Starity

Így reagáltak a celebek Donald Trump győzelmére

10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2016. november 12. 11:50 #161
adamski
adamski
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.10.25.
Hozzászólás: 54
Csatolások: 0
Azonosító: 162672
Offline offline
Idézet (I Love Paris @ 2016.11.11. 13:16)
Részben egyet értek, de a migránsok 70-80%-a nem menekül sehonnan, csak a jobb élet reményében jön. Ráadásul követelőzik, hogy melyik országba akar eljutni. Így viselkedik egy menekült? Aki valóban menekül, az örül, hogy átér élve a határon, ahol nem lőnek rá, nem pedig leáll tüntetni többedmagával, hogy ő melyik országban akar élni.
A fanatikusok pedig ők, nem a keresztény európaiak. Mi tudunk együtt élni kínaival, indiaival, örménnyel, arabbal stb. Megférünk egymás mellett, ahogy a vallásaink is. A muszlimok követelőznek még több mecsetért, hogy építsünk nekik. Próbáljunk meg mi templomot építeni náluk... lefejeznének érte. Mi az ő szemükben hitetlenek vagyunk, ők azok, akik semmibe veszik a mi kultúránkat, vallásunkat. És ezért mi vagyunk lerasszistázva? Nem normális dolog ez kérem.


Szia,I love Paris.
A terroristákat és hasonlókat értettem fanatikusok alatt,akik szerint mindenki más üldözendő,aki nem ért egyet velük.Ők robbantják ki a konfliktusokat,természetes dolog,hogy ez elől menekül a nép.
Hadd kérdezzek vissza,ha Neked kellene menekülnöd a hazádból,mit tennél?Nem akarnál-e olyan helyre menni,ahol normális emberként élhetnél,lehetne jövőd,tanulhatnál,dolgozhatnál,stb.?Ha megnézed a nagy országokat (Amerika,Oroszország,Nagy-Britannia,Németország,...) keresztény,zsidó,muzulmán,... emberek gyakran egymás szomszédjában élnek,szó szerint és semmi bajuk egymással.
Sok szó nem esik arról,amikor patyolatfehér,keresztény európai emberek rabolnak ki,vernek össze muzulmán,ázsiai,vagy más származású bevándorlókat,vagy menekülteket.Ezeknek az embereknek a többsége senkire nem jelent semmiféle veszélyt,ugyanúgy beilleszkednek a társadalomba,tanulnak,dolgoznak,stb.
Budapesten is vannak mecsetek és nem hiszem,hogy ez bárkit zavarna.Mindenkinek joga van a vallásához és annak szabad gyakorlásához.Gondolom,ebben egyetértünk.
És nem igaz,hogy a többségük nem menekül sehonnan.Milyen helyekről érkeznek:Afganisztán,Szíria,Irak,Szomália,...Feltételezem,ne kell részleteznem,milyen állapotok vannak,ezeken a helyeken.
A muzulmánok többségének,pedig semmi baja a többi emberrel.Az iszlám szó azt jelenti:megbékélés.Az iszlám vallás szent könyve,a Korán tiltja a gyilkosságot,azt írja,hogy annál súlyosabb bűn nincs.És nincs olyan kitétel,hogyha mondjuk orosz pilótáról,izraeli miniszterelnökről,vagy amerikai katonáról van szó,akkor megengedett.A muzulmán országokban is vannak keresztény és más vallásokhoz tartozó templomok és a híveik ott is gyakorolhatják a vallásukat.

Amúgy,én is szeretem Párizst.
1 felhasználónak tetszik: LaDySmIth
2016. november 12. 12:15 #162
Kini
Kini
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.12.22.
Hozzászólás: 554
Csatolások: 0
Azonosító: 165653
Offline offline
A filozófia tanárom is azt mondta, hogy kezdjük el gyűjtögetni a konzerveket és a tűzifát.
2016. november 12. 12:49 #163
ciel
ciel
Carat
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.11.02.
Hozzászólás: 2897
Csatolások: 0
Azonosító: 163123
Offline offline
Idézet (khalifa @ 2016.11.12. 08:30)
Valamint, ha ránézel néhány amerikai nőre, azért eléggé botrány, ahogyan öltöznek és viselkednek. Semmi erkölcs és tisztelet nincs bennük és majd csodálkoznak, ha megerőszakolják őket.


