről addig, amíg híres nem lesz, akkor azt mondom oké, de onnantól kezdve mélyrepülés. Értem, mivel szerencsétlen ló minden futamát megnyerte, valami akciót akkor is bele kellett rakni, de szerintem máshogy is meg lehetett volna oldani. A lassítás az első futamánál, a színészi játék remek volt, nem szégyellem, belekönnyeztem. Gyönyörű volt a ZENE!!!!!! és azt mondom, ez igen, megvettek kilóra. (Soundtrackkel engem könnyen lehet mondjuk. wink.gif ) De elszúrják az egészet azzal, hogy ugyanazt a jelenetet nem egyszer, nem kétszer, hanem még háromszor is bejátszák 10 perces szünetekkel. De nem csak a zenét, hanem úgy unblock zene-lassítás-jelenet-színészkedés mindent. Ezzel számomra ezt az aranyat érő kulcsjelenetet egy lágy mozdulattal a kukába hajították, értéktelenné vált. Lehet, hogy Kincsem szerencsés sztorija nem tudta volna egyedül a hátán vinni az egészet, de ezekkel a felesleges botrányokkal, ármánykodással, féltékenykedéssel és romantikus szállal borzasztó lett, hamarabb benevezek egy dokumentumfilmre legközelebb. Azért voltak kedvelhető jelenetek is, egyszer mindenképp nézhető, nagyon kevés filmnél jutok el csak oda, hogy kikapcsoljam mert nem bírom, ez pedig ettől még messze volt. Petrik Andrea szörnyű, Nagy Ervin viszont fantasztikus színész.
10/5,5
2018. augusztus 29. 23:34 #14099
LizzieAmalie
LizzieAmalie
visszatérő vendég
 
StátuszNot today
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 18.06.22.
Hozzászólás: 443
Csatolások: 297
Azonosító: 270172
Offline offline
Arrival/Érkezés

Régóta terveztem megnézni és most végre sikerült egy kis időt rászánnom. Félve kezdtem bele, nem tudtam eldönteni, hogy mit is várjak pontosan. Aztán azt vettem észre, hogy feszülten figyelem a képernyőt nehogy lemaradjak valamiről..Maga a történet nagyon megfogott. Imádtam ahogyan az idegeneket ábrázolták. Tetszett, hogy csak félig-meddig lehetett őket látni, így megmaradt az a rejtélyességük amitől az ember(félve az ismeretlentől) akaratlanul is megborzong.
A színészek végezték a dolgukat, különösebben nem hatott meg a teljesítményük. A két főszereplő közötti szerelmi szál mintha ott sem lett volna(pedig azért próbálkoztak), és nagyjából csak a film végére tudtuk meg, hogy amúgy ez fontos. Ettől eltekintve az egyik legjobb sci-fi volt, amit láttam.
10/9
2018. szeptember 02. 23:31 #14100
- törölt felhasználó -    
Örökség
NEM!!!!!
Egyszerűen 1 óra 10 percig bírtam nézni ezt a filmet. Ez alatt az idő alatt is legalább négyszer leállítotam hogy áááá én erre nem pazarlom az időmet.
Én nemtom iszonyat idegesített ez a nő a filmben. ISzonyat idegesített a kislány is én ennyire idegesítő gyerekszínészt rég láttam egyszerűen fel állt a hátamon a ször és amikor így cupogott az ajkával hááá bakker.....és aza izééé nő is kikészített aki szellemeket idézett amikor a főszereplő nő kijött a boltból és az ott meglátta az utcán és így mint aki megörült ripacskodva elkezdett ott kiabálni "hááá hogy vagy?????" meg jááááájjj meg júúújjj... úristennn!!!! Utána meg csinálta azt a műsort a hülye poharával meg Luie-val vagy kivel fúúúúúú az agyamra ment. Takarodj mááá innen te nyomorult!! Meg aza vacsorázós jelenet amikor kifakad az anya a fiúra egekk nahh takaroggymááá! Meg a kis hülye miniatürjei .... rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif
NEM!!!
Ennyi!Ritkán nyomok ki filmet de itt kinyomtam amikor az anya felkeltett éjszaka mindenkit hogy most most aztán szellemet fognak idézni. De azzza stílus ahogy nyomta hogy "c'mon C'mon wake up wake up" mintha valami marha jó buli lenne az egész. ááá nagyon idegesített és nem bírtam már tovább. Rég volt ennyire borzalmas filmes élményem. Nem is pontozom mert nem néztem végig talán egyszer végig szenvedem esetleg. 110.gif Az biztos ha a film rendezője azt akarta elérni hogy a néző el veszítse a türelmét ezért egy iszonyat nyomasztó és katyvasz filmet csinál akkor nálam elérte a célját. És az a férj is egy ilyen nyápic alakot pffff...nahh jó hagyom a francba ezt a filmet.
https://m.media-amazon.com/images/M/MV5BOTU5MDg3OGItZWQ1Ny00ZGVmLTg2YTUtMzBkYzQ1YWIwZjlhXkEyXkFqcGdeQXVyNTAzMTY4MDA@._V1_UX182_CR0,0,182,268_AL_.jpg
710 oldal 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!