Hogy vagy képes nő létedre ilyet leírni? mellow.gif
2 felhasználónak tetszik: Glamster, LaDySmIth
2016. november 12. 18:17 #164
zsani22
zsani22
visszatérő vendég
 
Státusz"S szólt a Holló: "Soha már!"
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.02.20.
Hozzászólás: 110
Csatolások: 8
Azonosító: 254181
Offline offline
Én azon gondolkozom, hogyha ennyien utálják Trumpot, mégis hogy hozta össze azt a sok szavazatot? A nőket lenézi és kihasználja, a más bőr színű, vallású embereket utálja. Tehát még több ellenző. Én ezt nem értem, hogy lehettek ennyire hülyék, hogy rá szavaztak... :/
2016. november 12. 20:52 #165
- törölt felhasználó -    
Nekem egyik elnökjelölt sem volt szimpatikus.
2016. november 13. 09:18 #166
Gureka10
Gureka10
queen of clubs
 
StátuszVengeance
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 13.01.13.
Hozzászólás: 7395
Csatolások: 566
Azonosító: 193928
Offline offline
Idézet (Elody @ 2016.11.10. 21:18)
sejteni lehetett, hogy igy lesz. nem ismerem egyik jeloltet sem, nem erdekel a politika, plane nem amerikae. de azt elismerem, hogy nyilvan ki fog hatni mindez europara es rank is. azt viszont nevetsegesnek tartom, hogy mindenhol ez a tema, hogy trump mennyire utalja a noket meg rasszista (meg jo hogy tobbek kozott floridaban is megszavaztak...) nem igaz, hogy 16-18-20 eves emberkeknek nincs jobb dolguk, mint a twitteren vagy barhol mashol politizalni es tolni a nagy feminista meg elfogado erveiket  a szinesboruekkel vagy eppen muszlimokkal szemben(mintha talalkoztak volna eletuk soran barmikor is eggyel)...(van egy dolog, amiben esku tamogatnam trumpot, de persze itt nem fogom leirni, mi az). mostmar tok  mindegy, ugysem tud senki ez ellen tenni semmit, plane nem tizeneves nem-amerikai allampolgarok, hiaba haborognak. ne legyunk mar naivak, nem kell minden netes forrast elhinni (magyarkent nyilvan nem tudhatjuk, milyen a helyzet sajat tapasztalatbol, az internet meg egy kesz szemetdomb).
engem speciel nem izgat, hogy amerikabol koltoznek fel kanadaba vagy hogy mi lesz a nem-amerikaiakkal az allamokban, mert nem az en dolgom mi lesz veluk, nem is erdekel es szerintem masnak is igy kene tennie...bar teny, hogy ez az ember nem tunik beszamithatonak, de clintonhoz kepest lehet pont azert szavaztak meg, hogy megvedje a nemzetet, megha nem tamogatott lepesekkel is...en nem vagyok donald trump ellenes, nem fogok eret vagni, mert mondom, ennyire nem melyedek bele a vilagpolitikaba, de majd meglatjuk, mi sul ki ebbol.
/egy no valoban nem elnoknek valo egyebkent, apa is nemetorszagban dolgozik, elvezi angela kevbenc menekultjeinek tarsasagat...szelsoseges es nem kedvezo arrafele az iranyitas elvileg/

Leírtad azt, amit én is leakartam írni. Nem tudom miért zavar itt Magyarországon bárkit is a téma.. mellow.gif
2016. november 13. 10:21 #167
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus
 
StátuszMár több, mint 19 éve...
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 05.03.01.
Hozzászólás: 12489
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Offline offline
Idézet (Gureka10 @ 2016.11.13. 09:18)
Leírtad azt, amit én is leakartam írni. Nem tudom miért zavar itt Magyarországon bárkit is a téma..  mellow.gif


Leginkább a Magyar baloldalt zavarja, akik azt hittek, mivel Clintonnal fújnak egy követ, hogy általa majd befolyásolni tudják a magyar politikát. Elég csak a Goodfriendre gondolni, aki beleszólt, beleavatkozott a belügyeinkbe. Most majd nem ilyen követ jön. Colleen Bell is hazamehet és keverje ott a szart. Elég csak a kitiltási botrányra gondolni, ahol korrupcióval vádoltak meg NAV dolgozókat, ami, mint kiderült abból ered, hogy a NAV olyan amerikai cégeket által Magyarországra behozott árúk származását, eredetét vizsgálta, ahol visszaélések voltak az adókedvezménnyel, adó visszatérítéssel. Amerika a mai napig nem tudott bizonyítékot mutatni, nem indul vádemelés, sem eljárás, de arra jó volt, hogy az ellenzéknek kedvezve kirobbantsanak egy tüntetést. Ez volt Obama alatt és ezt a hozzáállást folytatná Clinton is... Köszönjük nem.

Naivság azt hinni, hogy rád, rám, ránk nem lesz hatása. Lehet, hogy nem közvetlenül, de mindenképpen lesz. Elég volt abból, hogy külföldi nyomásra kényszerítsenek bennünket bármire is. Elég volt a szovjetek 40 éve. Most az EU próbálkozik szerencsére eddig sikertelenül. Nem kell még egy Clinton féle, hogy még Amerika is beavatkozzon, mert a baloldal kisírja magának a befolyást.
2 felhasználónak tetszik: lpmaskmancick, Harlow
2016. november 14. 01:47 #168
- törölt felhasználó -    
Idézet (khalifa @ 2016.11.12. 08:30)
Tévedsz egy embert nem a szavai alapján lehet megítélni, hanem a tettei alapján. Enged meg, hogy idézek egy dalszöveget egy rappertől: "Only God Can Judge Me"
Ami magyarul annyit tesz: Csak Isten Ítélhet El. Szerintem eh nagyon igaz. 
Egyébként meg, ha már megválasztották, miért nem várják meg milyen elnök lesz? Én úgy gondolom, hogy ráfér a világra és az országra is, hogy normálisan vezessék. Ez a liberalizmus vad hajtása volt, amit Obama csinált az években. Mindenkinek volt joga mindenhez, de ha a kötelezettségekről volt szó,  mindeki mindenhonnan kihúzta magát. Obama meg nem mert szólni csak, hogy ne forduljon ellene senki. Trumpnak igaza van a bevándorlókkal szemben. Valamint, ha ránézel néhány amerikai nőre, azért eléggé botrány, ahogyan öltöznek és viselkednek. Semmi erkölcs és tisztelet nincs bennük és majd csodálkoznak, ha megerőszakolják őket. 
Nem azt mondom, hogy Trumpnak igaza van és mellette állok, de várjuki a végét. 
Nem tudom azt tudod-e, hogy Obama akkora szabadságot alkotott, hogy az egyházaknak tilos a melegekről beszélni. Ez milyen demokráciánam felel meg? Védjük a melegeket, a pap meg azt mond ami törvénybe van írva? Oké tudom, hogy a papok sem szent életűek,  de az egyház tiltja a melegeket és igazuk van.


Olvasási probléma adódott? rohog.gif Azt írtam, hogy "Egy embert a tettei és a kijelentései alapján szokás megítélni" . Csak az utóbbit részleteztem, bár szerintem, hogy ki miket mondd, az ugyanannyit nyom a latba, minthogy miket tesz.
Ennek végképp nincs köze a témához, valláselemzéssel is el lehet tölteni szép, hosszadalmas délutánokat, de rövidre fogva erre csak annyit mondok, hogy nem követem egy olyan előadó látásmódját, akiről nem is tudok semmit, illetve, hogy nem is hiszek semmilyen felsőbb erőben, legyen annak a divatos megnevezése isten vagy akármi. Te láthatólag hiszel benne, tiszteletben tartom, de szerintem elég...nem is tudok jó kifejezést találni, "gerinctelen" húzás egy ilyen témában megint a vallással takarózni és másra rálökni ezzel kapcsolatban a nézőpontodat, amikor ez egy olyan dolog, amiről mindenki maga alkot véleményt. Elhiszi, hogy van-e valami odafent vagy nem, szóval ez elég relatív így indoknak is gyenge.
Nő létedre, hogy vagy képes olyat leírni, aminek az a lényege hogy megérdemli valaki, hogy megerőszakolják??? Ez...szintén nem tudom, mit lehet erre mondani olyan kifejezéssel, amit engedélyeznek a fórumon. Szégyen, lelketlenség és egyenesen undorító. >.< (És ezek után csodálkozik a világ, hogy sosem hisznek az erőszak áldozatainak meg, hogy mindig őket hibáztatják...) Főleg azért, mert te elvileg vallásos vagy, a vallás meg szintén elvileg elfogadást meg jóságot hirdet a többi emberrel szemben. Ha így nézzük a világot, akkor meg én nyugodtan lelőhetek valakit, aki szerintem hülye? Mert, ha meg lehet erőszakolni valakit,sőt "megérdemli, hogy megtegyék vele" csak azért, mert kihívóbban öltözködik, akkor ez is totálisan rendben van, nem igaz? Ez sem sokkal értelmesebb indok, mint az enyém. Egyébként meg nem kell úgy beszélni, mintha csak Amerikában öltöznének/viselkednének "erkölcstelenül". Ahogy végigmegyek a városban, egy nap több befedetlen feneket látok, mint egy vécéülőke. Akkor azokat magyar nőket is erőszakolják halomra, mert megérdemlik, nem?
Nem kívánom egy nőnek sem, hogy ilyen undorító, kiszolgáltatott helyzetbe kerüljön, de úgy tűnik, még mindig van olyan, akinek kell egy hidegzuhany, mert nem képes empátiára, ameddig nem kerül hasonló helyzetbe... -.-
Akkor az egyház tilthatja a papokat is, mert sok helyen erőszakolják meg a kisgyerekeket, akiket rájuk bíznak? Akkor szerencsétlen, öt éves kisfiúk is megérdemlik az erőszakot, mert nem fogadtak szót? Gondolkozzál már, mielőtt ilyet leírsz, mert sorozatosan ellentmondasz magadnak.
A melegek mégis mit ártanak a világnak? Semmit. Ők is csak ugyanolya emberek, mint akárki, lehetnek jók vagy rosszak, egyformák velünk . Az egyetlen "bűnük", hogy azzal akarnak lenni, akit szeretnek. Csak éppenséggel nem férnek bele a hozzád hasonló szemellenzős emberek 1x1 kis társadalmi kockáiba, ezért gyűlölik/megvetik őket. Arról pedig nem ők tehetnek, hanem azok, akik a 21. században ilyen kőkorszaki felfogással rendelkeznek.
Engem nem érdekel, hogy egy ember meleg, színes bőrű, bevándorló vagy muszlim. Egyedül az illető személyisége érdekel, a többi külsőség, amin fennakadni szoktak pedig felszínesség. Az ilyen felszínességet pedig mélyen elítélem, tehát magát Trump-ot is. Aki embermilliárdok életével játszadozik, az nem lehet magánemberként ennyire nulla.
1 felhasználónak tetszik: LaDySmIth
2016. november 14. 08:54 #169
I Love Paris
I Love Paris
 
StátuszJ'aime Paris
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.11.24.
Hozzászólás: 593
Csatolások: 0
Azonosító: 164330
Offline offline
Idézet (adamski @ 2016.11.12. 11:50)
Szia,I love Paris.
A terroristákat és hasonlókat értettem fanatikusok alatt,akik szerint mindenki más üldözendő,aki nem ért egyet velük.Ők robbantják ki a konfliktusokat,természetes dolog,hogy ez elől menekül a nép.
Hadd kérdezzek vissza,ha Neked kellene menekülnöd a hazádból,mit tennél?Nem akarnál-e olyan helyre menni,ahol normális emberként élhetnél,lehetne jövőd,tanulhatnál,dolgozhatnál,stb.?Ha megnézed a nagy országokat (Amerika,Oroszország,Nagy-Britannia,Németország,...) keresztény,zsidó,muzulmán,... emberek gyakran egymás szomszédjában élnek,szó szerint és semmi bajuk egymással.
Sok szó nem esik arról,amikor patyolatfehér,keresztény európai emberek rabolnak ki,vernek össze muzulmán,ázsiai,vagy más származású bevándorlókat,vagy menekülteket.Ezeknek az embereknek a többsége senkire nem jelent semmiféle veszélyt,ugyanúgy beilleszkednek a társadalomba,tanulnak,dolgoznak,stb.
Budapesten is vannak mecsetek és nem hiszem,hogy ez bárkit zavarna.Mindenkinek joga van a vallásához és annak szabad gyakorlásához.Gondolom,ebben egyetértünk.
És nem igaz,hogy a többségük nem menekül sehonnan.Milyen helyekről érkeznek:Afganisztán,Szíria,Irak,Szomália,...Feltételezem,ne kell részleteznem,milyen állapotok vannak,ezeken a helyeken.
A muzulmánok többségének,pedig semmi baja a többi emberrel.Az iszlám szó azt jelenti:megbékélés.Az iszlám vallás szent könyve,a Korán tiltja a gyilkosságot,azt írja,hogy annál súlyosabb bűn nincs.És nincs olyan kitétel,hogyha mondjuk orosz pilótáról,izraeli miniszterelnökről,vagy amerikai katonáról van szó,akkor megengedett.A muzulmán országokban is vannak keresztény és más vallásokhoz tartozó templomok és a híveik ott is gyakorolhatják a vallásukat.
Amúgy,én is szeretem Párizst.


Szia!

Értem, amit mondasz, részben igazat is adok neked. Nyilván nem lehet általánosítani. Én sem állítom, hogy mindegyik rossz, hogy mindegyik terrorista. Nekem ott durran el az agyam, ausztriában konkrétan már az óvodákban, iskolákban nem lesz télapó meg karácsonyi ünnepség, mert az sérti a muszlim gyerekeket? Hogy mi van? Ezt akarjuk itt is? Ilyen jövőt képzelsz el a gyerekeidnek? Ez nem integrálódás, hanem ránk erőltetik a saját szokásaikat, törvényeiket. Ez nem normális dolog. Ez esetben ki az üldözendő? Ki az, aki nem ért egyet a másikkal?

A válaszod másik felére reagálva, ha nekem kellene menekülnöm és valahol befogadnak, akkor hálás leszek, megpróbálok láthatatlan lenni, annyira, hogy ne tűnjön fel, hogy idegen vagyok, ne tűnjön fel, hogy más szokások közt nevelkedtem, hanem megpróbálnám felvenni az ottani szokásokat és beilleszkednék. Nem követelőznék, hogy jobb helyre vigyenek, nem tüntetnék. Nem erőszakolnám rá, szokásaimat, vallási vagy egyéb ünnepeimet a befogadókra.
Ez a különbség. Fordítva, részükről ez nem megy, nem működik.

Idézet (Gothic01 @ 2016.11.14. 01:47)
Olvasási probléma adódott? rohog.gif Azt írtam, hogy "Egy embert a tettei és a kijelentései alapján szokás megítélni" . Csak az utóbbit részleteztem, bár szerintem, hogy ki miket mondd, az ugyanannyit nyom a latba, minthogy miket tesz. 
Ennek végképp nincs köze a témához, valláselemzéssel is el lehet tölteni szép, hosszadalmas délutánokat, de rövidre fogva erre csak annyit mondok, hogy nem követem egy olyan előadó látásmódját, akiről nem is tudok semmit, illetve, hogy nem is hiszek semmilyen felsőbb erőben, legyen annak a divatos megnevezése isten vagy akármi. Te láthatólag hiszel benne, tiszteletben tartom, de szerintem elég...nem is tudok jó kifejezést találni, "gerinctelen" húzás egy ilyen témában megint a vallással takarózni és másra rálökni ezzel kapcsolatban a nézőpontodat, amikor ez egy olyan dolog, amiről mindenki maga alkot véleményt. Elhiszi, hogy van-e valami odafent vagy nem, szóval ez elég relatív így indoknak is gyenge. 
Nő létedre, hogy vagy képes olyat leírni, aminek az a lényege hogy megérdemli valaki, hogy megerőszakolják??? Ez...szintén nem tudom, mit lehet erre mondani olyan kifejezéssel, amit engedélyeznek a fórumon. Szégyen, lelketlenség és egyenesen undorító. >.< (És ezek után csodálkozik a világ, hogy sosem hisznek az erőszak áldozatainak meg, hogy mindig őket hibáztatják...) Főleg azért, mert te elvileg vallásos vagy, a vallás meg szintén elvileg elfogadást meg jóságot hirdet a többi emberrel szemben.  Ha így nézzük a világot, akkor meg én nyugodtan lelőhetek valakit, aki szerintem hülye? Mert, ha meg lehet erőszakolni valakit,sőt "megérdemli, hogy megtegyék vele" csak azért, mert kihívóbban öltözködik, akkor ez is totálisan rendben van, nem igaz? Ez sem sokkal értelmesebb indok, mint az enyém. Egyébként meg nem kell úgy beszélni, mintha csak Amerikában öltöznének/viselkednének "erkölcstelenül". Ahogy végigmegyek a városban, egy nap több befedetlen feneket látok, mint egy vécéülőke. Akkor azokat magyar nőket is erőszakolják halomra, mert megérdemlik, nem? 
Nem kívánom egy nőnek sem, hogy ilyen undorító, kiszolgáltatott helyzetbe kerüljön, de úgy tűnik, még mindig van olyan, akinek kell egy hidegzuhany, mert nem képes empátiára, ameddig nem kerül hasonló helyzetbe... -.- 
Akkor az egyház tilthatja a papokat is, mert sok helyen erőszakolják meg a kisgyerekeket, akiket rájuk bíznak? Akkor szerencsétlen, öt éves kisfiúk is megérdemlik az erőszakot, mert nem fogadtak szót? Gondolkozzál már, mielőtt ilyet leírsz, mert sorozatosan ellentmondasz magadnak. 
A melegek mégis mit ártanak a világnak? Semmit. Ők is csak ugyanolya emberek, mint akárki, lehetnek jók vagy rosszak, egyformák velünk . Az egyetlen "bűnük", hogy azzal akarnak lenni, akit szeretnek. Csak éppenséggel nem férnek bele a hozzád hasonló szemellenzős emberek 1x1 kis társadalmi kockáiba, ezért gyűlölik/megvetik őket. Arról pedig nem ők tehetnek, hanem azok, akik a 21. században ilyen kőkorszaki felfogással rendelkeznek.
Engem nem érdekel, hogy egy ember meleg, színes bőrű, bevándorló vagy muszlim. Egyedül az illető személyisége érdekel, a többi külsőség, amin fennakadni szoktak pedig felszínesség. Az ilyen felszínességet pedig mélyen elítélem, tehát magát Trump-ot is. Aki embermilliárdok életével játszadozik, az nem lehet magánemberként ennyire nulla.


Nagyon leragadtál ennél a meleg kérdésnél. Miért nem lehet tiszteletben tartani, hogy az emberek többsége nem akar az utcán parádézó nőnek öltözött b*zikat nézni. Többség dönt. Pont. Ez a demokrácia. Nem az, hogy addig sírnak, amíg az nem lesz, amit a melegek akarnak. Tévedés ne essék. nem érdekel, hogy valaki meleg vagy sem. de rohadtul átestek ők is meg a kis pártfogóik is a ló túloldalára és egyre jobban kiveri a biztosítékot a TÖBBSÉG szemében. Ez pedig, ha nem vették volna észre még nagyobb ellentéteket szül. És nem akarnak sáskarajként a kertjeiken átgázoló illegális bevándorlókat sem. Nem akarlak elkeseríteni, de ez, hogy az embereknek tele a tökük az értelmetlen liberális szarságokkal, mely nem viszi előre sem a nemzeteket, sem az embereket - végig fog söpörni európán is. Olaszország, Ausztria is választások előtt áll, jövőre Németország, Hollandia ahol igencsak meg fog mutatkozni, hogy egyre többen nyitják fel a szemüket. Lesz ahol csúfosan el fog hasalni az eddigi politika és képviselőik. Lesz ahol jól meg lesznek szorongatva és kell még egy ciklus, hogy lesöpörjék a demagóg baloldali maszlagot, amivel elfedik a valódi problémákat. Anglia már bizonyított, hogy mennyire elegük van. Sorra jön majd a többi ország, csak reménykedhetünk, hogy nem lesz túl késő.
3 felhasználónak tetszik: LeerdammerGirl, lpmaskmancick, Harlow
2016. november 14. 14:10 #170
- törölt felhasználó -    
Tyűűű, azt a hét a meg a nyóccát, hát itt aztán rendes politológus lett mindenki pár nap alatt biggrin.gif Néhány kommentről ugyan nem tudom eldönteni, hogy most eszméletlen vicces-e vagy inkább csak szomorú... Folytassátok még, légyszi! Van itt minden: mingráncsozás, b*zizás, "Clinton utálja Magyarországot", "nem kell nekünk Amerika, sőt még az Unió se!", "mocskos baloldal"... Vagytok olyan jó kommentszekció, mint a 444-esek biggrin.gif

Hogy valami érdemit is hozzászóljak, és ne csak trollkodjak:

zsani22, nézz utána az amerikai választási rendszernek. Clinton a népszavazásban 630,877-tel több szavazatot kapott, mint Trump (és még nincs összeszámolva minden szavazat). De mivel Amerikában tulajdonképpen az elektorok választanak, így a nép szavazatai mit sem érnek Clintonnak, mivel Trump megnyerte magának az elektorokat. Hogy miért? Just America, that's why. Azt is érdemes megnézni, mely rétegek választották többségben Trumpot. Bezony, a fehér nők és férfiak. Az összes kisebbség, a latinók, a feketék... mindenki többségben Clintonra szavazott. Figyeljétek az exit pollokat, nagyon sok érdekes infót megtudni belőlük.
1 felhasználónak tetszik: LaDySmIth
2016. november 14. 15:25 #171
- törölt felhasználó -    
Hogy lehetnek ilyen hülyék,hogy megválasztották?!Az összes hírességgel aki ellene volt,egyetértek!
2016. november 14. 17:47 #172
_ToTo_
_ToTo_
Cinikus kritikus
 
StátuszMár több, mint 19 éve...
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 05.03.01.
Hozzászólás: 12489
Csatolások: 11645
Azonosító: 4133
Offline offline
Idézet (Sellymee2003 @ 2016.11.14. 15:25)
Hogy lehetnek ilyen hülyék,hogy megválasztották?!Az összes hírességgel aki ellene volt,egyetértek!


Majd kinövöd, ha megjön az eszed pardon.gif Közhely, de egy ilyen komment után azt az elcsépelt dolgot is simán el tudom képzelni, hogy ha a kis kedvenceid azt mondják ugorj a kútba, akkor te ugrasz.

Saját véleményt alkoss. Olvass. Hallgass és nézz híreket és ne az elcseszett celebekre hallgass, akik nem látnak tovább az orruknál meg a melegek kérdésénél. Nem ebből áll a világ.
2 felhasználónak tetszik: LeerdammerGirl, Harlow
2016. november 14. 18:20 #173
Kylizzlemynizzlem
Kylizzlemynizzlem
visszatérő vendég
 
StátuszKa-Ching ×2
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.04.27.
Hozzászólás: 153
Csatolások: 0
Azonosító: 255946
Offline offline
Miley-val egyetértek addig amíg azt mondta hogy elfogadja a elnökének, mert én azt a férfit még egy embernek sem fogadom el. Meg Madonna, itt egy tanács: a"Lit" szó már nem menő, főleg akkor ha 50 valamennyi vagy...
2016. november 15. 21:08 #174
mbgames
mbgames
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.03.01.
Hozzászólás: 485
Csatolások: 0
Azonosító: 170369
Offline offline
Gondolom Trumpot nagyon izgatja, hogy a rengeteg "túliskolázott, túlképzett" celeb mellette van. Sírnak, mert nem a gazdagokat pártoló vénasszony nyert. Van egy választási rendszerük, ami alapján Trump lett az elnök. Ezt egy értelmes ember tudomásul veszi. Maradjunk annyiban, hogy a kisemberek valószínűleg örülnek, hiszen ha hinni lehet a híradásoknak, akkor főleg ők szavaztak Trumpra. Nekem tök mindegy, hogy ki nyert, de szerény véleményem szerint nehogy már Ariana Grande, meg a csupasz valagát mutogató Madonna mondjon már véleményt Trumpról. Nevetségesek.
4 felhasználónak tetszik: LeerdammerGirl, lpmaskmancick, I Love Paris, Harlow
2016. november 15. 21:13 #175
- törölt felhasználó -    
Mikkamakka,te honnan vetted ezt a baromságot?Pár állam kivételével az elektorok kötelesek úgy szavazni,ahogy a nép,szóval ez a ,,Trump megnyerte magának az elektorokat" szöveg nem nyerő.Én nem úgy mondanám,hogy Trump a fehéreket nyerte meg,hanem az ,,őslakókat",mivel sokan elfeledkeznek róla hogy Amerikát fehérek lakták be,és lehet nekik nem tetszett hogy a demokraták erősen változtatni akarnak az életükön.Ha ezeket a nagy okosságokat az amerikai újságokban olvastad baszhatod,mivel mindegyikük Clintonos,kell valamivel indokolni a vereségét wink.gif
2016. november 16. 16:21 #176
Dorinadd
Dorinadd
Always
 
StátuszR5 & Harry Potter & TVD & TO & PLL
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.09.07.
Hozzászólás: 1937
Csatolások: 0
Azonosító: 259598
Offline offline
Egy hülyegyerekre bíznak egy országot... ok... én a nőre szavaztam volna...
2016. november 17. 12:21 #177
Callieh
Callieh
♡ mrs.bieber ♡
 
Státuszlove yourself
  Csoport: Kitiltott
Csatlakozott: 16.09.29.
Hozzászólás: 5205
Csatolások: 3522
Azonosító: 260016
Offline offline
Dorinadd egyetértek
2016. november 20. 14:07 #178
Hanna6155
Hanna6155
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 12.12.27.
Hozzászólás: 92
Csatolások: 0
Azonosító: 192481
Offline offline
Csalódott vagyok.... Nem vagyok oda se Trumpért(utálom) de Clintonért se vagyok oda... de, hogy a rosszabik nyer az már tényleg szánalmas...
2016. november 20. 22:39 #179
peaceandlove
peaceandlove
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.09.29.
Hozzászólás: 1625
Csatolások: 0
Azonosító: 233941
Offline offline
meglepő választás volt...mondjuk elve elég rossz jelöltek voltak,de még szerintem is clinton jobb lett volna...így meg majd kitudja mi lesz,de sajna mi is szívunk ezzel,mert ugye amerika elég befolyásos...
2016. november 21. 18:03 #180
- törölt felhasználó -    
A sok ember gondolkozhatott volna aki Trump-ra szavazott.. Na most majd meglátják, hogy kit is választottak meg igazán.
10 oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!